Új hozzászólás Aktív témák

  • headhunter86

    senior tag

    válasz Rage47 #2828 üzenetére

    Gondolom ez még az emészthetőbb fajtából való.
    Az biztos, hogy nem leszek japán fan, nekem túl furcsák.

    Az volt a bajom a játékkal, hogy sztori szempontból eleje és vége epic. De ami közte van az kb. semmi. Minden a végére volt építve.
    Játékmechanikailag élveztem, mondjuk a magánszobás és újrahasznosítás átvezetők kísérteni fognak még egy ideig:D . Nem is értem miért nem lehetett egy gombos átugrást csinálni ezekre. Japán idióta logic, gondolom ez is...
    A mászkálást kifejezetten élveztem, ezzel nem volt gondom. Mondjuk az NPC-k a leadó és felvevő pontokon eléggé semilyenek voltak, legtöbbnek rohadtul nem érdekelt a gondja.
    Lehetett volna több olyan, mint a kiscsaj akit a férjéhez kellett vinni. Sokkal érdekesebb volt. Elég lett volna kevesebb missziói, de akkor legyenek érdekesebbek a sztorijuk.

    Mondjuk Metal Gear V-nél mérföldekkel jobb volt, ott már a gameplay is halál unalmas volt számomra. Az a sok helikopteres utazgatás. Abba is hagytam 20 óra után, semmi motiváló nem volt abban a játékban. Itt legalább a kíváncsiság hajtott, meg az új helyszínek, sose volt unalmas, mert mindig változott a táj.

    Galaxy A52 | Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar | PlayStation 5

Új hozzászólás Aktív témák