Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    1.62, "warp dancer" build ugy nez ki mukodik es visz barmit (ertsd, a reapert is). 8 body, 20 reflex, 20 tech, 3 int, 20 cool. sandevistan warp dancer kore epitve.

    fegyverzet:
    - O'Five
    - Comrade's Hammer
    - Scapel (3+os AS amit meg buffol a cool)
    Gorilla arms, mert egyebkent az O'Five es a Comrade's nagyon nem hasznalhato. erre nincs szukseg egyebkent beat on the brat kivetelevel.

    taktika: O'Five tomeg ellen splash damagevel (egy lovesbol szedi ki a mecheket is), Comrade falat torni. Scapel sandevistan + cloak komboval arra kell, ha az ellenfel tul jol beassa magat.

    nehezseg: ~500 hp, nagyon torekeny bar ezen a cool valamennyit segit. elsore nagyon torekenynek tunik, de a blade ag bloodlust + crimson tide + slow and steadyje annyit jelent, hogy V barmit kozelharcban le tud tankolni, sandevistannal meg foleg. sprintelve nem tud loni (vagy ujratolteni), de arra ott a katana.
    erosseg: iszonyatosan gyors es gyakorlatilag teljesen ki tudja hasznalni az O'Fiveot, ami minden macerajaval egyutt gyakorlatilag egy granatvetokent mukodik.

    variancia: 10 body / 18 tech jobb lenne. annyira nagyon sokat a 20as tech nem ad, mint az, hogy a gorilla helyett mehet a monowire. bar igazabol a Scapel vs Monowire nem teljesen egyertelmu. a felszabadulo slot pl a Divided We Stand kb tokeletes kozepes hatotavra (vagy a Fenrir / Moron Labe / Psalm). vagy mehet a Headhunter, bar igazabol annyi damja van, hogy nincs extra debuffra szuksege.

    eszmeletlenul elvezetes egyebkent.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák