Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Atomantiii #76501 üzenetére
ha ilyen nagy a tanácstalanság, akkor én nem biztos hogy belekezdenék a műveletbe....
maszkot és védőszemüveget szerezz elsőnek, ne festékszórótMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Wolgrab
csendes tag
Vörösréz hegesztéssel kapcsolatban tudtok szakember ajánlani?
Kis dologról, 2 mm az anyag vastagsága és 30 mm varratról van szó. -
dFactor
tag
Eladó a képeken látható textilbőr forgószék hibátlan állapotban. Masszív kivitel, tartós darab.
Irányár: 17.000 Ft
Eladó továbbá a szék alatt látható 100 cm-es kör alakú szőnyeg, gurulós szék alá ideális. Irányár: 6.000 Ft. Ebből 2 db van.
Érdeklődni privátban. (bocs a nyaktekerős képekért, valahol elfordultak útközben, érthetetlen... )
[ Szerkesztve ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
Davetim
tag
Nincs valakinek folosbe egy ilyenje? Tudom lehet kapni sok helyen, csak gondoltam hátha valakinek útban van egy.
-
atike
nagyúr
Még mindig keresek használt laptopot....
- i3 minimum (i5 lenne a tuti, de nem biztos, hogy belefér)
- 4 giga ram minimum
- minél normálisabb (lehetőleg dedikált) VGA
- legyen rajta USB3-as port
- matt kijelző lehetőleg
- gyárilag magyar billentyűzet
- 100/100-as HDD
- Win7 Pro matrica
- minél jobb akksiHa garancia van rá az előny, ha valami nem-noname laptop az is...
60-65 körül gondolkodik....
-
dFactor
tag
válasz #05304832 #76506 üzenetére
Hát ez az, hogy pont nem A telón még jó, a képfeltöltésen is jó...utána valahogy elfordult
Ha csinálsz egy JobbKlikk->Kép megjelenítést akkor állva hozza be
[ Szerkesztve ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #76511 üzenetére
Ha a telefon saját szoftverében forgatod el, akkor csak a képjellemzőkbe írja bele, ténylegesen nem forgatja el a képet.
A prohardver - vagy más telefon, eszköz, képnéző - szoftvere nem mindig olvassa be ezeket (vagy nem tudja mert egyedi kóddal lett rögzítve) a tag-eket, ezért fordul vissza[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
elfelejtette
veterán
Bodaszőlő fele jár valaki Debrecenből? Egy telefont kellene elvinni.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Zola007
veterán
A kamera szoftverben
Ha én elforgatom a felvett képet, akkor nem csinál új képet, csak beleírja a részletekbe, hogy elforgatta 90-180, stb fokkal.
Tehát menü ->forgatás balra -> details megnyit -> orientation: 270.
azaz forgattam -90 fokkal
Ettől nem keletkezik új kép, de ha megnyitod pl. Irfanviewban, akkor a képinformációknál írja, hogy "left bottom"
ezt nem olvassa be rendesen pl. a PH motorMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
szabi911
csendes tag
-
őstag
Üdv mindenkinek.
Keresek használt de hibátlan 500 Gb-os asztali vinyót.
Ajánlatokat privátban várok.
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
qfm
őstag
Van valakinek Orion OF1-SM16R ventilátora? Szükségem lenne a távirányítóra amég feltanítanék egy univerzálisat. Ha esetleg valaki tud segíteni, privátban keressen.
Köszönöm
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Tápegység minőségben mennyire megbízhatóak a Cooler Master tápok?
Esetemben egy Cooler Master 500W RS 500 ACAB L3 lenne szó.
Eladnám de nem tudom hogy megbízhatóságban van e olyan mint egy FSP vagy egy Chieftec és az árat ennek tudatában adnám meg.Illetve holt tudnék helyben Samsung monitort javíttatni?
A döntő mechanika tört el.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
izee
őstag
Mennyire hatékony cucc ez, milyen hátrányai vannak?
