Új hozzászólás Aktív témák

  • formasu

    tag

    válasz Vhunter #10405 üzenetére

    Sziasztok!
    Végül Studio 1535-12-t vettem.
    A Studio-n is az utolsó 5 cm-en leesik a fedlap, ez nekem is feltűnt!
    A Bluetooth nálam alapban megy, ott van az óra mellett.
    Alap, gyári installal nem tudom a "C"-t 150 GB alá vinni, mert nem engedi!

    Van telepítve valami Media Direct, ami azt is tudja, hogy nem kell bekapcsolni a gépet, és lehet rajta filmet nézni, de vannak hátrányai is, ami több, mint az előnye. Ezért azt nem érdemes újból telepíteni, de levenni meg nem lehet!
    A Dell szervíz azt javasolja, hogy az előretelepített Windowst leszedni, legyalulni mindent a winyón, és előről kezdeni a partícionálást telepítést! Adtak Win DVD-t, és Driver CD-t hozzá, de csak Vista támogatás van !
    Amit észrevettem: Audio CD-nél a hang kissé- jobban is! akadozott, nem mindnél, és nem minden lejátszó progival, és a hangerősség nekem kevésnek tűnik, max-on is!
    Lehet, hogy nem a hangszórókkal van a gond, hanem az erősítő a gépben kicsit gyengébb.

    Az, hogy bizonyos, karcosabb CD-knél akadozik a hang, az meg lehet az "Optiarc" gyártmányú CD-DVD hibája is, tehettek volna bele jobb minőségűt is. Másik gépben ez a Cd kifogástalanul szól. DVD olvasásnál jónak tűnt, csak a CD-nél vettem észre hibát.
    Igaz, a VGA-t nem terheltem meg még igazán, max. a DVD film nézéssel , közben töredezettségmentesített, meg az Internet is ment WiFi-n, gond nélkül, / volt egy Fórumon valaki, aki írta, hogy negyed óra film nézés után már hibázott a Del xxx gépe, azaz, gondok voltak vele / , és max. 70 fokra vitte fel a GPU hőfokot.

    A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

Új hozzászólás Aktív témák