Új hozzászólás Aktív témák

  • SLYM

    veterán

    Sziasztok!

    Adott a cél, kinéztem magamnak néhány kisebb coint (igazából nagyon kicsiket), amikből szeretnék vásárolni.

    Először beleütköztem abba a problémába, hogy a walletemen (Electrum) nem tárolhatom ezeket a coinokat, így új tárca után kellett néznem, ez lett a Coinomi.

    A következő probléma az említett coinok beszerzése. Különböző marketeken lehetne ezeket megvásárolni, ahol szintén különböző módokon lehet fizetni. Ez így valami hihetetlen macerás, de igazából ezen még túllépne az ember, mit nekem az a pár óra/nap szopás...

    ...De az, hogy néhol a menet így néz ki (alább lesz látható) felveti azt a problémát, hogy a végén 20% körüli pénzt vesztek csak ezekkel a váltásokkal, azért már kezd egy kicsit beteg lenni. Konkrétan:

    USD-ért EUR-ra átváltva Bitpandán veszek LTC-t. LTC-t a Cryptopian-on átváltom EXP-re (ez pl az egyik a 4-ből amit szeretnék venni). Majd az EXP-t kiutalom a walletemre. Összes fee ahogy számolgattam kb 20%

    Ez így teljesen normális, vagy ti tudtok ennél a módszernél, (más helyen, más váltónál) alacsonyabb fee-vel is venni EXP-t?

    Más:

    A Coinomi walleten a tranzakciós költségek résznél láttam, hogy egy BTC tranzakció költsége 0.002 BTC, ami jelenlegi árfolyamon 7000 forint. Ez így tök normális?

    Köszönöm a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák