Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz basaharc502 #76771 üzenetére

    Tegnap este valamiért nekünk is nagyon adta, volt vagy 5 winünk zsinórba, eddig örültünk ha 6 meccsből 1-et nyertünk.
    Simán találkozunk mi is godmode-os emberekkel, akiket 2 centiről telibelövök ak-val egy tárral, majd megfordul, és igazából akármivel megöl, még egy pisztollyal is.
    Alapvetően én pisztoly körökben jó voltam, a tegnapi napig viszont senkit nem tudtam ellőni pisztoly körben, hiába lőttem a fejét. A legjobb, amikor halljuk is hogy csattant a feje, a vér is ott van, és ugyan úgy sétál tovább, mintha mi sem történt volna.
    Nem vagyok jó awp-vel, sg-vel meg még annyira se, cs2-ben viszont olyan falonátfejeseket lövök, hogy én sem hiszem el, de az a jó benne, hogy tényleg nem a fejét lövöm el ilyenkor. Minden csapattársam meghalt, így 4 ember plusz én is láttam, hogy a válla felett lőttem el vagy méterekre, mikor beadta fejesnek.
    Rengetegszer van olyan hogy kinézek/kinézünk valahonnan, látjuk hogy van ott enemy és már bújunk is vissza a fal mögé, majd másodpercekkel később meghalok egy fejlövéstől úgy, hogy még csak nem is falon keresztül adta be elvileg, hanem amikor kinéztem rá, pedig már méterekkel a fal mögött voltam rég.
    De volt már ajtó félfába állított fegyver, űrbe kilövő holttest, meg random beszoruló ember is, nem kicsit bugos a játék jelenleg :(

Új hozzászólás Aktív témák