- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz Bjørgersson #71500 üzenetére
De 20 pár??
-
Atomantiii
addikt
Keresek C sávra alkalmas LNB-t. Valakinek elfekvőben esetleg?
-
Drughi
addikt
Lenovo Z 510 Notebook eladó.
Spec:
Intel Pentium 3550 processzor
4GB RAM, 1600mhz
1TB HDD , 5400rpm (100/100), mindössze 42 nap működési idővel
nVidia GT740 2GB-os grafikus kártya, játékra is szuper.
Portok: 2db USB 3.0, 1db USB 2.0, HDMI, VGA, Bluetooth, kártyaolvasó, DVD supermulti.Decemberig garis.
Érdeklődni privátban.
-
JoDy_28
csendes tag
Eladó UTP kábelek
2m - 400 Ft
3m - 600 Ft
5m - 900 Ft
7,5m - 1100 Ft
10m - 1300 Ft“Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.”
-
schulc99
aktív tag
Eladó egy Samsung 2443BW 24"-os LCD Monitor. Irányár 28 000
Akit érdekel az keressen privátban.DVI kábelt adom mellé.
Pixelhiba mentes, megkímélt monitor.
Az érintőgombok hibátlanul működnek.
2011. júniusi kiadású.
Pivot talpas.
-24"
-1920 x 1200 pixel
-16:10
- 0.284 mm
-170 /160
-5 ms
-VGA, DVISokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Tud valaki a Tócóskert környékén szombaton is nyitva tartó üzletet ahol fénymásolni tudok?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
diablo1984
veterán
válasz patex1983 #71449 üzenetére
köszönöm neked és mindenkinek!
egyenlőre az újdonság varázsa van, szeretem altatni a fiam, kis aranyos minden mozgása, grimasza. bár óvóbácsi valszeg nem leszek, de csípem a kisfiam az tuti!
az anyakövesnél kezdtem, a házassági papírt hitelesíttetni, utána majd a születésit postázzák, addig tényleg nincs mit csinálni! próbálok aludni, mert este is 4 órát tudtam, reggel bementem és most értem haza 20után, remélem ma már azért tudok aludni, mert rámfér!
-
izee
őstag
Éljenek a kispapák!
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Shokkolo
addikt
válasz erik365 #71395 üzenetére
2 tv -t is rendeltem alig 3 év eltéréssel
a futár érkezés előtt megcsörgetett mind2 esetben és szólt h. otthon vagyok-e, mert ~10 perc és ideér.ezen kívül rendeltem kissebb apróságot, hívott, nem voltam otthon.
megbeszéltük h. merre fog menni és találkoztunk semleges helyen. szóval a boltról is, és a futárukról is maximálisan pozitív a véleményem.Ráadásul azt hiszem ezt az apró részletet le is tudod egyeztetni.
Amikor átadják a futárnak szólnak. Fogod, felhívod a futárszolgálatot, megadják a futár számát.
Felhívod és egyezteted vele, hogy szóljon kb 15 perccel előtte. Ilyet is csináltam már"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Sanyabá
senior tag
válasz diablo1984 #71509 üzenetére
Csak nem lett májusi gyerek. Gratula , és jó egészséget a családnak!
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
gps76
őstag
Gratulálok! És azt veszed majd észre milyen hamar a fejedre fog nőni...A fiam nemsoká 14,és egyforma magasak vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
FM parfümök értékesítésével foglalkozik valaki?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
copass
veterán
gratula és jó egészséget.
tipp: minden supportot használjatok ki a családból, mert a kisemberek cuki kis energiavámpírok!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
mackosajt
addikt
Igenyfelmeres!
Amint kiengednek a Kenézybol, eladó lesz egy 50-es Honda Dio robogó.
Motor bivaly, hajtás jó. Alattam a 60-at is vitte.
Törődés persze kell neki, de nem is adnám drágán.
Én tuti nem ülök rá többet, pont elég lesz kibirjak három hónapot fekve.
A motor csak kulserelmi nyomokat tartalmaz.Illetve akad még itt egy sapphire 7970 is.
Fiaim gepebe nem fér bele.Varhatoan jövő héttől vihető mindkettő, akkor kerülök haza.
Ajánlatok privátba. Ha lassú volnék, akkor éppen vizsgálnak stb.Ui: semmi komoly baleset, csupán kiszaladt alolam, rosszul fogtam talajt, egy csigolya reccs.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
z0d1AK
nagyúr
Eladó néhány cuccom, amire nincs szükségem! Privátban várom az érdeklődőket! Ha valaki ügyes, még talán alkudni is tud!
Lenovo Yoga 3 Pro 2-in-1 notebook - 299 900 forint
13,3" 3200×1800 pixeles IPS érintőkijelző, 12,8 mm vékony ház, Core M processzor, 8 GB RAM, 256 GB SSD, magyar világítós billentyűzet, fém fedlap, 2,5 magyar, Lenovo garancia. A notebook egyszer volt szervizben, most, új akkumulátort és alaplapot kapott, teljesen hibátlan!Samsung Galaxy Camera EK-GC100 fényképezőgép - 42 990 forint
16,3 megapixel, 21x zoom, Android operációs rendszer, Quad-Core processzor, 1 GB RAM, 8 GB háttértár, microSD kártya slot, 4,8" HD kijelző, új optika (szakszerviz által beszerelt gyári alkatrész)AverMedia AVerTV Mobile 330 iOS tévé tuner - 16 990 forint
Tévénézés iPaden, iPhone-on internet nélkül. Beltéri és kültéri hordozható antennával, plusz bármilyen szoba és kültéri antenna csatlakoztatható hozzáAverMedia AVerTV Mobile 310 Android tévé tuner - 6 990 forint
Tévénézés androidos okostelefonon, tableten internet nélkül. Beltéri és kültéri hordozható antennával, plusz bármilyen szoba és kültéri antenna csatlakoztatható hozzá| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Abri
senior tag
ÚJ hardverek IPONból
írd meg mi kell írok rá árat.
-
ati012
őstag
Mackósajt: jobbulást, ment egy privi.
Keresek 5750 beszámításával erősebb videókártyát!
-
Zola007
veterán
válasz mackosajt #71519 üzenetére
jobbulást!
Komolyan mondom én motorra az életben nem ülök.
Aki tudok, hogy motorozik az ismerőseim közül, mindenki törte már valamiét.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz Zola007 #71524 üzenetére
Kétféle motoros van:
1) aki már bukott/esett a motorral
2) aki ezután fogde ez ugyanígy igaz a biciklire is...
Eladó/cserélhető:
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában
- puskázáshoz ideális mikro headset
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító -
devil-k
nagyúr
válasz Irmscher 353 #71525 üzenetére
Csak biciklivel nem tudsz akkorát pukkanni, mint egy motorral.
- mozi bolondéria -
-
-
devil-k
nagyúr
válasz Irmscher 353 #71528 üzenetére
Most csak egyenes szakaszról beszélünk és csupán arról, hogy mennyivel tud menni egy bicikli és egy motor. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
- mozi bolondéria -
-
htc07
addikt
válasz Irmscher 353 #71528 üzenetére
Ja, de Debrecen környékén nem sok hegy van
Ennyi erővel szánkóval is lehet menni 200km/h sebességgel is.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz devil-k #71530 üzenetére
szó nem volt eddig arról, hogy egyenes-e az út, vagy hogy sík lenne a terep...
De kérdezzük meg a motoros fórumtársakat, hol jobb motorozni, a Hortobágyon egy egyenes sík úton, vagy inkább egy hegyi szerpentinen, ...erős a gyanúm, hogy a másodikat fogják mondani...htc07: sem a motorral, sem a biciklivel nem lehet hegyvidéken közlekedni, igaz?!
-
mackosajt
addikt
Feleslegesen vitatkoztok, mert a robogóról a saját udvarunkon estem le, ráadásul úgy, hogy előtte a sztendelyen allt.
Csak leugrott róla, én meg szimplán hátra, csak rosszul estem.Vagyis egy métert sem kellett menni ahhoz, hogy megtortenjen a baj.Ebből következik, hogy ha egyszerűen csak megbotlottam volna, akkor is történhetett volna.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
havast
aktív tag
Keresek Micron 4GB 1333 Mhz SODIMM-et HP 2540p-be! Ha valakinek akadna, PÜ
-
mackosajt
addikt
válasz csapee #71535 üzenetére
Nincs, de ha megveszed a robogót, te is kiprobalhatod.
Hátha neked nem törik a csigolya.Kívülről marha viccesek az ilyenek, benne élni már nem.
-
pohár
félisten
válasz devil-k #71526 üzenetére
aha... elengedett kormánnyal, olvasva, oooolyan szépen belepukkantam egy kicsit bentébb, nem a padkán álló ladába, hogy arra szó nincs
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
atike
nagyúr
....munkatársam (Ricsi annak aki ismeri... ) is megjárta a robogóval... Csúszós úton vett be egy kanyart annyira nem is nagy sebességgel... Lerakta a lábát, hogy ne boruljon a motor. A motor ment tovább oldalirányba lightosan csavarodva. Na a lába meg száraz pontra ért le.... A lába maradt egy helyben... Folytassam...? A térde alatt a lábszárcsont teteje 6 felé tört....
....de ismét száguld....
-
Shokkolo
addikt
Ha már robogó...
Nekem is volt, 14 évesen vettem nyári munkából
SZerettem, imádtam... és természetesen 2x megfektettem.1.: Az egyetemtől mentem a doberdó fele, és ahol van a Dóczy ABC, ott ugye a külső sávban mindig parkolnak. Bementem a belsőbe, belémjött egy trabant amikor ki akart kerülni úgy, hogy szembe meg jöttek.
A mésik autó helyett engem választott (köszi hogy az a drága kedves......). Robogó csúszot pár 10 métért én meg gazdagodtan pár zúzódással, horzsolással és égéssel, illetve szegényedtem némi bőrrel, egy kabáttal meg nadrággal2.: jöttem az agrárnál a böszörményin szintén a doberdó fele, a Békéssy kerezsteződésben szépen külső sávba döcögök, amikor előz egy pótos IFA.
Előzés közben leesett neki, hogy jaaaaaa, ő bekanyarodik ott jobbra. Csak én mellette voltam. "szerencésmre" nem estem alá, mert a kerékkel jött nekem és átrakott motorstól a magas padkán.
Lefejeltem a zöld korlátot és kikötöttem a fűben. Agyrázkódás, zúzódás és pár apró karc.Természetesen a trabant és az IFA is elment... a rendszámot meg senki nem figyelte.
Ezek miatt nem léptem tovább nagyobb motorra"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Salex1
őstag
A pizza / kaja futárok dolgoznak vasárnaponként?
Én sem motorozok, mert megölném magam egy szezont robogóztam, szerencsére megúsztam.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Én sosem raktam le a lábam, amikor anno motoroztam.
Kedvencem, akik úgy közlekednek, hogy a lábukat kisebb sebességnél folyamatosan lerakják. A másik kedvencem, akik a gázt nem tudják folyamatosan húzni, nagy gáz, majd fék.
Kocsik is amik mennek előttem, elég soknak villog a féklámpája folyamatosan, ráadásul úgy, hogy előtte jó nagy hely van, de már fékezget.
-
Shokkolo
addikt
válasz rayoliviero #71546 üzenetére
az egy olyan állatfajta akiknek inkább a tömegközlekedést javasolnám.
nem kérek senkit hogy száguldozzon, de tartsunk már FOLYAMATOSAN egy stabil 50et.
Engem az boldoggá is tenne"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
izee
őstag
válasz Shokkolo #71547 üzenetére
A belső sávban.
Ne szidd a 30-as autóst. A városon kívül 70-est is csak akkor, ha városon belül is 70-es tempóval megy, mert az a sofőr nagyon veszélyes.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
adorjant
őstag
Komplett gép eladó,vagy nagyobb egységekben külön is:
-Asus M5A78L-M LX am3 alaplap
-AMD X3 425 3 magos proci (négymagosítható)
-2*2gb Kingston 1600mhz kit
-Ati HD4670 512mb vga
-500gb hdd
-chieftec 450w táp
-Gateway minőségi ház38000ft
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest