Új hozzászólás Aktív témák

  • Mart10000

    aktív tag

    válasz proci985 #29642 üzenetére

    Számomra a higgadtság nem adott annyit, hogy arra is fejlesszek. A legelső végigjátszáskor még 10 pontot tettem rá. Nem éreztem úgy, hogy ki tudnám használni a benne lévő potenciált. Ha jól vettem ki lopakodásnál előny és néhány esetben plusz párbeszédopciót tesz lehetővé.
    Ami bejött az egy hybrid karakter, mert nekem hangulatfüggő, hogy éppen milyen módon akarok harcolni. Ha változtatni akarok irány a techdoki. :D
    Akkor lopakodok, ha nagyon kell és a küldetési feladat is előnyben részesíti. Ha hivatalosan nem lehet erősíteni a karaktert 50-es szint fölé ezek az értékek lesznek: test 14, reflexek 20, technikai adottság 18, higgadtság 3, intelligencia 16
    Másiknál: test 16, reflexek 18, technikai adottság 18, higgadtság 3, intelligencia 16
    (Elvileg van mod rá csak nem tudtam használni)
    Mindegyik esetben maradva a test, reflexek, technikai adottság, intelligencia négyes körül a hozzájuk tartozó kiberverek képességei miatt is.
    Kiberdekk miatt szeretek távolról hekkelni ellenfelet, kamerát, aknát, löveget és a hozzáférési pontokból pénzt szerezni.
    Közelharcban gorillakar, sáskapenge, monoszál és katana használata.
    Kiberverver vagy perk segítségével immunitás sokk, égés és mérgezés ellen.
    A perkek többsége az atlétika, penge, tárgykészítés, gépészet, betörésprotokoll, gyorhekkelés részekre megy el.
    Lopakodáshoz optikai álca használata.
    Időlassításhoz szinaptikus gyorsító és kerenzikov használata. Sandevistan se rossz, de sajnos a kiberdekk nem használható vele együtt.
    Mindezek a saját magam általi játékstílusom szerint tapasztaltakon nyugszik. Semmilyen oldalt nem néztem meg arról, hogy milyen stílushoz milyen felépítés passzol.

Új hozzászólás Aktív témák