Új hozzászólás Aktív témák
-
Alice90
aktív tag
Megjelent a várva várt Dead by Daylight játék.
4vs1 játék (horror)
Szerintem senkinek nem kell bemutatni. Én szerintem ez az év játéka.
Valami brutális.
Több infó: http://store.steampowered.com/app/381210/
[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
Alice90
aktív tag
Aki véletlenül szeretné tolni privát meccsbe steamem:
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
csaba17
senior tag
helósztok
látom nem pörög a topic de azért kérdezek:
várható, hogy leakciózzák a játékot? az ingyenes 7végén kipróbáltam, nagyon bejön de 20€t sokallok érte. -
csaba17
senior tag
szerintetek arra van esély, hogy pl humble bundle-ön leakciózzák vagy esetleg berakják egy csomagba?
-
addikt
No, én most hétvégén próbáltam ki. Zsinórban 4x haltam meg a néger csajként először, tényleg nem vicceltek, abszolút klisés horror
Egyúttal nem kicsit idegesítő, hogy 5 perc sz*rakodás meg töltögetés után fél perc alatt hulla is vagyok (mindig van egy barom, aki képtelen megtalálni a ready-t). Aztán kapok csípőfogót meg még valami vackot, örülnék, hogy most jó lesz nekem, erre kiírja, hogy szerszámosláda kell hozzá. De, hogy azt honnan húzzam elő, fogalmam sincs. A tutorialok nem túl bőbeszédűek, a pályák szabad bejárására nincs lehetőség. Fura.
Ha ingyenessé teszik még tolok vele néhány kört, de 15€-t nem ér. Bár, ahogy magamat ismerem, addigra el is felejtem, hogy van ilyen játék...
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
KaraDani
addikt
válasz Dark Archon #9 üzenetére
Ez ilyen, igényel némi kitartást az elején amíg beletanul az ember. Tutorialok szerintem bőven ütik az elvárható szintet, ha ennél többet igényel az ember manapság akkor elmegy meglesni egy streamet.
Én november 1-én kezdtem, akkor kb 7-8 órám volt a játékban már mire először sikerült megszökni survivorként, addig én is csak haltam. Kb. 50 óra után már teljesen jól elvoltam survivorral utána könnyedén meg is lett a rank 1 már, aztán killerrekkel is ugyanez. Van 300 órám a játékban, iszonyú szórakoztató ha már tudod mit csinálsz (nekem az elején az is az volt amíg nem tudtam), szerintem az árát röhögve megéri ha valakinek tetszik. -
addikt
Gyilkosként mondjuk több szerencsém volt, hamarabb fejlődtem. De volt olyan kör, hogy senkit nem találtam meg, mindenki elmenekült. Elvileg szint szerint pakolja össze az embereket, nem? Bár bizonyára itt is, mint minden multi játéknál, sok múlik azon, kik jönnek össze.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
orc88
őstag
válasz Dark Archon #11 üzenetére
Mai nap egy 3-as(!!!) gyilkos ellen játszottam 20-as túlélőként , illetve volt velünk egy 1-es túlélő is.
A gyilkos mondjuk elég szerencsétlen volt. Mindig kempelt miután felakasztott valakit, de még így is mindenki megmenekült
Egyébként ez a kampó-kempelés elég idegesítő tud lenni"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
KaraDani
addikt
válasz Dark Archon #11 üzenetére
Kezdő játékosok között a gyilkossal könnyebb. Egyszerűbb a gyilkos alap szintű irányítása, szokásos FPS nézet, futsz ütsz, elég könnyű alap szinten. Míg survivorrel, ott vannak a skillcheckkek, amik az elején szivatnak (főleg ha nem tudod, ahogy én se tudtam az elején, hogy van előtte egy hang ami jelzi, hogy jön) hátulnézetes kamera aminek a megfelelő irányítása kulcsfontosságú egy menekülésnél, magad elé is kell nézni, hogy merre mész, de közben a gyilkost is folyamatosan figyelni kell, hogy merre megy, pályaismeret stb... Aztán később ez fordul magas szintű lobbykban ha mindenki jó játékos a survivorok előnyben vannak már.
(#12) orc88: A matchmaking messze van a tökéletestől, alapból nehezíti a dolgot, hogy asszimetrikus a játék, nyilván nem pont 4-szer annyian játszanak survivort, mint killert, plusz a rank sem ugyanazt jelenti. Gyilkossal könyebb alacsonyabb rankot elérni, mert általában véve könyebb a pont generálás velük. Ahogy te is írtad, simán vannak nem jó gyilkosok alacsony rankon is, survivornél már ez kevésbé fordul elő.
Rank 1 vagyok mindkettőből (survivorrel ebben a hónapban még nem, 13-án van rank reset), gyilkossal néha kapok szinte tök kezdő survivoroket, olyankor jellemzően kicsit lazábban játszok velük, hagyom őket, hogy segítség egymást, nagyon kezdők még jellemzően kicsit paráznak is, próbálok arra is rájátszani, hogy minnél ijesztőbb legyek. Ilyenkor sokszor szoktam kapni, olyan visszajelzést, hogy mennyire jó meccs volt, így hogy nem gyalogoltam át rajtuk. Szóval azért értelmes játékosok tudnak segíteni azon, hogy a játékélmény mindenkinek jó legyen, persze ezt sokan leszarják sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
csokinick
csendes tag
Sziasztok, új vagyok még a játékban ezért akadt bennem 1-2 kérdés
Mostanában azt figyeltem meg, spectate módban, meg ha gyilkosként játszom, hogy az utolsó túlélő nem menekül csak a gyilkos előtt guggolgat, nem mocorog ha felkapja a gyilkos stb..Én meg gyilkosként legyilkoltam aztán még nekem ugrott chaten, hogy-hogy képzelem miért mertem őt meggyilkolni utolsóként mikor ő direkt nem menekült és ezért! majd reportol gondoltam jól jön nekem is, ha mindenki kiesik
Ez most a gyilkos jófejségén múlik, hogy hagyja megmenekülni az utolsót, vagy "van valami íratlan szabály" arra, hogy ha utolsó túlélő él és "jelzi" a gyilkosnak, hogy nem akar menekülni, akkor őt húzzák?
Most itt mennyire nézik szigorúan ha a gyilkos húzza a játékost és valaki reportol? Bár nekem ez eléggé elveszi a kedvem, hogy a 2-3 gyilkolás után én húzzam a túlélőt
Lehet sületlenséget vetettem fel, ha igen akkor nézzétek el kérlek
-
KaraDani
addikt
válasz csokinick #14 üzenetére
Szia. Sokan beleképzelnek mindenféle íratlan szabályt. Nem kell az ilyen marhgaságokkal foglalkozni, te azt csinálod amit te jónak látsz. Ha gyilkosként megölsz mindenkit az 2500 pont neked plusszban, persze ehelyett lehet akár farmolgatni is, de az idő, te döntésed. A reportorálstól nem kell félni, ilyenért sosem fognak semmit sem csinálni, itt semmiféle csalásról szó sincs.
Gyilkosként én például utolsót akkor szoktam elengedni ha úgy érzem megérdemelte és a csapata miatt szív, például 1 db rank 1 survivort összerak a játék 3 db rank 20 survivorrel ellenem mint rank 1 killer. Vagy van, hogy nagyon kezdőkkel rak össze és jó kedvemben vagyok, akkor kicsit rájuk ijesztek az elején sorban felpakolok mindenkit egyszer a hookra elmegyek nagyon messze, és ha mindig megmentik az épp hookon levőt akkor utána játszok kicsit velük próbálok ijesztő lenni, hogy szórakoztató legyen nekik, de elengedem őket, mert kezdőként bátrak voltak és én pl ezt díjazom.
Kifejezetten farmolni én csak akkor szoktam, ha mondjuk 2 survivor disconnectel és 2-nek kéne 5 generátort csinálnia. -
csokinick
csendes tag
Köszi Amiket írtál azok tényleg jók és igazságos, illetve nekem sincs azzal bajom, ha segítek a túlélőknek; csak engem is az zavar, ha benne vagyok a gyilkososdiban és még nekem rontanak, hogy miért merészeltem én őt megölni. Persze nem is szálltam vele vitába, csak mondom rákérdezek tapasztaltabbaktól, nem e én vagyok eltévedve
Amúgy szerinted, vagy szerintetek melyik túlélőt/gyilkost érdemes először fejleszteni? Speciel én most a Meg Thomas illetve a medvecsapdás gyilkos fejlesztem mert úgy érzem így kezdőként nekik van hasznosabb képességük, bár még annyira teljesen nem vagyok tisztában a perkekkel. Etéren próbálom fejleszteni az angol tudásom.
-
orc88
őstag
válasz csokinick #16 üzenetére
Én nem rég kezdtem a játékot, szintén Meget fejlesztem elsősorban, imádom a Sprint Burst perkjét, illetve *neve nem jut eszembe bocsi* azt, hogy jelez ha a gyilkos felé nézek és már viszonylag közel van, de még éppen nincs szívdobogás, ez a korábbi jelzés sokszor jól jött már.
Gyilkosként én a Wraithet és a láncfűrészest preferálom a mobilitásuk miatt.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
KaraDani
addikt
válasz csokinick #16 üzenetére
Ha te vagy a gyilkos akkor alapvetően az a dolgod, hogy gyilkolj, nem kell foglalkozni a sírással Ne campelj durván, mert az neked sem igazán jó, és nagyon nem is szórakoztató senkinek, ennyi szerintem amit érdemes betartani azonkívül te dolgod, hogy játszol.
Nem tudom tisztában vagy-e vele, de minden karaternek vannak saját perkjei amiknek lvl 30, 35, 40 meg lehet venni a tanítható verzióját ami után msá karaktereknél is van esély arra, hogy megkapd az adott perket.
Gyilkosból a trapper azért jó választás, mert a brute strenght perkjével 40%-al gyorsabban tudod összetörni a palletteket, ami majdnem minden gyilkosra kötelező perk, illetve az agitation 18%-al gyorsabbá tesz amikor a válladon viszel valakit, szintén nagyon hasznos perk.
Survivorból Meg szintén jó választás, a sprint burst 3 másodpercig nagyon gyorsan enged sprintelni az adrenalin meg 5 másodpercig gyorsít fel és gyógyít is amikor az 5. generátort megjavítják, mindkettő nagyon jó perk. A másik survivor akit érdemes még kezdésnek az Claudette, mert neki meg ott a self-care, amivel tudod magadat gyúgyítani medkit nélkül is. A sprint burst és a self care az alapja szinten minden erős survivor perk összeállításnak.(#17) orc88: "hogy jelez ha a gyilkos felé nézek és már viszonylag közel van" a perminition az nem Meg saját perkje, az alapból elérhető mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Köszönöm a tippeket, sajnos én a Wraithet kezdtem el felhúzni, így már megcsinálom szerintem 25-ig. (most lvl13).
Valahogy rohadt nagynak érzem a szakadékot még 19 szintűek között is. Van amikor egyszerűen szinte esélyem sincs elkapni őket mert olyan gyorsak, amikor le akarom vinni az aksztóhoz direkt blokkolnak stb.. máskor viszont simán össze lehet hozni.
Na az előbbinél szoktam kempelni nagyjából mert máshogy egyszerűen esélytelen. Na a végén pedig megy a kemperezés persze, ők ugye tele vannak super(?) rare itemekkel.Azt nagyon sajnálom hogy nem lehet a másik steam profilját megnézni vagy hogy milyen szintűek a társaink.
Nagyon sokszor bugos a betöltés és fél órát kell várni, ami aztán ha betölt 90%-ban már valaki kilépett.Van pár hibája a játéknak, de amúgy nagyon jó, 2 nap alatt sajnos 12 órát játszottam vele, ami nem épp egészséges.
A Shrine of Secrets az mit takar? Ha jól értelmezem ilyen egyedileg megvehető perk adott karakterre?
*Sn0w
-
KaraDani
addikt
Bocs, efelett a hsz felett átsiklottam valahogy. Végülis csak egy hét telt el
A matchmaking nem az igazi, az elején elég szenvedés amikor rutinosabbakkal kerül össze az ember, de majd belejössz.
Minden karakternek van 3 saját perkje, amiknek 30, 35 és 40-es szinten meg lehet venni a teachable verzióját, amiután az adott perk felbukkanhat bármelyik másik karakternél is. A shrineban minden héten van 4 random teachable perk amit a shardokért meg lehet venni. Így lehet olyan úgy is teachable perkhez jutni, hogy az adott karaktert nem levelupoltad. -
gtamate2
veterán
Ez a teachable perk hogy megy amúgy?
Közbe a killerrel már level 30 vagyok, ha megszerzek egyet akkor az megjelenhet a másik killernél is és meg lehet venni bloodpointsért vagy eleve megkapom?Ami nagyon zavaró, hogy már rank 6-7 körül járok és itt már ugye nagyon ügyesek vannak. Vagy azt csinálom hogy viszonylag kempelősebben tolom és akkor megölök mindenkit, vagy próbálok akasztgatni, szétnézni, adni esélyt hogy leszedjék ugye az embereket és ilyenkor max 2 embert tudok megölni a végére.
Ha jófej vagyok akkor megkapom hogy noob fuck, ha meg kempelek akkor camper noob.Rengetegszer van hogy direkt szivatnak a survivorok direkt, és csodálkoznak a rájuk kempelek utána, tudom rohadék dolog a face camp de fel szoktak idegesíteni elég rendesen és már az is hatalmas megkönnyebbülés ha láthatom meghalni őket.
*Sn0w
-
KaraDani
addikt
Vagy megveszed a shrineból vagy megveszed a bloodweben 30,35,40-nél. Ha megvan, akkor innentől ugyanúgy felbukkanhat másik karakter bloodwebjén is az adott perk mintha általános nem karakterspecifikus lenne.
Killer rank próblémája, hogy túl könnyű pipet szerezni így gyorsan olyan szintre jutsz, ahova annyira még nem biztos, hogy való vagy. Konkrétan nem emlékszem mikor volt olyan meccsem killerrel amikor nem értem el a 7000 pontot és pipet vesztettem.
Kempelés és kill témakörben, számomra a killek száma nem számít, lehet úgyis majd 20-30k pontot szerezni, hogy mindenki túléli. Okos survivorök ellen a kempelés nem kifizetődő, mert amíg te ott állsz a hooknál befejezik az összes generátort. Persze rengetegszer jönnek ígyis-úgyis akkor megéri kempelni. De szerintem ez neked sem szórakoztató, hogy ott állsz a survivor előtt ahelyett, hogy valaki mást üldöznél inkább. Szerintem ha elengeded a mindenáron X kill kell meccsenként mentalitást akkor sokkal jobban fogod élvezni te is, mert talán nem húzod fel magad annyira. Legalábbis nekem sokkal szórakoztatóbb lett így mint az elején amikor tryhardban ölni akartam. Ugyanígy survivorrel annyira nem érdekel, hogy meghalok-e így nem is húzom magam fel annyiszor, ha egy jó killer fair játékban megöl akkor megérdemelte.
A kemperek felhúznak továbbra is, azzal nem tudok mit csinálni. Addig oké, hogy kempeli a hookot, de amikor odaállok elé, hogy itt vagyok lehet üldözni, és azt is leszarja mert akkor lehet más leveszi az felhúz. Hülyeség is, mert jó eséllyel több pontot szerez azzal, hogy elkezd utánam jönni, mintha ott ácsorog. Ha belegondolsz 1 a hookon van, 1-et üldöz, legalább 1 ember még kell aki leszedi a másikat a hookról, ergó max 1 ember csinál generátort, és killerként az a fő szempont, hogy a survivorok ne tudjanak a generátorokkal haladni.
Amúgy ilyen téren az a tippem, hogy játszd mindkét oldalt. Egyrészt jobban fejlődsz, másrészt szerintem sokkal jobban megérti az ember, mitől lesz szórakoztató a játék mindenkinek, ha megérti azt is mi az ami mindkét oldalról iszonyú idegesítő. -
gtamate2
veterán
Teljesen jogos amit írsz, de valahogy nem tudok néha racionálisan dönteni ha cukkolnak a survivorok. De megpróbáltam mostanában túltenni magam rajta és tényleg sokkal nagyobb fun beijeszteni és nem hagyni hogy csinálják a generátorokat, bár ilyenkor jellemzően mészárlás a vége és hiába magas rankúak nem tudnak átverni, mert inkább előre gondolkodok nem pedig csak követem őket.
A survivorrel pedig rohadt nehéz randomokkal jól játszani, a kemperek alacsony szinten sajnos tényleg nagyon irritálóak.*Sn0w
-
KaraDani
addikt
Jól haladszt az alapján amit írsz. Rossz meccsek rossz emberek ellen mindíg lesznek meg iszonyú jó meccsek is lesznek, azokért megéri kiírni a rosszat
Ha jobban belelendülsz és jobb rankod lesz killerrel, arra készülj, hogy rank 1 survivorök ellen egész más a killer élet, néha úgy agyonvernek, hogy öröm nézni, ha nem kapsz el gyorsan valakit akkor esélyed sincs, mert úgy lepörgetik a generátorokat mint a huzat.
Viszont ha elkapsz gyorsan egyet, és jól játszol ilyen gamek is tudnak kerekedni:
Itt a survivorok átlagóraszáma 690 volt , full rank 1 lobby csak 13-án volt a reset, azóta ki mennyit játszott ugye.
Ez egy baromira szórakoztató game volt, a kettő aki túlélte kétszer volt hookon, akik meghaltak háromszor, plusz két decisive strike Szóval volt akció bőven, meg ennek megfelelően ponteső is[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Ja igen, de érdekesebb hogy a Rank 1-esek a nagyobb mocskok, ők destroyolják egyből a hookokat általában, persze ők tartanak a legjobban is össze, jó nézni néha hogy mennyire összedolgoznak -persze ilyenkor tudom hogy 90% swf és esélyem sincs -
Én is szoktam jó meccseket játszani persze, de sajnos elég ritka hogy normálisak és nem szemétkednek a magasabb rankúak, de amikor összejön akkor tényleg nagyon jó játékok vannak.
Kérdés: Ha megvan a rank 50 akkor lehet véres ruhát unlockolni? Ilyenkor minden perk elveszik vagy hogy megy ez?
*Sn0w
-
KaraDani
addikt
Igen, mert aki már tudja mit csinál, nem fél az bátrabban játszik és akár szivatja is a killert. Továbbra is azt tudom csak ajánlani, hogy lazán állj a killer játékhoz és akkor nem húzod fel magad annyira. Én is járok sokszor úgy full rank 1 lobbyban, hogy 1-2 igazán jól menekülő survivort üldözök addig amíg elkészül mind az 5 generátor és mindenki kimegy. Van ilyen. Vannak akik anyáznak és sírnak amikor lemorizom a szabotáló bandát, de tegnap pl volt egy olyan társaság is akik tök jófejek voltak. Láttam együtt vannak 4 toolbox -> utolsó ebony morimat be is hoztam rájuk, megöltem mindet és furcsamód nem anyáztak a chaten, hanem közölték, hogy hát hupsz megérdemelték Fogsz találkozni hülye emberekkel meg normálisakkal, előbbieket le kell szarni.
