Új hozzászólás Aktív témák
-
#33253120
törölt tag
Ezzel nincs is gond. Mindenki olyan alapanyagot vásárol ami a célközönségnek megfelel. Fater anno Debrecen szinten elismert szakács volt. Dolgozott sok szocos étteremben, és neki volt olyan szakácskönyve amiben egy ételhez 3-5 recept volt. Volt egy menüs, volt egy a'la carte 1 főre, meg négy főre, meg volt prémium... Mindhez más kell... Ha tömegétkeztetést csinálsz, akkor gyakran simán más alapanyagot használsz, mint a'la carte, és megint mást egy premium ügyfél buliján.
[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
Én a Holiday kajáin nem érzem ezt az elképesztően magas minőséget, de ár-érték arányban teljesen rendben vannak. A Don Pedro jóval minőségibb szerintem, bár árban is egy más kategória.
Illetve, attól még, hogy egyes helyek máshonnan szerzik be az alapanyagaikat, nem feltétlen jelenti, hogy csak silány minőséggel dolgoznak.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Szerintem 1-2 dolgot nagyon rosszul látsz:
"Mivel a sváb gasztrónál dolgozom áruszállítóként így tudom hogy melyik cég miből dolgozik."
Nem csak a sváb gasztro termékei a jók ám."Kecskeméti pariszószt használnak."
Igazi olasz pizzára nem kerül kecskeméti paradicsomszósz."A pedró és holiday Facebook oldalak fej fej mellett a legtöbb lájkot kapják."
Ez pedig kőkemény marketing. Kinek mennyi pénze van rá. A Don Pepe kb. 17 éve van Magyarországon. A FB-k lájkolások semmit sem jelentenek. Inkább mondjuk a Netpincéren olvasható értékelések. Attól, hogy valaki lájkol egy oldalt, nem biztos, hogy fogyaszt/fogyasztott is abból a termékből."Néha a fent említett két cég is követett el hibákat de messze a legjobbak Debrecenben."
Ettől függetlenül nem rosszak a DP pizzái.(#811) Marci79
Annyi helyet kellene nekem is végigtesztelni, ne is mondd. Kicsit javíthatnának az adagon. Legközelebb tényleg lemérem.(#812) T_chris
Ez annyira nem nagy adag pörkölt. Sőt, szerintem a köret kicsit kevés is. Ha az utóbbi több lenne, akkor szerintem mindenki boldog lenne.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
#33253120
törölt tag
Oda? Soha többet.
Felhívom őket, hogy kell pizza, bemennék érte, mikor lesz kész...
Ok, gyere, 15-20perc.
Megyek, odaérek 24percre, nincs kész. És kérdeznek. Olyan stílusban mint egy vallató. Milyen névre, milyen pizza, hány órára, mit mondtak a telefonban mennyibe fog kerülni? És mellé a ne gyere többet munkásruhában nézés...
5-6 perc múlva kész lett, fizettem elhoztam, hazavittem. A pizza érdekesen volt felvágva. 6 szelet, 2 normál, 2 kicsi, 2 nagy. 3 szeleten volt feltét, 3 szeleten csak sajt.Meg rendelésnél is jártam hasonlóan...
-
-
#65675776
törölt tag
Mondjuk én semmiféle felvágottat nem tudok sonkának nevezni. A korábbi Fényes ABC-ben (most meg nem mondom hanyas Coop ABC) ha kéred még a szalonnát is felszeletelik 2 mm-esre, ahogy kb bármilyen húst. Szóval egy kicsontozott sonkával is meg lehet ezt tenni. Messze komolyabb minőségérzetet keltene. És valóban minőségibb is lenne.
Nem kell ám minden mondat végére felkiáltójel!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Honda topik
- No Voice in the Galaxy
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...