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
beencee
őstag
Eladóak az alábbiak:
Delux DLC-MG760 piros "BMW" ház a benne lévő Noctua NF-B9-1600 házventivel együtt -- 4k
Hunter öntözőautomaták -- 8k
IKEA HACKAS CD állvány -- 3k
HTPC komplett konfig -- 30k -
qfm
őstag
Még ma lett csak beüzemelve. Eddig megfelelőnek tűnik. Normál módban a leggyengébb fokozat is olyan erős, mint a korábbi asztali ventilátorom legerősebb fokozata. Van éjszakai, és természetes módja is, azokban más az erősségi fokozat. A párásító feltekerve igen látványos, hogy pontosan mennyire hatékony, azt nem tudom, nem próbáltam nélküle huzamosabb ideig, így nincs összehasonlítási alapom. Hátrányai? Elég sok helyet foglal. Mást nem tapasztaltam még.
-
Sanyabá
senior tag
Nincs-e valakinek multipont kártyája Extrém Digitál-ba?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
lamiki
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki tanácsot adni, tegnap óta pár oldal nem töltődik be egyáltalán, OTP és a HVG , legalább is ennyit vettem észre, valamint a Facebook nem töltődik be teljesen, csak a karakteres kinézetben. Többi oldal jön rendesen. Facebooknak már volt pár hete ilyen hülyesége, akkor a böngésző gyorsítótárazott webtartalmat töröltem és megjavult, de most az sem segít. Próbáltam Firefox, Chrome, IE alatt, router és az internet modem is újra indítva. Ezekből az OTP a fájdalmas, mert ott van a céges bankszámlám, és nem tudok bankolni, csak otthonról.
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
törölt tag
válasz elfelejtette #76513 üzenetére
Pü megy.
-
törölt tag
eladó lumia 625
-
-
mghltm
addikt
válasz #65675776 #76533 üzenetére
az elk*rv*las szinte mindegyik gyartonal elofordult(t): minel magasabb haszon uberalles. ha a legjobbat akarod, akkor seasonic, ok csak minosegi alkatreszekbol epitett sajat beles cuccot adnak. meg a hires enermax is hasznal cwt / fsp / sirtec beleket. aki jot akar jo aron, annak erdemes pld fsp-t venni.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
schulc99
aktív tag
-
XtremLor
őstag
válasz IMIIKE1998 #76534 üzenetére
Igen a ctg nem rossz, mivel sirtec beles, tehat kapott egy matricat, nem sajat fejlesztes....
"Legen...Wait for it...Dary"
-
E1even
senior tag
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
E1even
senior tag
Szintén eladó egy
Cooler Master NotePal X-Slim notebookhűtő dobozával együtt
akár 17" colos laptopokhoz.
Kisker gari már nincs rá, ezért csak próbagarit vagy
max. 2-3 nap garit tudok rá vállalni.Az ára mondjuk legyen 2500 Ft.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
őstag
Üdv mindenkinek !
nVidia 970GTX OC 4 Gb DDR5 , ATI R9 280 3 Gb DDR5 és ATI R9 280x 3 Gb DDR5 videokártyák eladók.
Érdeklődni privibe.
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
HANDO88
senior tag
Samsung Galaxy S DuoS GT-S7562 érintőpanelt keresek
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
-
csizs
aktív tag
eladó 500-as sata2 noti hdd 17 napot ment hgst márka 9.5k
1x éve a prohardveren!
-
Zola007
veterán
Gondoltam végre egy nap amikor tovább lehet tespedni az ágyban, erre valamelyik istenbarma 8 előtt nekiállt a panelsoron a park közepén szőnyeget porolni.
Most fejezte be, de csak azért mert vinni kellett egy pohár vizet anyucinak, annyira csuklott szegén'kémMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
(Bundás)
addikt
Szegedre járkál valaki? Autópályán túl kinek mi a bevált útvonala? Ahol kisebb a forgalom, van haladás stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest