- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz lemusz #72295 üzenetére
Ugyan már rég nem játszom és fent sincs de vártam hogy mi lesz az egyik kedvenc pályámmal. Hát, mit ne mondjak, ez egy ultragagyi újratextúrázás lett, gratulálok nekik! Újabb pálya amit elk*rtak.
Pedig egy jó új Cache miatt esélyes, hogy kicsit toltam volna.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
bepken
veterán
azt mondja már meg valaki, hogy mégis mi a büdös franc sértő abban, ha a terroristákat terroristáknak nevezzük? :D - [link]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
wjbhbdux
veterán
válasz bepken #72303 üzenetére
Nem is az hogy sértő, egyszerűen nem vállalható tartalom sok olyan helyen (mainstream médiában), ahol a CoD vagy R6 Siege még elmegy, mert ott nem ilyen kemény elnevezéseket használnak, hanem kitalált dolgokat. A sok USA-beli lövöldözéshez kapcsolódnak főleg a fenntartások az ilyen elnevezésekkel.
/s
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy tudom kikapcsolni azt, hogy a csapattagok neve, fegyvere látszódjon a falon át.
cl_teamid_overhead_always 1 - falon át is mutatja a kis hármoszögeket 0 - falon át nem mutatja a háromszögeket
+cl_show_team_equipment mutatja a társaid felszerelésétezeket próbáltam, de valahogy nem akar működni, eddig alapból nem mutatta, azonban valami frissítés miatt aktiválódhatott.
-
lemusz
addikt
-
prtvlogan
aktív tag
-
prtvlogan
aktív tag
Cs go Update:
X-ray scanner a ládák nyitásához:
[link]
Release Notes for 9/30/2019
2019.09.30 -
[ FRANCE ]
– Introducing the X-ray Scanner for users in France:
— The X-ray Scanner allows users to reveal the item inside any container.
— Each user’s x-ray scanner comes preloaded with a one-time exclusive non-tradable item—the P250 | X-Ray.
— Users in France must first claim this item to use the x-ray scanner again.
In France, every container must first be placed into the X-ray Scanner to reveal the item inside before purchasing a key. The X-ray Scanner will consume the container and reveal the item inside. To use the X-ray Scanner again, the revealed item must be claimed; it is not possible to scan another Container without claiming the revealed item.
In France containers can no longer be purchased from Steam Community Market, but can still be sold. -
Spet
addikt
Hát nem tudom.
Pl. Berlin 2019 Vertigo ládáim ára megduplázódtak pár nap alatt (persze erre lehet mondani a Bitskin, illetve a Coin beváltásoknak lejárt határidejét is).
Most mondjuk csak mobilról lestem rá a dologra, de lehet a többi ládánál is kialakul valamilyen trend.
Valószínűleg a gambling miatt találták ki a dolgot, hogy tovább tudják üzemeltetni a rendszert.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
galaktikus
aktív tag
válasz bepken #72303 üzenetére
Ettől most kb. hányingerem lett. Lassan nem lehet kimondani semmit, mert annyira posztmodern korban élünk. Minden eufemizálni kell. Mi a szarnak ne lehetne kimondani azt a szót, hogy terrorista? Nem bánt az a kibaszott szó. Miért kell a sérelmeket ilyen dolgokra használni, hogy már píszískedni kell lassan a wc-n ülve is? Igazi kretén kiüresített fos lesz minden lassan.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
qdak
addikt
Hello,
Korábban írtam az offline fps lag-ról
Megoldás:128fps_max 64.
Ne kérdezzétek mér, de így botokkal nem laggollok, vicc hogy $2000 en 350-400 fps van, de mégis laggol ha 128 vagy nagyobb értékre korlátozok, vagy ha 0 is...ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Cr00py
senior tag
Offline játéknál a géped, többek között a cpu-t terheli a játék. Minnél több bot van, annál jobban, míg online játéknál szerver oldalon történik minden.
Ennek nincs köze a fixált fps-hez.
Valszeg ennyit tud az a gép, ezen kár rágódni.
Nálam nincs semmi ilyen gond, akadás sincs, sőt imputlag sem. Stabilan van 600+ fps offline, online azért több.
Futtasd ezt le párszor. Előtte vedd ki az fps_max 64 parancsot, legyen 0.
Egyébként a 64 / 128 a tickrate általában. FPS-t a monitor frissítési frekvenciára szoktak korlátozni többnyire. Bár én ezt sem értem, szerintem hülyeség. Minnél több van, annál jobb.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz prtvlogan #72309 üzenetére
biztos én vagyok a gyökér, de nem értem a különbséget aközött, hogy veszel egy kulcsot, amivel nyitsz 1 db ládát....vagy veszel egy "szkennert", amivel "szkennelsz" 1 db ládát...
vagy most ezzel a kulcsos biznisz lett leállítva és ennyi?
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
lemusz
addikt
válasz bepken #72321 üzenetére
Ahogy fentebb írták francia jogszabályok kikerülése az egész, de azért van egy olyan sarkalatos pontja is ennek az egésznek, hogy így talán kevésbé lesznek függők tőle az erre hajlamosak. Mégis csak közelebb áll a hagyományos vásárláshoz így ez az egész, kevésbé zsákbamacskaszerű, ráadásul egy-egy kattintás lassítja a folyamatot, így fél perc alatt nem tud elkölteni tonnnányi pénzt, egy centes szar skin 2.2 eurós "megvásárlása" előtt nagyobb az esély rá, hogy gondolkodik és megáll ezzel a repetitív folyamattal az illető. Több úniós országban is várható ilyen egyébként, de a beneluxokat leszarja a valve, túl kicsi piac valszeg, ők továbbra sem nyithatnak ládát sehogyse.
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
válasz Cr00py #72320 üzenetére
Offline játéknál ha fix 128 ra teszem 127 fix fps-m van csak ép dobáll a játék, akad sutteringol, de közbe nem megy 127 alá, én sem értem, de nem esik be az fps
ha 0 ra rakom "$2000 en 350-400 fps van" de mégis dobállja a képet.
most 64 re raktam mint elötte, igy simán tolom 7-9 bottal.
A teszt mapon asszem 280 fpst hozott.ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Cr00py
senior tag
HDD-n / ssd-n van a játék? kondíciók milyenek?
Ha fps van, akkor következő gyanúsított a háttértár lehet.
a cs eléggé cpu based játék jelen formájában. Nem melegszik túl valamelyik hw?
NIncs esetleg cpu limited?
Érdemes lenne játék közben monitorozni, hátha segítene valamit. -
qdak
addikt
válasz Cr00py #72327 üzenetére
SSD 95/100%
Nem melegszik túl, simán bírja a stress testet.
6mag 12szál nem hinném, még 1 RX470/570 is beférne a CPU mellé.
Ha túlmelegedne akkor 64fps ből is droppolna, pedig volt hogy botprofile.db t szerkesztettem, és órákig otthagytam őket játszani, majd simán beléptem a játékba és gond nélkül ment.
Ja és nem tudom, hogy anno olvastad e, de kb. 3 vagy 2 vel ezelőtti frissítésig nem volt gondom. Azért nem tudom, mert nem volt időm játszani, és lehet, hogy több frissítés is volt közben. Majd gyakorolni akartam, de már nem tudtam.A másik (most nem tudom megnézni)de ha csak néztem a botokat nem csinálja, úgy értve, hogy néző vagyok, és 10 bot játszik. Kb 16 bot körül (pályafüggő) kezd el beesni az fps.
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Cr00py
senior tag
Nos, ez érdekes. Valami pedig biztosan nem okés.
Ha megy az angol, esetleg reddit-en is rákérdezhetsz, ott nagyobb a felhasználóbázis, így az esély is nagyobb, hogy valaki járt már így, esetleg tudva ebben segíteni.
Nekem még ilyen gondom sosem volt.
A monitorozás még egy opció lehet.
afterburner + rtss a legjobb opció erre szvsz. Lehet nézni az értékeket, illetve azt, hogy a "hiba" megjelenése közben mik azok amik változnak. -
adise
őstag
Ne haragudj, hogy ezt írom. De ha az a xeon proci van, ami a leírásodban az lószar kb. Hiába magok meg bármi, ha az egyszálas teljesítménye még egy 4690k-t sem éri el, sőt majdnem fele annyi.
Az meg, hogy fps_max 64 meg ilyenek reméljük senki nem fogja komolyan venni. Oké ,hogy publik szinten játszol, de azért van rengeteg elérhető tartalom az internet, amivel segítheted a fejlődésed mások hibáztatása helyett.[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
válasz Cr00py #72329 üzenetére
Sajnos nem én vagyok az egyetlen: [link]
adise: passmark ~1600 körül kap tuningolva, 2200 körül a 4690K
Miért is ne venné komolyan ? Ha ugy megy
Amúgy a 280 körüli átlag nehogy már ne legyen elég... ha annyira gagyi a xeon, szerintem a VGAm elöbb limites. Sajna nem mindenki engedhet meg maganak I9 es procit, beleertve engem is.
"segítheted a fejlődésed mások hibáztatása helyett."
Igen van sok hasznos dolog, csinálgatok scripteket is, tanulgatok a videosoktol.
Csak feldughatom a scriptem meg a keves tudasom, ha az orosz tarsam fejlovessel jelzi, hogy kene a fegyom neki...
Lehet nem vagyok szerencsés de mikor jatszok legalabb 1 ilyen csapatot kapok.
Tegnap pl a legelsot akartak kickelni, a tobbi 3 folyamatosan blockolta a mozgasat loveset, szerencsés voltam, hogy elfeledtek ram figyelni, igy lehoztam oket, igy nyertunk.
Igen van hogy elcseszem, de nehogy mar ez a viselkedes normalis amit muvelnek 3 bol mondjuk 1 meccsemen ?[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
adise
őstag
ezt mondom, hogy a 4690k is kevés a játékhoz a te procid meg fasorban sincs hozzá. Az hogy átlagolod szép dolog de közbe dm-en is 100 korul lehet az alja vagy még kevesebb és ez szamit nem az, hogy kezdon állva 400 van. Ezt csak azért írtam, hogy ne csodálkozz, ha kevés fps van botok elllen
Többihez nemtudok hozzászólni, több hétig hónapig nem játszás után is az MM annyira színvonaltalan semmi, hogy soloba is kb pisztoly scout kombóval is simán nagyon gyenge még globalon is. Bár a hozzászólásaid alapján elég kezdőnek tűnsz gondolom 100 óra sem lehet, ha ilyeneket írsz amiket. Ha egyszer buksz ilyen miatt, utána meg ugyanezek lesznek az ellenfélnél is. Szal nem emiatt nem kerülsz feljebb, mert "társak miatt" .Próbálj meg keresni barátókat, hogy ne egyedül told. Vagy próbáld ki faceit/esea kombó egyikét.
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
Újítottam 144 hz freesync monitorra. A játék fluid lenne, de elég zavaró mikrolagot tapasztalok. Van esetleg valami know how, hogy mik a megfelelő beállítások? Minden más játék tökéletes. Konfig az aláírásomban.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
lemusz
addikt
válasz galaktikus #72333 üzenetére
Ez kb olyan, mintha bemennél az orvosi rendelőbe, aztán mondanád: Doktorúr kérem segítsen, néha fáj egy kicsit a testem. Szóval semmi konkrétum, találja ki ő hogy mi van. Felírok magának egy launch options átvizsgálást, esetleges bakteriális threads/high stb elemek ellen, valamint egy mélyrehatóbb antibiotikumos AIDA naplózást, hátha kiderül onnan valami.
-
galaktikus
aktív tag
válasz lemusz #72334 üzenetére
Köszi a választ, imádom a szarkasztikus kommenteket
Freesync a driverben ON, monitor menüben ON. -fpsmax_0 launch option van bent jelenleg. Az fps számláló az néhol kiakad very high-on 600-700-ig az 5700 Xt-n. Mi lehet a gyógyír doktorúr? Esetleg felírna egy fpsmax_142-őt, vagy attól rögtön anafilaxiás sokkot kapnék?
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz galaktikus #72335 üzenetére
Inkább duplázd a maxfps-t, szerintem bírni fogja fixen. Ha úgyis laggol, akkor nehéz lesz kideríteni. Az biztos, hogy nem engedném 600-700-ig ugrálni, mert úgy néhány pillanatban olyan nagyot eshet, hogy nem csak mikrolagg lesz...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
galaktikus
aktív tag
válasz vzsryl #72336 üzenetére
a Navi topicban meg azt mondta a kolléga, hogy ha a freesync tartomány alá illetve fölé megy, akkoris csinálhatja ezt.. ezért fixáljam 142-re.. Hát nem tudom.. Nekiállok tesztelni
-
prtvlogan
aktív tag
A freesync nem csak akkor kell, ha nem tud kipréselni annyi fps-t amennyi a monitor frekvenciája? Kikapcsolva esetleg próbáltad már?
-
Redneck
nagyúr
válasz galaktikus #72337 üzenetére
A tartomány alja azért messze van a 144-től, magasabb értéknél pedig értelemszerűen nincs FreeSync. Én G-Synckel CS:GO-ztam utoljára, és 141-re volt beállítva a max fps. Annyi volt mindig, és nagyon simán futott. Egyáltalán nem éreztem hátrányt a kikapcsolt értékhez és a dupla fps-hez képest, persze én nem vagyok pró gamer.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
wjbhbdux
veterán
válasz galaktikus #72337 üzenetére
Próbáld meg az RTSS-el limitálni a frameratet, egyes játékoknál jobb hatással van mint az ingame megoldások.
/s
-
Vanir
veterán
Azért az elég jó, hogy ma azt adja elő a játék, hogy álló embert relatíve közelről nem lehet fejbe lőni, zsinórban két meccsen. De még csak nem is hitel, hanem eltűnik a golyó az éterbe, az ellenfél meg vigyorogva durrogtatja szét a tökeimet bármiféle spray fegyverrel.
Stabil net, stabil FPS, 0% packet loss.
Így az ember elmenne párat a haverjával Wingmanezni, és ilyenekkel szembesül... A tegnapi random szerverleállással került implementációra ez? Jó feature, tetszik, kicsit nagyobb challange lett a játék, csak annyi, hogy akkor innentől Negeven kívül nem veszek semmit, mert nincs értelme. -
vzsryl
nagyúr
Nagyon szerver függőnek tűnik ez nekem. Az oké, hogy 64 tick gáz, de a szerverek között is van különbség.
Tegnap direkt csak fejesre mentem két MM-en. (Nagyon egyszerű, ha csak AK-t vagy deagle-t használ az ember, és M4-re rá sem gondol.) Az elsőn 90,4%-os volt a HS arányom 21 kill mellett. A 2. meccsen 95%-os 20 kill mellett, de mégis ezen kellett jobban szenvednem azért, hogy beadja. A kedvencem az volt, amikor mellélőttem 1 méterrel, és beadta fejre, viszont ezt okozhatja a pingek közötti különbség is.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy adott esea és faceit szervereken 5-30% loss -om van itthoni modem beállitás / windows hálozat beállítás probléma lesz
Cisco EPC3925 modemem van (telekom)Nem bíztos hogy teljesen csgo-ba tartozik ez a kérdés de sima hálozati kérdésben meg nem tudják miről beszélek a csgo-val kapcsolatban..
így egy olyan "szaki" kellene aki tudja mi az a csgo és mellette ért a hálózathoz is
Ha valaki tud segíteni hogy valahogy megszűntessem ezt a packt loss-t azt megköszönném..
Konkrétan 10 pug-ból 7 fixen 20-30% lossom van , lővés hangokat nem hallok, nem hallom ha rászednek a c4-re és mégsorolhatnám..
Nem kell bemutatnom szerintem, röviden ami valóban történik realtime én annak a 70-80%-át látom hallom ...Előre is köszönöm a segítséget
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
htc07
addikt
örülök hogy ezt irtad, elővettem tegnap este játszottam pár demolitiont, de amikor deagle-vel két headshot 2 méterről 0 hit lett, meg még pár hasonló incidens, akkor elszomorodtam kicsit, hogy milyen szar lettem pár hónap kihagyás miatt..
(#72344) dvd_R+
QoS beállitás okozhat hasonlót, ha wifin játszol akkor valószinűleg interferencia miatt lesz, esetleg valami elhasználja a sávszélességed.
ha csinálsz egy wireshark capture-t, azon látszani fog, ha tényleg packet lossod van.[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
Lan kábellel vagyok, Qos beállításoknál a modem ip-n keresztül a WMM Support: DISABLED-re tettem enableden volt, (ezt találtam az előbb neten hogy talán ez megoldás) de ugyan az a helyzet..
csinálok wiresharkot de nem tudom mi az honlapon fent vagyok, töltsem gondolom le
és utána ? valamit be kell allítani ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
qdak
addikt
válasz dvd_R+ #72344 üzenetére
snd_mixahead értékét emeld feljebb, ha túl alacsony csinálja ezt ami nálad van, mióta panorámát nem lehet megkerülni, feljebb kellett tenni.
Anno az FPS problémáimra:
VGA Bios volt bugos.
Vanir tegnap ssg nem adta be úgy, hogy mindketten álltunk és relatíve közelről, neki kilátszott a feje...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest