- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
válasz ServerWorks #53150 üzenetére
Ilyen is jó. Privibe hol mikor mennyiért.
kovy29 te nagyon rám szálltál nem hiszem, hogy most azonnal veszel pc boltban
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Tesómék akarnak venni kerámialapos főzőlapot (csak a beépíthető lap, nem tűzhely)
Van valami bevált márka olcsón?
Whirlpoolról elég sok rosszat olvasni.
Gorenjet most 5 évvel adják egyes helyeken.
Érintőset nem akartam, vagy gombos vagy tekerős
Ki-mit ajánl?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz hucsikoi #53154 üzenetére
Az a baj, hogy anyám már nem nagyon lát közelre, szemüveget hordani meg lusta.
A tekergetős a tuti, azt nem kapcsolja be véletlenülMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
werszomjas
addikt
Szabályok feleségek és barátnők számára a Világbajnokság idejére:
1. Június 12 és Július 13 között a TV az enyém! Nem a tied! Nem a mienk! AZ ENYÉM! Minden nap! Egész nap! Nincs kivétel! A távkapcsolóra rá se nézhetsz!
2. Ha a TV előtt el kell menned addig nem lesz baj, amíg azt az utat a földön kúszva, engem egy pillanatra sem zavarva teszed meg.
3. A mérkőzések ideje alatt vak, süket és néma leszek! Kivéve, ha azt akarom, hogy tölts még egy italt vagy hozz valami rágcsálni valót! Nem kell megkérdezned, hogy kérek-e még? Csak hozd be a piát! Ne várj ezért verbális köszönetet, inkább örülj ha néha hálámat a popsidra csapva kifejezem.
4. Ne is álmodozz arról, hogy odafigyelek rád, meghallgatlak, felveszem a telefont, kinyitom az ajtót, elmegyek a gyerekért, beállok a kocsival. Sem ezek, sem semmi ezekhez hasonló nem fog megtörténni!
5. Amelyik csapatnak szurkolok, annak a csapatnak szurkolsz te is!
6. Ha a vacsora a mérkőzés idejére esik, akkor azt a szünetben kérem egyetlen egy tányéron, egyetlen egy evőeszközzel feltálalni a TV előtt űltömben. Nem érdekel, hogy mennyit vesződtél vele, nem érdekel, hogy ha az ülőgarnitúra zsíros lesz. A Világbajnokság alatt, SOHA ne emlékeztess az egészséges táplálkozás fontosságára!
7. Ha átjönnek a barátaim meccset nézni, SOHA ne vágjál pofákat miattuk. Pont őmiattuk, mindig legyen legalább fél rekesz sör a hűtőben, és rengeteg rágcsálni való!
8. A te kötelességed, hogy napra kész és tájékozott legyél a torna eseményeivel, menetrendjével, eredményeivel kapcsolatban ha csatlakozni kívánsz a társalgásunkhoz. Ennek hiányába ne lepődj meg ha én és a barátaim rosszallóan nézünk rád vagy rád se hederítünk. SOHA ne panaszkodj, ha emiatt nem kapsz elég figyelmet!
9. Ne felejtsd el, hogy te SOHA sem tudhatsz többet a fociról, mint én!
10. A mérkőzés alatt nem akarom hallani a hangodat. Tudod jól, hogy a pici szád akkor szeretem a legjobban, ha össze vannak zárva azok a csodálatos ajkaid!
11. Végszükség esetén, ha valami fontosat akarsz mondani, azt a szünetben elmondhatod a reklám ideje alatt, de csak akkor ha a félidei eredmény számomra elfogadható. Ha nem életbevágó, akkor várj a meccs végéig!
12. A torna ideje alatt egyszer sem akarom hallani, hogy: "Túl sok meccset nézel!"
13. A gólok, szabálytalanságok és a helyzetek ismétlése nagyon fontos! Nem érdekel, hogy már láttam. Látni akarom újra és újra! Akárhányszor csak lehet!
14. A mérkőzések beharangozói és az összefoglalói épp olyan fontosak, mint a meccs! Eszedbe se jusson, és SOHA ki ne ejtsd a szádon: "De hisz ezeket a gólokat már láttad! Miért nem kapcsolunk át egy másik csatornára?" Ilyenkor emlékezz az 1. pontra!
15. Nagyon szépen megkérlek, hogy ha szomorúnak látsz amiért a csapatom vesztésre áll, SOHA ne mondd, hogy "Ne törődj velük, ez csak egy játék!" vagy "Ne aggódj, majd legközelebb győzni fognak!", mert ezzel csak még jobban felbosszantasz!
16. A mérkőzések ideje alatt nincs teljes szex!
17. Értesd meg a barátaiddal, hogy a Világbajnokság alatt ne szüljenek gyereket, ne házasodjanak össze, ne haljanak meg, mert nem megyünk temetésre, sem esküvőre sem sehova!
18. Viszont ha a barátom minket hív magához meccset nézni az utolsó pillanatban, akkor 5 perc (igen 300 másodperc és nem több!) múlva már úton kell lennünk!
19. Mindig mosolyogj! Kivéve, ha a csapatom vesztésre áll!
20. SOHA sem akarok észrevételek hallani Ronaldo kinézetével kapcsolatban!
21. Az időeltolódás miatt a braziloknál délután van, amikor nálunk már este. Tehát felesleges agyalnod és kérdezgetned arról, hogy "Bezzeg Brazíliában sosem megy le a nap!"
22. Nem! Magyarország nem jutott ki a Brazíliába! Nem. NEM tudom, hogy mikor jutunk ki megint egy világbajnokságra!
üdv
-
Bjørgersson
félisten
válasz werszomjas #53156 üzenetére
0. Olyan szinten hidegen hagy a foci, hogy még finoman is fejeztem ki magam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zola007
veterán
Keresek megbízható GPS navit elfogadható áron, jó akkuval (vagy cserélhető legyen)
Kezelje az újabb térképeket, SD-tMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
keccsa
aktív tag
válasz Bjørgersson #53157 üzenetére
Pedig azok legalább tudnak focizni, ellentétben a honi "csapatokkal"...
Mindenki magának hülye!
-
Peet210
őstag
Eladó Asus laptop.
Today's record, is tomorrow's motivation
-
Bjørgersson
félisten
válasz keccsa #53159 üzenetére
Attól még ugyanolyan szinten hidegen hagy az egész.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #53157 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz #33253120 #53162 üzenetére
Az se rossz. Beraktam az aranyköpésekhez, remélem nem gond.
-
Zola007
veterán
30,6
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bjørgersson
félisten
válasz Zola007 #53164 üzenetére
-1,6
-
Zola007
veterán
válasz Bjørgersson #53165 üzenetére
celsius
Egyébként látszik, hogy készül a nép a VB-re, az előbb ment két pasas a tömbház tövében.
Egyiknél egy 32" laposteve, a másiknál meg egy 24-es SoproniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #53163 üzenetére
Megint híres leszek? Az előző is csak pár napos...
Szerk.: Bakker 20 hsz-n belül kétszer vagyok aranyon köpve...[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz #33253120 #53167 üzenetére
Hisz tudod, 15 perc hírnév mindenkinek jár.
-
izee
őstag
Keresek alaplapi tüskesorra való usb-t (kábel nélkül ideális, csak a port) Azt hiszem ez az, csak sok cm kábel helyett 1 cm kábel bőven elég.
Keresek esetleg usb2 to ide/sata eszközhöz "ide tápláló" tápot adatkábel és eszköz nélkül, csak a tápot.
Garmixban van?Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
xigris
őstag
Sziasztok mennyit érhet egy laptop ami be sem kapcsol,beleborult egy pohár limonádé volt szerelőnél,de nem tudta javítani vagyis nem éri meg. csak 4gb ram és 250 hdd
-
Zola007
veterán
válasz Salex1 #53172 üzenetére
Nehezen. Főleg mivel énis kőházban nőttem fel, ahol nyáron se nagyon ment 25 fölé
Egyébként 28-29 fokig még nincs gond. Ez a 30,6, meg tavaly néha a 32 az már gázos, mert az emberi hőszabályozás tartósan 31,5-32,2 körül már kezdi feladni a dolgot és az ilyen meleg már erősena mentális tevékenység és az alvásminőség rovására megy.
Szvsz én panelt nem vennék, valószínűleg jövőre vagy költözöm a bérleményből vagy veszünk egy klímát.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
betyarr
veterán
sziasztok!
véletlenül nincs itt közületek valakinek egy ilyenje?egy kis tapasztalati infó kellene a cuccról.pm pls!
-
Dan-szan
senior tag
válasz werszomjas #53156 üzenetére
Nem tudom mennyi idő alatt dobtad össze
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Mika1227
őstag
Hátha érdekel valakit! [link]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Adonimus
senior tag
válasz Bjørgersson #53161 üzenetére
Olyan sok minden van még a világon a focin kívül amire ha csak negyed így odafigyelnének és komolyan vennék minden probléma megoldódna.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
AndrewBR
senior tag
Idiótának tűnhet az alábbi kijelentés, de:
Szorítsatok már nekem egy ügyből kifolyólag!
Köszi!
A.
-
Borosz
őstag
Netán ha lenne valakinek 2,5" sata HDD-je eladó 250GB-ig az küldjön rám egy privit. 160-250-ig érdekelne. 100/100 állapotú nem lenne rossz, de ha ettől kissé rosszabb kondiban van az sem baj. Megbeszéljük. Írj infót róla.
-
Adonimus
senior tag
válasz xigris #53175 üzenetére
Manapság semmi sem pofátlanság, meg kell egyezni. Rossz laptopokat átlag 10-15Eft-ért lehet venni ha sokat veszel. Teljesen zsákbamacskába. De ha már biztosra lehet tudni, hogy nem éri meg javítani akkor annyiért sem kell megvenni.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Zola007
veterán
-
Frozzy
őstag
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Zola007
veterán
Frissent pucolt minőségi házi dióbél eladó még nagybani alatti áron :1800 Ft/kg !!
ha 2kg kell minimum, akkor ésszerű távon belül házhoz viszem.
Egyébiránt átvehetőa Doberdó, Civis, Malompark, Egyetem, Belváros, és Segner tér környékén
Kellys Ultraform Pro Race verseny nyereg, ~ 10km van benne, 4k fix
130mm széles, megnézium pálcák,SKINFLEX műbőr bevonat, 225 gramm KÉPMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dewil666
őstag
válasz Zola007 #53176 üzenetére
Nekem meg a munkahelyen (öltönyben de a felső részt le lehet venni) ilyenkor nem ritka a 32-35 fok sem (nagyok az üveg felületek) és az 5 millió forintos plafon hűtötte területen semmi nem érződik. Mindezt hosszú nadrágban és műszálas ingben egész nap.
A feleségem hogy nyomdában dolgozik (nagy csarnok az egész és fémből van + megy a párásító a pappír miatt) ebben a kinti melegben ott bent 42-45 fok van . Napi 8 órában dolgozik.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zola007
veterán
válasz dewil666 #53188 üzenetére
Azt tudod, hogy ez nem egy hosszútávú életbiztosítás a feleségednek, akárhány éves?
42-45 fok az embertelen és egészségtelen, fel kellene őket jelenteni a p4csába, nem igaz hogy nem oldható meg egy légtechnika.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dewil666
őstag
válasz xigris #53189 üzenetére
Ezt az épületet 2 éve építették de ezek szerint nem jó sikerrel. Nekünk is van 5 lcd monitor és 2 asztali gép ami szintén nem a hideg levegőt szolgáltatja. A főnök megkérdezte klímás helységbe minek a ventilátor? Mikor bejött azt mondta holnap hozok egyet . Legalább mozog a levegő most már. Örülünk mert a plafon legalább hideg nekünk meg felforr az agyvizünk
Zola007 Tudom hogy nem egészséges. Akkor van "csak" ilyen meleg náluk ha kint is ennyire meleg van. Mikor 26-28 fok van akkor nincs annyira meleg ott sem. Bezzeg a főnök családjának minden egyes tagjának mercire telik
Kinek lehetne szólni hogy kicsit rángassák meg őket emiatt?[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
elfelejtette
veterán
válasz dewil666 #53188 üzenetére
Csak nem az Alföldi? Mert itt annyi van, de ezeket hiába jelented fel, mert megveszik a munkavédelmiseket kilóra. Pl. Pünkösd hétfőn is dolgoztunk, pedig az simán törvénytelen...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
törölt tag
válasz elfelejtette #53192 üzenetére
Szerintem a Pharmaprint lesz az...
-
-
func93
senior tag
Tud valaki jó fodrászatot ahol nem kérnek el egy vagyont férfi hajvágásért?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
törölt tag
válasz dewil666 #53194 üzenetére
Ismerem a helyet, meg a tulajt is valamennyire... Mi szoktunk ott guruló állvánnyal bohóckodni, amikor kezdenek kiégni a fénycsövek, vagy láncos dugaljat kell csinálni...
Újkora óta piszkáljuk a csarnokot, mióta a műanyagablakosok megépíttették.
Jancsi bácsinak meg már a Rigó utcán is dolgoztunk, meg a házánál amit az SKF-es főnöktől vett meg...[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz #33253120 #53197 üzenetére
A Rigó utcán még én is dolgoztam a nyomdájában
Kár volt a Rigó utcát otthagyni neki (teljesen rendbe szedte és eladta).[ Szerkesztve ]
-
Jamby18
senior tag
Hali!
A városban hol van olyan szabó ahova lehet vinni öltöny nadrágot, hogy kicsit derékban tágítson? Meg, hogy gondolom le is veszi a méretet. Asszem a Széchenyin volt egy bolt ahova elkísértem haveromat és a táskáján kicserélték a cipzárt, de ott már telefonos lett azóta. 2008-as az öltönyöm aztán azóta szélesedtem, szerencsére nem elhízásban most meg hétfőn szóbeli..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest