- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
birq
tag
válasz Irmscher 353 #11798 üzenetére
Anyuka nem véletlen tolja a bicikli úton a babakocsit, ugyanis a járdák minősége annyira szar, göröngyös, repedezett hogyha ott tolja azonnal felébred a gyerkőc. Ezzel nem védeni akarom az anyukákat csak rávilágítani hogy ebben is van némi logika...
üdv: Attila
-
_seth_
veterán
Logika? Ennyi erővel miért nem tolja az úton? Az még tutibb, ha elkapja a zölhullámot akkor még haladhat is gyorsan... Járda-gyalogos. Kerékpárút-bringás. Út-autó. Ezt meg kellene szokni.
Most sincs sok kerékpárút de régen ennyi sem volt, addig is tolták a babakocsit.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
_seth_
veterán
válasz #76385920 #11803 üzenetére
Ki mondta, hogy haragszom? Ellenben ettől még nem normális dolog pláne ahány tizenéves teker úgy, hogy se fék se lámpa se körültekintés. Aki a gyerekét ott sétáltatja nem gondos szülő...
Megjegyzem debrecenben a járdák közel sem olyan vészesek, hogy ne lehessen babakocsit tolni rajta. Az meg, hogy agyrázkódást kap... ne viccelj. Az is, hogy 2-3 éves gyerek totyog a kerékpárúton ugyanez... persze a gondos szülő épp mérgezi a gyerekét cigivel miközben egy játék kutyát sétáltat... eléggé távol állunk a logikától meg attól, hogy mi jó a gyereknek. Látom magam előtt ahogy a falvakban minden gyereknek agyrázkódása van... vajon milyen ember lesz belőlük?? Gondolom téged sem kerékpárúton toltak gyerekként mégis felnőttél.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
#PeTeY#
aktív tag
Üdv! Keresek olcsó(!) XBOX360 kontrollert. Mindegy a színe és, hogy vezetékes, vagy vezetéknélküli, csak jó állapotban legyen és olcsó. Ja, és említettem már, hogy olcsón kellene? Köszi.
-
pockhome
senior tag
válasz #76385920 #11803 üzenetére
Es amikor 5 kemeny gyerek(c..gany) megy egy 5m szeles uton(ut+bicikliut) es nem egymas mogott hanem mellett hogy rittig ne ferjen el senki
Na erre mit mondjak? Ha racsengetek meg neki all feljebb hogy mit kepzelek megsertem a kicsi lelket...
Uton meg szinten nem leet menni mert ott meg a kocsik dudalnak rank..szval el van ez b@szvaGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
_seth_
veterán
válasz pockhome #11806 üzenetére
Egyszerű a megoldás: mindenki menjen a számára kijelölt helyen.
Böszörményi úton párhuzamos a kerékpárút és a járda, sőt járda van az út mellett és a házak mellett is. De hol van minden gyalogos? A kerékpárúton természetesen. Ha rácsengetek? Még mutogat és kiabál pedig valóban úgy van, hogy ha vannak 3-an akkor egymás mellett... Ha nem csengetek hanem simán kikerülöm a földön akkor is kiabál mert megijjed... (nem, nem gyerekeket... ha már ők nem vigyáznak magukra akkor illik a bringásnak megtennie ).Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
copass
veterán
válasz pockhome #11806 üzenetére
én ilyenkor gyorsítok max 30 km/ó és csengetek mint az állatt, aki figyel elugrik, aki nem az így járt.
én egy buckalakóra ordítottam rá az útról bringán, hogy mit csengetsz a zebrán b+!?, és neki állt feljebb, el is esett, de megérdemelte.
a rossz járda jó dolog, mert elringatja a monoton rázkódás a gyereket a kocsiban."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
törölt tag
válasz _seth_ #11804 üzenetére
Az lenne a normális dolog, ha a járdák olyanok lennénk, hogy babakocsival is lehessen közlekedni rajtuk.
Debrecenben a járdák bizonyos része lehet, hogy normális állapotban van, ahol én lakom ott nem!Én most csaka babakocsiról beszélek. Amelyik gyerek már tud járni, azt nyilván nem a bicikliúton kell sétáltani...ezzel maximálisan egyetértek. Viszont azt is vedd figyelembe, hogy lehet, hogy az az anyuka aki babakocsit tol a bicikliúton az nem sétáltat, hanem el akar jutni valahova, és mivel "döcögésmentesen" szeretné az út nagyrészét megtenni így néha rátéved a bicikliútra...
A cigis résszel megintcsak egyetértek. A kedvencem mikor autóban hátul a két gyerek, elől apa-anya cigizik... Én is dohányzom, de ha a fiammal vagyok akkor nen.
Falvakban kevés a járda, ott a gyerekeket nem is nagyon sétáltatják mivel van kert.
Igen túléltem a gyerekkorom és járdán toltak...retro babakocsiban aminek még volt rugózása.
Az itt a gond, hogy a kerékpározás kultúrája itt még gyerekcipőben jár. Ahol ez már működik, ott nincs ilyen probléma idővel nálunk is eljön ez az idő.
Járok autóval is, igyekszem figyelni a bringásokra, akad köztük is akad egy-két nemnormális.
(#11806) pockhome
Ezzel a problémával naponta találkozok, és engem is nagyon idegesít, szivemszerint közéjük tekernék...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Na, ha már ennyire a biciklizésnél tartunk, én is beszállok. Igaz nem Debrecenben, hanem Hajdúszoboszlón tekerem le azt az évi 2.000 km-t, de a helyzet itt nálunk elég szar, gondolom Debben még rosszabb. Itt az egész városban van kb. 2 bicikliút, ha nem azon mész, akkor büntetés. Átmész a másik oldalon a boltba, nem szállsz le, büntetés. Rendőrök figyelik kifejezetten ezt, hogy a járdán nem lehet biciklizni, kamerával állnak, és figyelik, majd mennek oda, és írják a csekket. Aki el akar menni a boltba, az csak tolhatja a biciklit, nem szabad ráülni, hiszen a másik oldalon ott a bicikliút, közte pedig a főút, a zebra pedig messze van, tehát csak a tolás marad. A bicikliúton megyek természetesen, még sosem büntettek meg, de többször szóltak már rám. A bicikliúton emberek járnak, tolják a biciklit, elfoglalják az utat, de ők nem kapnak büntetést. Miért nem? A múltkor pont "leszállítottak", hogy itt nem lehet biciklizni, de nem lett belőle büntetés, így megkérdeztem, hogy akkor miért van bicikli, ha nem lehet biciklizni? Nyilván mondta, hogy ott a bicikliút a másik oldalban, én pedig megkérdeztem, hogy nem lehetne-e büntetést adni azoknak is, akik a bicikliúton gyalogolnak, hiszen ezt ugyanúgy nem lehet, és én még nem láttam gyalogost megbüntetni azért, mert veszélyezteti a bicikliseket, gátolja, stb. Nyilván nem tudott rá mondani semmit, neki ezt adták ki, hogy a bicikliseket büntesse, és kész.
A gyalogosok nagy része nem tud közlekedni, nem a kresz szerint közlekedik, pedig ha kilépünk a házunk ajtaján, utána ez lenne az alap végig, nem? Zebrán megyek a jobb oldalon, ő
egy másik biciklis meg a bal oldalon. Jön a zöld lámpa, és nem érti meg a másik biciklis, hogy jobb oldalon megyünk, néz rám mérgesen, hogy miért nem megyek arrébb, pedig ő öregebb 30 évvel. Ilyen eset nap mint nap van, nem tudnak besorolni jobbra, aztán kerülik ki az embert jobbról-balról, vagy idegesen leszáll, és mondja, hogy "hát hol menjek el?" Hát nem fogok arrébb menni, a jobb oldalon közlekedünk, és kész. A gyalogosok nagy része totálisan kiszámíthatatlan, a kreszt még csak hírből sem ismerik, vagy csak nem akarják, mert a gyalogosnak nincs büntetés a szabálytalanságért, így bárhogy akadályozhatja a biciklist, előzőm balról, pont arra kanyarodik, aztán "jaaaaj, hát figyeljen már!", megyek a bicikliúton, a sávomban egy nő, elmegyek mellette szándékosan 5 centire, akkor is jön a megjegyzés, hogy "juuj, mi csinál maga?"...Ezeket nyilván észre sem veszem már manapság, annyira megszokottá vált, hogy az autós nem veszi semmibe, a biciklis nem tud közlekedni, a gyalogos pedig totálisan hülye. Félreértés ne essék, én is járok autóval, gyalog, de érdekes módon nem akadályozom vagy veszélyeztetem a forgalmat, mert az IQ-m 1 vagy több.
-
SG3rg0
őstag
Notebook DDR3 memória eladó!
2x2GB
Ár: 4500FT
Írj privit![ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz #76385920 #11809 üzenetére
"Az itt a gond, hogy a kerékpározás kultúrája itt még gyerekcipőben jár"
De a kerékpárúton a babakocsi az teljesen rendben vanSok minden jár itt gyerekcipőben
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
copass
veterán
Hajdúszoboszló legfőbb bevétele a túrizmus ugye, na mármost ha a túrista között kóvályog a bringás, vagy ne adj isten nekimegy akkor a túrista legközelebb nem jön,panaszkodik másnak.stbstb. forgalmon meglátszik ez rendesen.ennyi.
a gyalogos meg kit üt el a bicikliúton?senkit, ha elütik minek megy ott.kész.
zebrán gondolom a zebra melletti biciklisávra gondoltál? az itt is így van, megy a bírkája ahol gondolja én meg ugye jobbra tartva szembe vele, csengetek, szólok, így járt ha nem figyel.
Bevágás bringasávról zebrára: lányom ott totyog előttem épp a zebra előtt voltunk,látom a hüjét mit csinál, lányom felkap,anya kezébe bele, úgy letéptem a bírkát a bmx-ről hogy csak nyekkent és akkor még finom voltam."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
giigz
veterán
válasz copass #11815 üzenetére
"a gyalogos meg kit üt el a bicikliúton?senkit, ha elütik minek megy ott.kész."
Azért egy 100 kg-os gyalogosnak nem szívesen mennék neki mondjuk 30 km/h körül... Nem olyan egyszerű ez... Régebben egy ismerősömnek volt egy ilyen balesete, ott elég komoly sérülés lett belőle, nem 1 hónap alatt gyógyult fel...
-
adam432
tag
válasz SOAD19 #11777 üzenetére
Egyetértek! Amikor bringázik az ember hidegben, sokkal ellenállóbbá válik a szervezete a fertőzésekkel szemben. Tavaly is akkor fáztam meg, amikor le kellett raknom pár hétre a bringát.
(#11782) dudikpal: ezen a kerékpáradón én is gondolkoztam már. Ha 1.000Ft-os lesz a benzin pár éven belül, elég sokan át fognak térni, és akkor bizony elkerülhetetlen lesz a kerékpáradó... hogy milyen formában, azt nem tudom, de hogy lesz, az tuti.
„Si vis pacem, para bellum.”
-
lorcsi
veterán
gmailban hogyan lehet visszaváltani a korábbi rendszerre?
felajánlotta hogy az új felületet próbáljam ki, de nem tetszik és kellene a régi..eladó: vadi új soundcore motion+
-
törölt tag
válasz _seth_ #11814 üzenetére
Rosszul fogalamztam, elnézést. A kerékpározás a kerékpárút és annak használata jár még gyerekcipőben. Amit meglesznek azok az adottságok, mint más nyugat-európai országokban megváltozik a helyzet. Addig elviselem a babakocsit a bicikliúton. (Még akkor is ha tudom, hogy nincs ez teljesen rendben)
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz #76385920 #11819 üzenetére
Ennek így semmi értelme Milyen adottságra gondolsz amitől normális lesz nem betartani a szabályt? És miért a kerékpározás és a kerékpárút a problémás amikor gyalogos tol rajta babakocsit akinek egyáltalán semmi helye nincs ott? De szerintem hagyjuk. Nem véletlenül vannak szabályok, be kell tartani őket. A kresz úgy van kitalálva, hogy ha mindenki betartja akkor nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
vjpeti
tag
válasz _seth_ #11820 üzenetére
Én úton tekerek, meguntam a sok csíra sipákolását hogy a járdán megyek. Egész élhetően lehet menni az autok között, de csak ha mész vagy 30-al. Nekem még nem volt problémám ebből, de a gyalogosokból már igen. És tényleg mindig van 1-2 aki a bicikliuton gyalogol
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz vjpeti #11821 üzenetére
Úton, autók között nyugisabb mint kerékpárúton valóban. Debrecenben még az utak többsége széles is és el is lehet férni kényelmesen.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
valakinek BF3 Limited Edition kulcs 3 ezerért?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz _seth_ #11820 üzenetére
Fussunk neki mégegyszer... Csak a babkocsiról beszélek továbbra is! Nem az önálló gyalogosról, mert annak tökmindegy milyen minőségű a járda!
Normális járdák városszerte, ahol lehet babakocsit tolni, kerekesszékkel közlekedni, stb. pl. akadálymentesítés. Felénk ilyen nincs, hiába egy Debrecen jónak mondott környékén élek nincs normális járda! Ha lesz gyereked és fogod tolni a babakocsiban és nézed, hogy szegény, hogy zötyög és 5 méterenként a járdán át kell emelgetni a babakocsit a repedéseken, mert ha nem figyelsz megakad a kereke akkor majd te is máshogy fogsz gondolkodni.
(Tavaly az asszony eltörte a bokáját egy ilyen fasza járdán, gyerekkel az ölében babakocsit tolva, mert annyira jó volt a járda, hogy nem akart a gyerek a babakocsiban maradni...)A kerékpárutak egyértelmű megjelölése, lekerítése. (Az újkertben néha nem tudod, hogy most a kerékpárúton vagy vagy a járdán...) Ausztriában láttam, hogy a kerékpárút oszlopokkal le van elkerítve. Az oszlopok olyan sűrűn voltak letéve, hogy a legtöbb babakocsi nem fér be, tehát "véletlenül" nem tudod betolni. (Nyilván ha akarnám be tudnám tolni..)
Hozzáteszem, hogy a gyalogosoknak eszükbe sem jut "rátévedni" a kerékpárútra, sőt szólnak ha te éppen ott vagy gyalogosan. És azt hiszem itt van a különbség. Ott tudják az emberek kinek hol a helye, és vannak annyira "csórók", hogy a fent leírtakat meg tudják valósítani. Amíg itt nem lesz ez a helyzet addíg lesznek babakocsik a bicikliúton.A gyalogos a bicikliúton engem is bosszant, naponta járok a böszrményi-füredi úton és nincs olyan nap, hogy ne találkoznák a füredin egymás mellett sétáló faszagyerekekkel. (Asszem a Gábor Dénes van a füredin oda andalognak jövőnk zálogai...)
(pénz, pénz, pénz)
Természetesen a szabályokat be kell tartani. Gyalogos a járdán, autó az úton, biciklista a kerékpárúton!
( Az is le van írva, hogy nem lopj meg ne paráználkodj! )
Elfogadom a te álláspontodat ezzel kapcsolatban![ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz vjpeti #11821 üzenetére
meg kell nézni reggel a piac utcán a csonka és meki közötti szakaszt, a sok gírnyó bringás ott hasít a járdán, egymász se...ébe szinte, én meg megyek az úton, tök egyedülm, néha van pár idős bácsi,néni aki rakja az úton, autó szinte semmi,de még napközben is bőven kényelmes.
ugyanez igaz a szentannán, de ott kicsi a járda, de minden gyökér ott hajt, csenget,stb.
jöhetnének ide is a szoboszlói rendőrök büntetni.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
bobace
addikt
válasz copass #11825 üzenetére
Engem mióta elütöttek a Szent Annán (autó előttem püff úgy gondolta leparkol, keróval nyilván nem annyi megállni mint kocsival..), nem megyek az úton, hiába több a hely. Saját bőrén változik az ember
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
copass
veterán
válasz bobace #11826 üzenetére
belementél? én felezőn megyek ahol lehet. parkoló sávban nincs az a pénz, mama kibaxxxxa az ajtót meg a baj. egyszer ajtóztak meg, igaz kisvárosban, semmim nem tört szerencsére, a keréknek annyi, meg a kezem fájt utána, a gyökérorrbataszajtása miatt. megelőzött,majd bevágott elém és kibaxxxta az ajtót és kiszállt.nem az hogy nem jön vki, szállt volna ki később az ifa elé.
egyszer kölyökkoromban letolt a kanyarban egy trabi, vizesárokba szerencsémre tele vízzel.
sisakom van, elég óvatos vagyok ha megyek az úton, nem megyek a fenekébe a kocsiknak, hadd menjen, dudáljon letojom."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz bobace #11826 üzenetére
szentanna, komoly vonzza a hüjéket, egy reggel csajsz úgy gondoltam hogy íven befordúl az edzőterem kapujához. nem az hogy megáll,index és befordul, ha nem zöld után a kereszteződés után padló és lendületből beesett elém íven. éppen hogy nem csapott el és még magyarázott vmit, bementem utána lendületből és megkérdeztem hogy azért ezt mégis hogy képzelte. válasz: bocsika, siettem. agymosott és jogsija van, emberek ülnek be mellé. agyrém.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz #76385920 #11824 üzenetére
Látom sikerült parázs vitát kirobbantanom.
Babakocsi a kerékpárúton (konkrét eset):
Böszörményin idősebb nő tolja a babakocsit a kerékpárúton, majd mikor közeledünk felé gondol egyet keresztbe fordítja a babkocsit, és megáll rágyújtani. Nem sokon múlott, hogy a párommal, nem kaszáltuk el a delikvenst babakocsitól. No, aki azt mondja, hogy ez nem gondatlanság, akkor az téved.Múlt héten tartottunk kerékpárral haza ugyanezen útszakaszon, delikvens szét se néz rálép a kerékpárútra, majd iszonyatos fékcsikorgással megállok, Párom pedig már nem tud lehúzódni, és belém rohan. ő sérül meg a gyalogos meg meg se áll, és én üvöltök vele, hogy nézzen szét, mert kegyetlenül el fogják ütni (hozzáteszem mindig min 2 erős fényű villogó van elől, h lássanak)
A kutyasétáltatás a kerékpárúton pedig teljes mértékben kimeríti a meggondolatlanság hatáskörét.
Valaki említette a lekerítést, a Böszörményin vannak kitéve kis bóják a kereszteződéseknél, már sorra ki vannak forgatva, mert a kemény gyerekek, ezen fitogtatják az erejüket. Ahelyett, hogy elmenne, és felásna négy öt hektárt...
Másik kedvenc szakaszom a Fórum-Pláza közti kerékpárút rész, boldog boldogtalan elédlép, a kerékpárosok részéről a jobbra tartás, mint fogalom ismeretlen, megáll gyalog babakocsival a kerékpárút részen, s vár, h zöldre váltson neki a lámpa a gyalogos átkelőnél. Aki lendületből jön biciklivel, úgy kaszálja mindet sorra, hogy csak na.
És nem nehéz egy biciklivel felgyorsulni 30km/h-ra, egy ilyen esetleges ütközésnél, pedig elég szépen törik a csont. (Íme egy kis szimuláció 15-20km/h-s sebesség bekötve biztonsági övvel)Ami pedig a gyereket illeti, elalszik, ha rázkódik a babakocsi, és valóban a Böszörményin van mindkét oldalban járda, plussz a panel házak előtt, könyörgöm nem a kerékpárúton.
Ahol nincs kerékpárút, s nincs kitiltva a kerékpár, ott inkább én is az úttesten tekerek, de sok autós nem használ tükröt, főleg a parkolóban, amikor kiszáll...
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
jók ezek a visszatérő témák
akkor a havi bicaj vs. autóst kipipálhatjuk..eladó: vadi új soundcore motion+
-
törölt tag
válasz Irmscher 353 #11829 üzenetére
Értem én! Általánosságban írtam amit írtam. A böszörményi úti kerékpárúton koválygókat tényleg nem értem értem, hiszen ott van járda. Sem reggel, sem este nem találkoztam ilyenekkel, pedig mindennap ott járok. Természetesen a hülye gyalogossal, meg méghülyébb nagymamával nem tudunk mit kezdeni. A kutyákkal meg főleg nem... de ha úgy adódik keresztülmegyek a blökin.
-
Scoobyka
addikt
Eladó iPhone 4S 32Gb White T-mobilos 1 ev garanciaval!
Karcmentes allapotban,a keszulekre nincs huseg sem reszlet kotve papirjai,doboz,eredeti tartozekok megvannak. Ajandek tokot es foliat adok hozza. Szemelyesen Debrecenben lehet megtekinteni.
Csere csak esetleg fekete iPhone 4S-re vagy fuggetlen iphone 4S keszulekre erdekel,de az is rendelkezzen garanciaval! Valamint netalantan egy Samsung galaxy s3-at is talan becserelek ra.(csak gyartoi garis es fuggetlent!)
Privatban lehet erdeklodni! -
bobace
addikt
válasz copass #11827 üzenetére
Bele hát.. A tükre tört le. Én se a parkolósávban mentem, hanem a vonalon, csak hát egyeseknek elég sietős a dolog...
Nekem ebből az első két lépés is elég volt egy jókora eséshez: megelőzött,majd bevágott elém és kibaxxxta az ajtótNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Hypernem
csendes tag
Christian Lacroix Nuit 50 ml-es női parfüm eladó, bontatlan csomagolásban! Eredeti ára 8000 Ft, én 6k-ért odaadom!
Privátban keress!
-
atike
nagyúr
Van egy Samsung SyncMaster 913V monitorom eladó. TFT, 19", 1280x1024. Nincs pixelhiba, nincs semmi baja, csak nagyobbra lesz cserélve... Ja én pár évvel ezelőtt én vettem újonnan, nem pedig használtan innen-onnan...
Ár: 12.000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok.
ricsimolnár kollégának nem tudja valaki véletlenül a telefonszámát? Sürgős lenneCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Blabcsi
senior tag
Talán tudnak /unk/ segíteni. De ha lehozod van 24-órás erős ragasztóm, az tuti megfogja.
Amúgy dróttal a legegyszerűbb. Például.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Bjørgersson
félisten
Postásgumi?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Bicikli alkatrészekkel foglalkozó webshopból melyik a legjobb?!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Blabcsi
senior tag
válasz Daniel Alves #11846 üzenetére
Az, ha bemész a boltba és ott veszed. A Webshoppal csak bajod lesz.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
lorcsi
veterán
válasz Daniel Alves #11846 üzenetére
ezt a bicajos topikban tudják neked megmondani szvsz
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Bjørgersson
félisten
válasz lorcsi #11818 üzenetére
Szerintem már nincs rá lehetőség. Legalábbis nem találom sehol, pedig régen tudtam merre lehet visszaállítani.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest