Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    válasz lemusz #70218 üzenetére

    "Ezt a jó napokon csak főaccon, rossz napokon szmörfön dolgot kivenném helyedben a képletből, mert ez nem ennyire fekete-fehér."
    Nálam 90%-ban ilyen fekete-fehér. :B De ugye a lényeg nem is ez, hanem hogy a low rank és a high rank playerekkel más-más accal játszol. Na ezt ne bagatelizáljuk el, mert ha nem ezért smurfölsz, akkor már arra tudok következtetni, hogy nincs is rank különbség az accaid között, akkor az pedig már nem is smurfölés.
    Vagy most akkor azt állítod, hogy a premade (mindegy milyen rank) és a solo miatt tartasz külön accot? Ez egyre inkább mentegetőzésnek tűnik nekem, de maradi vagyok csé terén, ez kétségtelen.

    "Ha vegyíted a szezont a fazonnal annak pont hogy nagyobb negatív hatása van a rendszer besoroló mechanizmusaira nézve..."
    Ha vegyesen játszom solot, premadet (lowokkal és highokkal is), akkor az átlagteljesítményem mutatja a rankom. Ha több accounttal differenciálsz (most mindegy, mi alapján - premade/solo, highokkal/lowokkal, amikor adja/amikor nem adja), akkor nem az átlagteljesítményem mutatja a rangod, így átvered, kijátszod a rangrendszert.

    1.6-ban is szánalmasnak tartottam, mikor az volt hogy "5on5 low on", aztán mindegyik sok lanot megjárt versenyző volt az ellenből (névről felismerték őket a társak, majd megnéztük talán az esl accukat és tényleg valami szlovák válogatott volt az...). Amikor a mi csapatunk nem low volt, hanem high, akkor úgy is hirdettük a wart, hogy high. Aki nem így tett, az etikátlanul járt el. Már akkor nem megengedett eszközt használt a győzelemhez (hazugság), amikor a war el sem kezdődött. Más szóval már előre csalt. A smurfölés ugyanez.

Új hozzászólás Aktív témák