Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz proci985 #26434 üzenetére

    no cyberware* run, (Don't fear) The Reaper lezaras. 1.50-1.52 run, very hard vegig

    osszefoglalva a tapasztalatokat: megis lehetseges. ami kell: tudj pontosan loni 10+ attack per seconds fegyverrel, mikozben meg tudod oldani hogy mas max egyszer tudjon megloni. egyszeru :DDD.

    * volt egy feher +20% item kapacitas terd a karakteren amit a legelejen felvettem (es egyebkent nem zavart semmi vizet), egyebkent maradt az alap Kiroshi (quest item), a V+J tetovalas (quest item), es legendary cyberdeck

    timeline (ld korabbi)
    - 59.5 hnal aktivalodott a Reaper, onnantol kb 15 perc volt Mikoshi.

    16 body, 8 reflex, 20 tech, 20 intelligence, 7 cool. gyakorlatilag a Nomad befejezes vegen belattam, hogy muszaj lesz intelligencet tolni, bar ebben utolag nem vagyok 100% biztos.

    fegyverek:
    - legendary Buzzsaw crit chanceval a legendary short circuitet proccolni.
    - backupnak headsman es commrade's hammer, de egyiket se hasznaltam

    quickhack:
    - csak legendaryk
    - ping, short circuit, system reset, suicide, synapse burnout, plague. Plague nem jo sokmindenre, helyette pl reboot optics lehet jobb lenne.
    - es termeszetesen a Tetratronic rippler mk4 cyberdeck. Egyebkent lehet megoldhato lenne az alap cyberdeckkel is, de az technikailag nem cyberware.

    cuccok: craftolt legendary, armadilloval es resistekkel. labbeliben +0.45% movement speed, ez kritikus

    tapasztalatok bovebben:
    - otodikre ment le. elso harom alkalommal probaltam O'Five + Headsman + Commrade's hammer kiosztast, V kb ket lovesbol foldon van
    - negyedikre vegiggondoltam, hogy alapvetoen tudok Reflex tuner nelkul is stabilan menni a Problem solverrel. Mivel volt egy OP55NI savem es nem akartam megint Hanakozni, igy helyette Buzzsawra valtottam.
    - negyedikre eljutottam Smasherig, aki egy utesbol levert kozelharcban.
    - otodikre megoldottam, hogy Smasher ne tudjon megutni

    minden egyes ponton maxra kell tolteni a riffle loszert. a vegen kb 200 loszerem maradt a Buzzsawba, de zabalja a loszert. cserebe kb 25-30% koruli crit chancevel legalabb minden negyedik loves procolja a legendary short circuitet.

    szoval, megoldhato. de hala egnek nincs achievment cyberware nelkuli runra (ld meg Dishonored Only Flesh and Blood), de oszinten szolva, teljesen ertheto.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák