Új hozzászólás Aktív témák

  • dellkereső

    csendes tag

    válasz Kobe #20568 üzenetére

    Átvételkor... na jó, de ha nem kérdezősködök, ilyesmit pl. honnan fogok megtudni?

    Egyébként épp az egyik itt "reklámozott" Dell kereskedőnél botlottam olyanba, hogy egy 17"-os, Core i7-es procis XPS olcsóbb volt, mint egy gyengébb felszereltségű 15-ös.
    A kiírás szerint (ami kb. két hete változatlan volt) még volt belőle néhány példány raktáron, mi több, épp volt rajta kb. ezer forintnyi engedmény is. Felhívom őket, hogy mégis miért olcsóbb a jobban felszerelt, erősebb, mint a másik. A srác egy darabig tanácstalan, majd közli, hogy valószínűleg elírták az árát és különben sem kapható. Mondom, ott az oldalon, hogy van belőle! Á, az semmit sem jelent! És valóban, öt perccel később már nem volt nyoma sem. Másik gép mellett (sorozatszám alapján, más oldalakon azonosítható volt) hibás fotó szerepel és a paraméterek sem stimmelnek teljesen a valósággal. Senkit sem zavar...
    Valahogy elment a kedvem, hogy tőlük vásároljak. Ilyen apróságokkal rendesen elveszik az ember kedvét.

    Aztán vannak olyan mániáim, hogy nem szeretek bemutató darabot venni. Másik üzlet webshopjában nézem azt a gépet, ami a kezemben volt a boltban, se raktáron, se bemutató példány státusszal nem szerepel. Akkor az mi volt, amit összefogdostam egy órával korábban? :)
    Szóval nehéz ügy... amikor amúgy is válság van, ilyen apróságokkal is elriasztanak egy-egy vásárlót.

Új hozzászólás Aktív témák