Új hozzászólás Aktív témák

  • SRII

    őstag

    Lassan 10 éves gépemmel így játszom

    A beállításaim teljesen alap grafikai beállítás, 1024 -be.
    pl: ha d2-n leugrok a pitbe alig látom meg az ellent a planton(egybemosódott kép, kockásodás miatt)
    így van 25-35 (néha 38) fps, ha füstbe belenézek, vagy benne vagyok akkor van 15 fps, ha távcsöves puskával nézelődöm, akkor 20 alá beesik.
    Ha átállítom kisebb felbontásra(800x600) akkor sajna annyira rossz a képminőség,hogy nem látom mennyi lőszerem van :DDD DE van 45 fps!
    A monitor egy kicsit érdekes jószág, mivel 17" és csak egy pozícióban ülhetsz előtte, (vele szemben, pontosan)mert ha elhajlasz vagy más a monitor beállításnak szöge akkor elszürkül a kép.
    Van egy 3000ft egerem, aminek akkora laggja van, hogy már azt is megszoktam mikor, hogy kell irányítani, a bal egér gomb 3.4. kattintást néha kihagyja, főleg, ha lövöm az ellent és kihagy pár lövést(de nagyon kényelmes)
    Elmondhatom azt is, hogy 3 hónapja játszom(körforgásban, több ismerőssel) csapatban, előtte soha nem játszottam cs-s játékkal, és így ezen hátérrel vagyok silver elit.
    Szerintetek mekkora mértékű javulást eredményezne ha meglenne a kívánt fps, grafikai minőség és az egérnek pontossága?
    Azért kérdezem, mivel sokszor magamat hibáztatom az miatt,hogy nem hoztam le 1v1 vagy nem tudom meglőni mikor kellene, sokszor felmerült benne az a megfogalmazás,hogy nekem már nem való ez a játék, néha az is eszembe jut, mikor mindenki belövi magát a csillagos égbe,hogy a csapatársaim visszahúzom, és van e értelme ezt erőltetni.
    Saját magamat hibáztatva, húzom fel magam néha olyan szintre, hogy kilépjek a játékból.
    szerintetek? :(((

    [ Szerkesztve ]

    Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

Új hozzászólás Aktív témák