Ne tudd meg nekem is hányszor anyáznak, hogy kempeltem, és akkor magyarázzam el neki, hogy te barom ha tudom hogy ott vagy a hook körül mert láttom a scratchmarkokat, vagy épp hallottalak futni, akkor nem fogok elmenni a pálya másik felére keresni téged...
Mindkét oldalnak megvannak a hülyeségei.Ha lvl 50-en vagy középen ott van a prestige gomb. Ha megnyomod hosszan és leokézod akkor lenullázza a karateredet, buksz mindent olyan lesz mint egy lvl1 karakter csak megkapod a véres polót vagy fegyvert az első szinten. Amíg nem húztál fel többmindenkit szerintem ne prestigelj. Például ha van két kedvenc survivorod, akkor érdemes lehet úgy csinálni hogy mindkettő felmegy 50-ig, prestigeled az egyiket, játszol a másikkal és rakod a pontot arra amit prestigeltél amíg nem lesz rajta normális build megint. Survivorban Cluadette+Meg nagyon ajánlott a sprintburst self care és adrenaline hármas miatt.
Amúgy ha nincs kivel játszanod felvehetsz nyugodtan, ugyanez a steamnevem. Nekem 2,5 hónap alatt már jó sok friendem lett akivel együtt tudok játszani survivort, magyarok, angolok, németek, portugál, cseh szóval van már minden
-
K1nG HuNp
őstag
Futás megvenni humble bundlen, 14$!!!!
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
addikt
-
Eclips21
őstag
válasz K1nG HuNp #34 üzenetére
idegesítő bug halmaz egyszerűen nem tudom elhinni miért nem képesek végre összetákolni... hetek óta surviver with friends modban lehet csak solo-t indítani... a félórás lobbiban állásról nem is beszélve meg mikor kibaszik a picsába, befagy a töltőképernyő ááááááááá de azért tolom vele (én hülye)
a +150 órás camper noobok.. akik azt hiszik az a cél hogy lekempeld a kampó alatt a játékot... mikor allíg ad pontot... ennyi eszük van
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
"ááááááááá de azért tolom vele (én hülye)"
Persze, mert amúgy meg amikor játszol egy jó meccset az iszonyat szórakoztató Spagetti a kód az látszik, úgy baromi nehéz dolguk van, hogy az egész alap olyan amilyen. Csinálnak valamit elromlik egy másik dolog. Például az, hogy most a killerek nem látják a hookon levő survivort az nem szándékos feature, hanem bug, ami valahogy úgy került be, hogy valami mást változtattak és eszükbe se jutott, hogy azzal ez is változhat
-
Eclips21
őstag
nekem ez fel se tűnt
amúgy este 9-10 után meg nincs gyilkos ez is elég rossz főleg hogy 3-an játszunk haverokkal és amúgy is solo-ra van priorizálva a keresés sajnos :/ úgyhogy fél óra net közben háttérbe nézem nem e dob be XD
remélem jőn egy nagyobb patch mert a seggrázás se a legjobb kb balfasznak kell lenni hogy ne tudjon feltenni valakit a gyilkos vagy a környéken 3-4 horgot le kell szedni
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Este EU-ban már kevesen játszanak, ez tény, én későn már nem szeretek SFW játszani annyira, max 2-en az még vállalható, hárman halál. Kevés a killer összességében az biztos. Nehéz ilyen téren egy asszimetrikus játékot kibalanceolni, most gondolj bele el kell érned, hogy pont 4 szer annyi ember akarjon survivort játszani mint killert. Hajrá
Ha a wiggleözésre gondolsz, azért egy jó survivor group ellen, pont hogy rakjon fel a killer ha tud. Jó bodyblockkokkal rohadt nehéz ha nincs túl közel a hook. Plusz ott vannak a flashlightok is.
Pl itt van ez a savem tegnapról: [link]Azt, hogy a pallettstunra miért nem dobta le nemtudom, nem volt túl korán szerintem, de utána mi esélye volt az ajtóban? Ha nem üt meg ott állunk az idők végéig, ha megüt azonnal leflashelem, szóval hajrá
Ajánlom mindenkinek, hogy játszon killert is, meglátja gyorsan jobb rankokon milyen nehéz a killer élet
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Egy kis montázs főleg flash savekből amit tegnap raktam össze: Video
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
KaraDani
addikt
válasz Dark Archon #41 üzenetére
Röviden git gut
Hosszabban, a raklapkempelésnek van egy nagyon egyszerű ellenszere a killer részéről: ne legyen idióta és ne vegyen fel raklap alatt embert úgy hogy nem győzödött meg arról, hogy senki nincs a közelben. Oké néha lesz úgyis olyan, hogy nem veszed észre, de ritka, velem ezer évent történik meg killerként. Ha meg körbenézel és észreveszel valakid üldözd, nem kell megszállotnak lenni a hookolással, oké lehet addig a másikat majd felhealelik, és? Ezalatt egy fekszik ő nem javít, egyet üldözöl, ő sem javít, egy megy felhealelni a fekvőt ergó ő sem javít, sok esetben a másik is inkább jön segíteni, szóval senki sem javít vagy max egy, miközben te gyújtöd a pontot és miután a survivoröket kb mind tudod hol vannak nagyobb esélyt adsz magadnak hogy egymás után többet a földre küldj.
Flashlight, baromi egyszerű van egy egér nevezetű dolog a kezében a killernek, használhatja fordulásra és máris nem vakul meg De komolyan menet közben csak akkor lehet valakit elvakítani ha bamba és nem fordul el. Egyetlen valid flashsave bármilyen killer ellen ha pont tökéletesen időzíted a flashlightot a survivor felvétel animáció végére, hogy ne tudjon mozogni miközben megvakul, minden más esetben a killer saját maga legalább annyira tehet róla, hogy hagyta.A killer probléma inkább amiatt van, hogy túl könnyú pipet szerezni killerként. Az, hogy egy killer ne szedjen össze 7k-t legalább iszonyú ritka, így ha valaki sokat játszik killert hiába nem nagyon jó akkor is jó rankja lesz, viszont a jó rankon ott fogja találni magát jobb survivorok ellen akik adott esetben lejátszák ami frusztráló lesz neki és lehet inkább nem akar már annyira killert játszani majd. Úgyhogy a ranked rendszert kell megjavítani elsősorban nem ezeket a mechanikákat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
etnies
senior tag
Sziasztok, játszik még ezzel valaki?
"önmagam hite vagyok magamban"
-
KaraDani
addikt
Szívesen játszanék a gond csak az, hogy valami gebasz van mostanában a matchmakinggel és iszonyat lassan talál lobby-t ha nem szólóban játszik az ember. Kb. két hete nem nagyon tudtam mással érdemben játszani De vegyél fel nyugodtan, megpróbálhatjuk, illetve előbb utóbb csak megjavítják, steam ugyanaz mint az itteni nickem.
-
orc88
őstag
Én is játszok kb. naponta, főleg esténként, általában 1 haverral. Ha gondolod felvehetsz engem is és invelünk ha fent vagy.
Utóbbi időben nekünk is nagyon nehezen talál meccset, esténként amikor mi játszunk pedig kb 10 percig kell várni... ezért is szoktuk megunni 2-3 meccs után.
Átállítottuk UK - London-ra a régiót, így már valamivel jobb a helyzet, de 8 után itt is kevesen vannak.
Steam profil"Life's simple: You make choices and you don't look back."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nyomtató topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Total Commander
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest