- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Pan
csendes tag
Eladó dolgaim:
500.-FT / db
Trolls figura ÚJ
Kül/beltéri Golf szett ÚJ
Rajz/kréta állvány (csak állvány) ÚJ
Kreatív szett
( 4részből áll, de csak 2 db-ot tartalmaz:
Táska+képkeret) ÚJ
--------------------------------------------------------
1000.- FT / db
Autópálya
Anki Nuke Overdrive autó ÚJ
Számológép ÚJ
Ékszerkészítő szett + dekorálható fa doboz ÚJ
Biliző-pisilő baba ÚJ
Pop Up (labda) medence lány ÚJ
Pop Up (labda) medence fiú ÚJ
6in1 társasjáték szett ÚJ
(ami 5in1: Bingo hiányzik)
TV-re köthető 200x-os nagyítású mikroszkóp
Rajztábla
Kristály-kőzet készítő
-----------------------------------------------------------
2500.- FT /db
Transformers Optimus Prime ÚJ
Harry Potter Lord Voldemort interaktív szobariasztó
Baba Pihenőszék 0-6 hó ÚJ
---------------------------------------------------------------
Xbox 360 vezetékes joystick
1000.- Ft
Nintendo DS játék: WWE
1000.- Ft
PlayStation 1 memóriakártya
500.- Ft/ db
PlayStation One gép (csak gép) Chippelt!
3000.- Ft
PS2 Slim + memóriakártya + táp + AV kábel + 2 játék
(joy nélkül)
6500.- Ft
-----------------------------------------------------------------
Sega Mega Drive
Classic Game Console
-Új
-81db beépített játékkal
-köztük a klasszikus, eredeti romokkal-
Sonic szériák, Golden Axe, Comix Zone,
Mortal Kombat I, II, III, Virtua Fighter 2, Altered Beast, Phantasy Star....
-eredeti Sega kazetta támogatás
-2db 9 pin-es kontroller
-Stereo hangzás
-RCA kábel
-mérete: H14.4xw10xD4.2cm.
-mentési lehetőség a szerepjátékoknál
-angol-eu átalakítóval.
-Lista ára 60GBP.
5000.- FTP.P.
-
Peti78
őstag
válasz Antimatrix #115547 üzenetére
Azért nem írtam, mert (bár 20 éve olyan munkahelyen dolgozom, ahol 80%-ban nők vannak) nincs mit bizonyítanom neked. Ez a véleményem az ilyen munkahelyek hangulatáról és kész.
Aki nem vállalja a véleményét/álláspontját végig az mit képvisel az ÁLOMVILÁGBAN(életben)
Már az első reakciómban vállaltam.A hozzászólásod többi része meg na hogy is mondjam, hogy meg ne bántsalak... hagyjuk
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Antimatrix
senior tag
válasz #05304832 #115549 üzenetére
+nyugtatlak
- ergo amit TE is sugallsz - "Nekem is ez a tapasztalatom. Mindig van valami hiszti, vagy félreértés."
Akkor
a mai világban ne keressen senki női munkavállalót normális helyre -> ez nem létezik - ez csak mese
Elképzelni sem tudud, hogy lézethet ilyen
"mert a világ munkahelyei ilyenek" - általatok leirt távol áll a "jótól"
Vagy az a nő aki "bemegy" ilyen munkahelyre vállalja fel a "szabályokat"
és fúrás/faragás ( nem műszaki munkahelyen ) /kibeszélés az mindennapos és kész....PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
szasanyi
félisten
CoD WWII eladó, vagy Far Cry 5 (PS4) csere értékegyeztetéssel érdekel! Csak személyesen, Nyíregyházán bármikor és Debrecenben egyeztetés után.
-
Antimatrix
senior tag
válasz Peti78 #115552 üzenetére
"Azért nem írtam, mert (bár 20 éve olyan munkahelyen dolgozom, ahol 80%-ban nők vannak) nincs mit bizonyítanom neked. Ez a véleményem az ilyen munkahelyek hangulatáról és kész."
-Ezen mi olyan nehéz leirni?
"20 éve olyan munkahelyen dolgozol" - Ezért van véleményed
Mindenkinek van véleménye és ezek különbségéből /árnyaltsáságból tudsz tanulni megfelelő IQ fölött
Még ha nő lennél és most dobtak/ fúrtak / túrtak /rúgtak ki egy "álommunkahelyről -álom pozicióból" akkor sem mivel tapasztalat és legközelebb neked/másnak is segithet"Aki nem vállalja a véleményét/álláspontját végig az mit képvisel az ÁLOMVILÁGBAN(életben)
Már az első reakciómban vállaltam." - Köszönöm szépen
Ez inditotta el 10 ember véleményének kinyilvánitását
-ebben a támában (3000 napos regek fölötti emberek) - szóltak hozzá (nem friss munkavállalók)
Akkor lehet érezni ennek a TÉMÁNAK a SúLYÁT a mindennapi életben"A hozzászólásod többi része meg na hogy is mondjam, hogy meg ne bántsalak... "
Megkérlek rá akkor "bántsál" - > +bántani azt tudod akinek nincs meg az IQ és az önkritikája egyben
Ami nem öl meg ebben a világban - az megerősit"na hogy is mondjam" Mondjad mi nem tetszik a hozzászólásomban,pozotiv épitő vagy negativ de ugyanakkor épitő kritikából is tudok tanulni tőled akkor módositok a hsz stilusomon ergo mindenkinek jobb lesz "privátból most nem idézek"
Komolyan
kerestem egy jó barátom ahol dolgozik ahhoz a céghez 2 db azaz két darab főként nő - lehetne férfi is de ezt most "kizárhatjuk" -
kapok érte hideget meleget - jogosan vagy jog nélkül ezt is zárjuk ki
20 fő női munkavállalót kerestem volna akkor mit kapnék - el tudjátok képzelni
pl megköveztek - keresztre is feszitettek volna mások -mert a jelenlevők mindig kivételek
Rossz dolgokban meglátni a jót ez az életben egy fontos tény:
pl: Kereszten lehettem volna Antikrisztus - hangsúlyozom nem vágyom ráMegbántás távol álljon tőlem akit megbántottam volna ne vegye magára. Azért meg megvédem az álláspontom - ugyanakkor meghallgatom/elolvasom másokét - azért Ember vagyok persze ez szvsz van igy.
Pozitiv kritikával zárjam eme alkalmat: - igy is lehet
"Jo villanyszerelot akkor kap ha egy 1est eletesz a 8k/napnak, es meg ugyis kerdeses"
arpeen2- kollégától van eme geg/beszólás - angol fanyar humor ki hogy fogja fel
könnyen lehet igaza is van
mondjuk ez látszik regelt napjai számából is 5000 nap felett van
Már 13,8 éve van "itt" és komoly témákban - Etalon - adok a véleményérePH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
Eladóak az alábbi dolgaim:
Iphone 7
Alufelni
Négy évszakos gumi
Alku lehet,csereajánlatokat is meghallgatok. Kivétel asztali számítógép,notebook -
dsys
csendes tag
Ha esetleg valaki házat keres:
http://www.keltaingatlan.hu/elado/homokkertben-3-szobas-csaladi-haz-elado -
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Antimatrix #115547 üzenetére
Csak megsúgom...egyik ügyfelem akinek a cégét könyveljük, 820ezer forintos büntetést kapott a munkaügyi bíróság határozata alapján, mert kiírta az álláshirdetésébe, hogy 25 élet év alatti munkaerőt keres.....
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
bul07
nagyúr
válasz #05304832 #115564 üzenetére
Hát nem tudom eladóba én inkább kérek segítséget egy 30-40-50éves jó kedélyű eladónőtől, mint egy fiatal picsától
Tapasztalatom az hogy kedélyesebben kiszolgálnak nem veszik zaklatásnak hogy kérdezni mer az ember, és ez igaz egy árufeltöltőre is
Plázába ezért is nem szeretek üzletbe bemenni, agyon cicomázott műkörmös eladók és ha segítség kell már te vagy a véres rongy
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peti78
őstag
válasz PindurAnna #115563 üzenetére
Csuda egy világot élünk. Azért engedtessék már meg nekem, ha fel akarok venni valakit dolgozni, akkor eldöntsem azt, hogy kit várok az interjúra.
-
Zola007
veterán
-
GIJoe
addikt
Van valakinek kv gép szervizes ismerőse, pontaktja?
-
Dan-szan
senior tag
Kötelező+casco egyben vagy külön-külön ? Pro-kontra érveket várok szerintetek melyik a jobb megoldás .
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
atike
nagyúr
Nyertem egy rendezvényen egy riasztó központot és egy érintőképernyős kezelőt.... Nincs rá szükségem, így eladom...
Központ:
http://www.riasztobolt.hu/614.dsc-pc-1832.reszletes.html
31 bruttóKezelő:
http://www.riasztobolt.hu/606.dsc-ptk5507-erintokepernyos-lcd-tasztatura.reszletes.html
34 bruttóBontatlan. Nyilván csak egyben.
50 000 Ft
-
Thermaltake
tag
HDD hűtő 400.-
Autókulcs szilikon védő tok /Volkswagen Magotan Passat CC 2005-2010/ 600 Ft
Intel-AMD-Gigabyte-Dolby-OCZ matricák 200.-tól
Óriási alu hűtőborda 200x105mm 2500.-
Funkcionális lakás dísz vagy airsoft fali akasztó (kovácsolt vas) 3990.-
UFO fali és mennyezeti lámpák 790.-tól
105x73cm keretezett falikép 1500.-
férfi téli kabát 1400.- -
Peti78
őstag
Koszradírt hol kapok Debrecenben?
-
Mika1227
őstag
Eladó cuccok autós gyerekülés, biciklis gyerekülés, etetőszék, álló ventilátor. Egyeztetés pü-ben, nincsenek még hirdetve!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Antimatrix
senior tag
válasz PindurAnna #115563 üzenetére
"Csak megsúgom...egyik ügyfelem akinek a cégét könyveljük, 820ezer forintos büntetést kapott a munkaügyi bíróság határozata alapján, mert kiírta az álláshirdetésébe, hogy 25 élet év alatti munkaerőt keres....."
Ezt olyan illető perelte akit nem vettek fel - valszeg és most már nem akar ott dolgozni de pénzt keresni igen
- Nyilván a szövegkörnyezet lenne teljesen mérvadó - részletekben bujik +
Van különbség inkább főként 25év alatti életkor
Csak 25év alattiak jelentkezését várják
-> ekkor ne menjünk bele a gyerekmizériába mikor akar igen nem talán akkor mikor hányat milyet -
Élelmes anyuka lennék
pl : Kovács Klaudia (elnézést kérek ha van ilyen olvasó ) akinek a lányát is igy hivják (25 év alatti )
beadnám a gyereke nevében és 2:1-ben bevált samponban akkor kapnak 1 fizetésért 2-t - mire az anyuka " kiöregszik" a lánya beletanul
-egymást betanítják a lány az iskolából hozza az új módszereket - anyuka pedig mutatja a gyakorlatot
a munka csinjába binjába - este megosztják egymással a munkát ha kell -a munkaadó jól jár
Ha nem vesznek fel akkor a céget beperelem
- ha ezzel védekeznek akkor azzal
ha azzal védekeznek akkor meg ezzel -nagyon szanszos megnyerné peren kivűl ...Ez kis fanyar v fránya humor:
Celeb kinézetű és viselkedésű - kiemelkedően dekoratív és egyben reprezentatív hölgyet keresünk
"irodai munkára"
Melóhely:
melóhelye mozgástere egy reprezentatív divány/kanapé és egy ovális asztal főnöki székkel.
Munkakör:
Amit a főnököd állít az neked le kell "döntened" / romlásba nem döntesz maximum hanyatlásbanMunkaidő:
rugalmas munkaidő
Korán nem kell bejönnie ráér akkor amikor felkel elvégzi dolgait - elvégre megértő a főnök
Csak akkor mehet el ha már a kollégák mind elmenetek már haza is
Túlóra csak külön főnöki utasításra a főnök kényszeresen "szájbarágós" stilusban
Szállás:
mivel a cég nagyon családias viszonyt tart fenn az alkalmazottakkal így a fönök megosztja az ágyát is vele
demokrácia van oldal választhat a "munkaerő"
Fizetés:
Ez az "elvégzett munka" minőségével egyenes arányban van - csak 2018-t irunk már kérem szépen értékelni kell a munkást mert "elmegy" másik céghez.
Reggel a főnök kávét főz a munkavállalónak mert este már lefőtt kávé nem jó reggel
A főnök odaadja GOLD PLATINUM SZUPER HIPERCARD bankkártyáját .
4 számjegyből elárul 1 /2 /3/ nagyon jó munkaerő esetén 4 számjegyet
Munkavállaló olyan szuper akkor a sorrendet is megmondják nekijelentkezni lehet:
osimestersegetkerunkcelebkontosben@dolgozikanemiszerv.com-ra kérjükEz 1értelmű "állás"hirdetés - aki jelentkezik rá az tudja mi várható!
Ez egy nagyON NAGY PARADOXON - fiataloknak ki fog adni tapasztalatot megveszik a "neten"?
- legyél fiatal friss végzettséggel
-szivacs aggyal aki megy a világ összes pontjára konferenciákra azonnal rögtön
- akinek az @gyát még li lehet mosni -ilyen olyan technikákkal
- legyen jó sok szakmai szakirányú tapasztalatod - ne legyen szakmailag befásult
- nyelvtudás - ez azért már megvan a mai multikulturális világban
- családod a karrier után legyen (munkaadó oldalon azzal nagytöbbségében problémák inkább lámák vannak)PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
bul07
nagyúr
válasz #05304832 #115566 üzenetére
Persze mindkettőre van negatív meg pozitív tapasztalat is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #115581 üzenetére
Elektromotoros roller
Oh wait, már létezik, ahogyan elektromos gördeszka és görkori isMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
Félelmetes, hogy mivel nem próbálkoznak...
A céges emailre jött a következő gyöngyszem:
Feladó: OTP Bank (de a cím: mm@messacollections.eu)
Tárgy: fontos üzenet
A zöld gomb ide mutat:
http://saeedkamali.com/otp/digital/display/new2018/logon/login.htm...és létezik olyan aki rákattint, és még utána ki is tölti az adataival a "belépő képernyőt"...?
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok. Lenne itt egy eladó Logitech Z5500. Sajna az egyik jack bemenet hibás, minden más rendben van. (persze a kijelző világítást leszámítva). 50.000Ft Létavértesen meghallgatható. Gyári táv is megvan.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
iscsu
tag
Valakinek nem lenne felesleges (eladó) eredeti lightning kábele? Asszony szenved az utángyártottakkal, én külföldön, ebay lassú.
Hátha. Köszi! -
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Valaki nem látott még elfekvőben valamelyik boltban Pepsi Twist citromos üdítőt?My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB
-
zolikaDB
veterán
válasz zsolti1902 #115595 üzenetére
Metroban azt hiszem van, meg talan Auchan.
-
Atomantiii
addikt
válasz customer114 #115596 üzenetére
Akkor most szépen kiadtad az adataid amivel majd belépnek majd helyetted a hivatalos oldalon? Vagy mit kértek?
-
nagyúr
válasz customer114 #115596 üzenetére
Ugye ezt most viccből írtad, hogy beírtad a valódi adataidat?!
Én poénból beírtam pár random krixkraxot (mert sosem láttam még belülről adatlopó oldalt), és azzal is "beléptetett", és kérte a kódot, amit sms-ben küldenek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest