- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz #05304832 #115250 üzenetére
Hát nálam nagyon összejöttek a dolgok, és ebben az évben nagy váltás lesz, jó irányba vagy rosszba azt nem tudom
De én puncs vagyok külföldre menni, főleg nyelvtudás hiánya miatt, ha tudnék egy nyelvet már régen kint lennékBár ahogy állnak a dolgok én lehet Romániába fogok kivándorolni,már fizetésbe már többet kapnék Romániába
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz #05304832 #115252 üzenetére
Szabad, és minél beljebb megy az ember annál többen beszélnek(persze egy határig)
Amúgy nagyon huncutok, mondja hogy nem tud magyarul de jól látszik rajta hogy érti mit akarsz
De olyan 75% segítőkészek
Mondjuk Nagyváradon a Lótus bevásárlóközpontba kérdeztünk magyarul elment körbekérdezni az eladók között hogy tud e valaki
Vagy kajásnál, a kiszolgáló nem tudott, de hátul lévő előkészítős tudott és szóltak neki rendben tudtunk is rendelni
Gyógyszertárakba biztos van aki tudDe mint írtam olyan is van hogy hiába tud azért se válaszol
Van olyan brigád hogy 150-200Km beljebb dolgoznak építkezésen, vasalást csinálják, csak ugye ottalvós csak hétvégére jönnek haza
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Chesterfield #115255 üzenetére
Tőlünk csak mennek a migrácsok Angliába, Németországa (dolgozni)
-
Laraxior
titán
válasz bul07 #115256 üzenetére
A hulye viktor meg nyomja a propagandat hogy ott akarnak maradni.
Pakisztan, Irak, Magyarorszag... Egykutya."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bul07
nagyúr
válasz Laraxior #115257 üzenetére
Na igen, biztos bőszen verné a mellét ha az Angliába lévő magyarok ellen ilyen szintű propaganda lenne
Mert ugye az a magyar aki Angliába ment dolgozni az migrált, csak az a durva hogy itt még háború sincs mégis menekülnek az emberekmigráns (főnév)
Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz bul07 #115253 üzenetére
"Vagy kajásnál, a kiszolgáló nem tudott, de hátul lévő előkészítős tudott és szóltak neki rendben tudtunk is rendelni"
Mi Kolozsváron jártunk pont ugyanígy.
Jellemzően a határnál élők nem szólalnak meg magyarul, még akkor sem ha tudnak, a 300km-re élő pedig még ha csak 2 szót tud magyarul, azt még akkor is elmondja, ha nem tartozik a tárgyhoz, csak hogy megpróbáljon segíteni..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Atomantiii
addikt
Dolgozik innen valaki a Oerlikon Eldim (HU) Kft-nél? Ha igen legyen szíves írjon rám, köszönöm.
-
atike
nagyúr
Eladó apróságok:
1 db AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+ 1.000 Ft
1 db Intel Celeron 2,4 Ghz processzor 500 Ft
2 db Philips Lightscribe DVD-R (bontatlan) 500 Ft / 2 db
4 db Verbatim Digital Movie DVD+R (bontatlan) 1.000 Ft / 4 db
(ha valaki elviszi a 6 db DVD-t akkor odaadom egyben 1.000 Ft-ért) -
Laraxior
titán
válasz bobace #115265 üzenetére
Sajnos ezek annyi lóvét kitalicskáztak az orszagbol, orszagtol, hogy megint el van kapálva vagy 100 evre.
A kommunizmusban is szétloptak mindent, de ott legalabb jutott mindenkinek, kéz, kezet mos alapon.
Most meg csak a kerítésen belul levőknek jut, de azoknak annyi hogy eleg lenne mindenkinek."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Eladásra kínálnék 1 db félkonfigot:- AMD Phenom II 940 CPU (4 x 3 GHz / 2 MB L2 / 6 MB L3 / 1800HT)
- Gigabyte GA-MA770-UD3 alaplap (AM2+ / AM3 / DDR2 / PCI-e)
- 8 GB DDR2 800 MHz Elixír memóriák (4 x 2 GB KIT)Ára: 25.000 Ft
Garancia: 1 hétAz alaplap, processzor, memóriák külön is tesztelve, napi használatból eladó, pénteken délután lesz egy utam Debrecenbe, bent akár át is tudom adni, vagy akár más apróságot, ha valami megtetszik még: Hirdetéseim
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
mackosajt
addikt
válasz hcs57 #115244 üzenetére
Hol vetted?
Mert pl ha valamelyik nagyáruház, akkor blokkal ügyfélszolgálat, és adnak kupont a gumishoz, amivel ingyenes.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hcs57
őstag
válasz mackosajt #115273 üzenetére
Auto-Stop.hu-n vettem, itt olcsó volt.. jövő héten délután van szerviz időpontom, akkor esz majd eladó a 4 nyári gumim 195/65 r15, illetve lesz 4 db 165/70 r14 nyári is...
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
schulc99
aktív tag
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
rayoliviero
veterán
-
Zsoleszhun
addikt
Érkezett egy pár jó kis gép ajánlott Debreceni eladótól
HP EliteBook 1040 G4 laptop eladó
HP ZBook 14U G4 laptop eladó
ASUS ZenBook Flip Laptop eladó
¯\_(ツ)_/¯
-
bul07
nagyúr
válasz Zsoleszhun #115279 üzenetére
Ez csak irónia lett volna gondolom, csak smiley kimaradt
-
Zola007
veterán
válasz Zsoleszhun #115281 üzenetére
Lehet jobban járna akkor ha te hirdetnéd inkább a gépeket, mert a régi HA motorban se volt sokkal több.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Keresek informatika tanárt aki korrepetálná / előkészítené a fiam egy emelt szintű érettségi vizsgára .
Ajánlatokat privát üzenetben vagy telefonon várok . (0670-2340239)
Köszönöm !1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
agymenő
tag
Sziasztok!
Debrecenbe megyek az Erste Bankhoz a piac utcára. Tud valaki a közelében ingyen parkoló helyet?
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
bul07
nagyúr
válasz agymenő #115285 üzenetére
Vár utcai fióknál jobb a helyzet parkolás szempontjából ugye ott a Fórum parkolója
-
bul07
nagyúr
válasz lappy #115287 üzenetére
Ezért szoktam még a parkolóban kihúzni a sorszámot
Múltkor is kihúztam odaértem ép mikkor beléptem már jelzet is a tábla hogy én jövök( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
rayoliviero
veterán
Van valakinek ötlete az alábbi problémával kapcsolatban?
Ha filmet játszok le a számítógépemen a hang mindig elmegy 1-2 mp-re. Néha fél óráig nem jelentkezik a hiba, még máskor tízpercenként háromszor is előfordul.
A gép optikai kábellel van összekötve a Roth Audio soundbarommal, ami szolgáltatja a hangot. A probléma csak filmnézés közben jelentkezik, ha zenét játszok le, akkor soha nem megy el a hang. De ha a soundbar helyett mondjuk rákötök egy PC hangfalat a gépre jack dugón keresztül csatlakoztatva, ott filmek alatt sem megy el a hang. -
szasanyi
félisten
válasz rayoliviero #115291 üzenetére
Ez lehet dekóder probléma, én AVR-nél találkoztam ilyennel. Minden hangsáv esetében jelentkezik-e, ill. ua. hangsáv hangkártya feldolgozás és a soundbar dekóder esetében is jelentkezik vagy csak egyiknél?
-
szasanyi
félisten
válasz rayoliviero #115293 üzenetére
Teszteld le másik forrásról hajtva a soundbárodat (pölö BD lejátszó) azért, hogy kizárd a PC (hangkártya és/vagy driver problémát) de ha ott is jelentkezik a hiba abban - pontosabban a dekóderében - lesz.
-
bul07
nagyúr
válasz rayoliviero #115295 üzenetére
Amúgy miért PC-ről , miért nem valami média alkalmazás, Pl Plex
Biztos 4K miatt[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz #05304832 #115250 üzenetére
Most olvastam és ehhez tartozik
Na ezért is érdemes kimenniMenni vagy nem menni?! Ilyen Ausztriában vállalkozónak lenni
Ezért nem marad egy fiatal sem otthon...Hihetetlen hogy az ország másik felén annyira van a jó mód mint nekünk Románia, megnéznék egy statisztikát hogy Dunántúlon mennyi az ingázó dolgozó, és az ottani fiatalok hány százaléka akar menni
(#115297) rayoliviero
Én a Plex-et nagyon bírom, csak behúzom a megfelelő mappába filmet leszinkronizálom, és már csak a PC-nek menni és a Plex programnak kell futni és a tv-n Plex alkalmazásban úgy tudom a filmeket válogatni mint mondjuk a Netflix esetében, és közben a PC bármit lehet csinálni nem befolyásolja a filmnézést
Bár wifire kötött tv esetén lehet gond a nem megfelelő adatátviteli sebesség miatt így nekem kábellel van a tv-re internet kötve[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
Használ valaki 80 L-es villanybojlert éjszakai vezérelt áramról meghajtva?
Vagyis az a kérdés, hogy ha nincs szükségünk sok meleg vízre csak mondjuk zuhanyzáshoz este akkor elég ideig kap áramot a felfűtéshez vagy sem?
Most tekintsünk el a kialakításhoz szükséges anyagi feltételektől, tehát vegyük úgy, hogy minden adott hozzá.
-
bul07
nagyúr
válasz Atomantiii #115299 üzenetére
Általában minden otthoni bojlert vezéreltre kötnek, felesleges hogy kis kivet meleg víz esetén is egyből bekapcsoljon a fűtés
Mert ugye lent jön be a hideg víz egyből rá a termosztátra és ha rendes áramra van kötve akkor ha mondjuk 5-10l vizet kiengedsz egyből bekapcsol
Amúgy napi 3x4x is kap vezérelt áramot így ha délelőtt ki is fürditek akkor estére megint lesz meleg víz(éjszaka meg hosszabb ideig folyamatosan)
Van olyan fürdőszoba ahol van konnektor is az ilyen vezérelt áramnak és a mosógépet is erről használják
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest