- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz orbano #13199 üzenetére
Jó bele, ennek a delles neve wireless 5530. Driverek az xt2-nél, vagy másik újabb Dellnél vannak, a legújabb A7 driver, plusz a legfrissebb wireless manager tudja alapból a gps-t is. A6 drivernél variálni kell, mert abban nincs gps driver összetevő még.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Mac!
aktív tag
válasz orbano #13203 üzenetére
Akkor bocs a feltételezésért!
Tegnap találtam egy hirdetést itt PH!n, egy egész kellemes Dell Latitude XT-t, aminek a procija elég gyengus, így kicsit körbeérdeklődtem itteni topikokban is. A tulajjal is beszéltem közben az egyéb részletekről, és fél nappal az után, hogy elkezdtem írogatni a notiról, elkelt. Pedig már több, mint két hete fent volt, és most olvasom, hogy pont ilyen géppel kapcsolatban érdeklődsz, mikor tudom, hogy Te is X200t-re voltál rákattanva velem együtt.
Így elkezdtem kombinálni.
De akárhonnan is van a gép, remélem, hogy örömödre fog szolgálni. A beszámolóért meg holnap privizek.
A tulaj egyébként nagyon korrekt és rendes, így ha minden jól megy, akkor nekem is jut majd még XT, akár jobb procival is.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Clarke
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy Studio 1555-nél meg lehet oldani, hogy úgy kapcsoljam be a gépet, hogy ne kelljen felnyitni a kijelzőt?
Ugyanis külső monitorra van kötve a gép, ráadásul a bekapcsoló gomb a gép oldalán van, ezért teljesen felesleges(lenne) mindig felnyitogatni, de ha kijelző lehajtott állapotában nyomom a gombot, nem kapcsol be. -
McLaca
őstag
válasz Mihail88 #13196 üzenetére
Jó eséllyel bad sectoros a vinyó.
De az is lehet, hogy csak a vinyó kábele nem érintkezik rendesen.Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
jena2
tag
Sziasztok, kérdeztem itt a dell inspiron 6400-assal és T7200-as procival kapcsolatban, sikerült megvenni a procit, és a srác bele is szerelte, de itthon derült ki hogy azóta nem látja a gép az akkumlátort, működik róla de az everest is azt írja ki hogy váltó áramról működik és nincs telep, mikor be sincs dugva, járt már így valaki???, lehet hogy azért mert 4 wattal többet fogyaszt ez a proci ezért bekavar az xp? ja és az eszközkezelőben az adapterre és a telepre is azt írja hogy megfelelően működik. Vagy biost kellene frissíteni?
ONEPLUS 11
-
tbm
csendes tag
válasz TazLeacher #13197 üzenetére
csak, hogy jól értem-e: a bluetooth ezek szerint megszünt létezni, BIOSban még látja, de op.rendszer alatt már nem?
nekem volt hasonló (lehet ugyanez a problémám) Dell Wireless Bluetooth 355-es kártyával, le kell tölteni a Dell-től egy drivert, ami megflasheli a BT kártyát (firmwaret frissít rajta, vagy nem tudom mit csinál). A lényeg, hogy ha ugyanez a kártya van a tiédben is, akkor a Dell honlapon keress rá a R161378 driverre.I hate being bipolar is so good!
-
Mihail88
csendes tag
válasz McLaca #13209 üzenetére
Igen , feltettem a HD sentinelt ami megmutatta hogy 0 % os a winyoo , es kiirta hogy lassan robban a winyoo ugyhogy csereljem , sajnos annaka winyoonak kuka van :S , azt szeretnem megkerdezni hogy legyszi segitsen valaki hogy milyen winyoot vegyek bele ?? Fajta vagy tokmindegy 2,5 " os kell bele , elore is koszi , illetve en itthon tudom e cserelni ?
elore is koszi !!!
Clara pacta, boni amici.
-
McLaca
őstag
válasz Mihail88 #13218 üzenetére
Kis berheléssel ki tudod cserélni, ha megvan a típus használati útmutatója (letölthető), abban a legtöbb esetben a DELL minden alkatrész cseréjét ábrákkal illusztrálva leírja.
Sajnos ma már egyik modell se megbízható, bár a melegedés miatt én most azt hiszem, seagate-et vennék (azoknak viszont elég hangos a motorja, nem a fejmozgás, hanem maga a motor...)Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Csepy
őstag
válasz Mihail88 #13218 üzenetére
Lényegében bármilyen 2.5"-os SATA HDD-t megeszik, de érdemesebb nem 160-250-es párossal próbálkozni, ugyanis azoknál alig-alig drágábbak a 320GB-osak, és akkor már miért is ne, ugye...
Én személy szerint ajánlom a Seagate 5400.6-os szériáját és a WD Caviar Blue családot. Ezek (és ez nem csak szubjektív, sok helyen olvasni erről) jobban teljsítenek sok téren a társaiknál.
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Igen Seagate kiváló,a Samsung még jobb,de a WD szerintem (tapasztalatból tudom szar.MAX -2--év utána jönnek a BAD-sectorok.
Igazán az eredeti dell HDD a legjobb csak ritkán lelet kapni.Van ilyen.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
Tomeewap
tag
Sziasztok.
Szíves segítségeteket kérném a következőkben:Kinéztem egy Dell Studio 1555 laptopot itt: [link]
Megkérdeztem a boltot, és azt mondták hogy nincs neki billentyűzet világítása, sőt még érintőgombjai se. Ebből mi igaz? Épp elsősorban a billentyű-világítása lenne fontos + egész erős kis gép és nagyon jó szerintem ilyen árban.
Akinek ilyen van az kérem erősítse meg! + elfogadok egy kis véleménylistát a gépről. Anyagminőség, élettartam, kijelző, melegedés.
Köszönöm szépen előre is!
-
petymeg
addikt
ja egy véleménylistát én is szívesen vennék a studio 1555-ről mert nekem is tetszik meg az xps 16 is, de az egy százassal drágább (és alig tud többet)
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
nistv4n
tag
válasz Tomeewap #13223 üzenetére
érintő valóban nincs, az az XPS-től kezdődik, a billentyű háttérvilágítás viszont készüléktől függ, van amelyikhez van, van amelyikhez nincs. Ezt csak az tudja megmondani, aki árulja. Mivel én is ezt nézegetem, tudom, hogy felénk nem nagyon szokás a backlit-es világító bill, viszont lehet szerezni bele. De hogy magyar van-e ebből, az jó kérdés, és hogy pontosan mennyi HUF.
US kiosztás ebayen például 30 dollár között mozog. -
eami
veterán
válasz Tomeewap #13223 üzenetére
nekem pont ilyesmi van nem rég óta. kb annyi különbség hogy win+9cella+4év gari, a többi stimmel.
Bill. világítás tényleg nincs és ahogy utánakérdeztem itthon ne is nagyon keresgéljünk 1555ből olyat
Anyagminőségre olyan erős közepest mondanék, bár elfogult vagyok thinkpadhoz képest nemnagyon tud senki sem jobbat felmutatni ezt illetően.
Összességében erős kis gép bár apró bosszantó dologgal. pl.: mivel a tapigombok nem váltak (15ös szériánál sok volt a hiba..) be ezért rápakolták a funkciógombokat a F1-12ig. Csakhogy a FN az alapértelmezett
Különösebben nem melegszik bár erről a ventillátorok tehetnek, mivel azon nyomban fújják is ki a meleg levegőt.
kérdezz mit szeretnél tudni?
[ Szerkesztve ]
-
.Benett
tag
Sziasztok ! Egy kérdés.
A dell honlapjáról egy ideje letölthetőek a win7 x64 -es driverek studio 1555-re is.
Most jutottam addig, hogy váltani akarok win7-re , de előzőleg már volt és akkor a vista 64bit-es drivereket simán bevette a win7 és ment szépen. Van valami nyomós különbség közöttünk ?
win7-es studio 1555ös gazdik ti mit használtok ?... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
Tomeewap
tag
fura, mert a Dell magyar weboldalán is kiemelték a világító billenyűt. Nem tudom ilyen árban lehet e még hasonló gépet kapni a piacon, vagy hogy ez akkor megéri e az árát. Jó kis gép, csak a végén kiderül hogy semmi extra nincs benne.
Egy kis segítség az jól jöhet abban, hogy leírsz néhány pozitívumot és negatívumot, és hogy mire kell figyleni a vásárláskor. Sajnos az előző laptopomat is alaposan kiválasztottam, aztán nem is azt tartalmazta amit kértem... nem szeretnék mégegyszer ebbe beleesni.
-
Mac!
aktív tag
Latitude XT-hez való dokkoló jó más típusokhoz is (pl.: XT2)?
Garancia mennyi van rá, és hogy lehet érvényesíteni? Gondolom a gép nem kell hozzá. Csak mert szeretném eladni.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Barcaxavi
csendes tag
Bocs, hogy még egyszer beírom, de hátha most valaki tudja már a választ:
"A Dell letöltőközpontjában nem találtam drivereket a win 7 64 bit-es változatához Vostro 1015-höz. Ez azt jelenti, hogy ugyanazok mint a 32 bit-eshez?
Vagy azt, hogy nem rakhatok fel rá??
Bocs ha idióta a kérdés."Dell Vostro 1015 // HTC Desire S (2.3.5.)
-
-
mecsek20
tag
Eladni nehezen tudod, főleg itthon. Eleve kevés embernek van xt-je, és a legtöbben kaptuk a géppel együtt. Garancia: szerintem ahhoz a géphez van rendelve, amelyikkel a dell szállította. Service tag alapján tudják azonosítani. Külön garanciapapír nincs hozzá, ahogy a géphez se volt. Próbáld meg ebay-en eladni, sokat nem fogsz kapni érte..
-
jena2
tag
Sziasztok már, kérdeztem ezt a dell inspiron 6400-assal és T7200-as procival kapcsolatban, sikerült megvenni a procit, és a srác bele is szerelte, de itthon derült ki hogy azóta nem látja a gép az akumlátort, működik róla de az everest is azt írja ki hogy váltó áramról működik és nincs telep, mikor be sincs dugva, járt már így valaki???,
A biosban sem látja a battery-t azt írja not installed, de megy aksiról kb. egy órát, tölti is, ha feltöltődött le is állítja a töltést.
Az alaplap sérülhetett?ONEPLUS 11
-
-
Wezo
csendes tag
Hello, szeretnek venni egy notebookot es az lenne a kerdesem milyen legyen? Igenyeim: 140ezer forint, sokaig birja az akkuja, win7el boldoguljon illetve ha akarok valami kozepesen izzaszto jatekot mondjuk cod2 akkor azt is vigye.
Asus P5K, Intel Core2Duo E6750, Zalman CNPS 9500 led, 2*2 GB Geil Black Dragon DDR2 800 CL4, BFG 8800GTS 512Mb (G92), Seagate 320GB Sata-II. Samsung 250GB Sata-II. Seagate ATA IV 60GB, Corsair VX 450, Raidmax Sagitta
-
orbano
félisten
a dell latitude xt-ből van olyan verzió, amiben nincsen WWAN előkészítés?
A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest