Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• r0by

addikt

válasz WhiteWalker #1877 üzenetére

Nem volt buff. Ráadásul én általában lvl10 hogos ellenfelet kaptam. Az megtámogatva egy fireballal és/vagy loggal, aztán majdnem oda is a fél tornyom..
    Amúgy is valami mást kellene kitalálni a nerf meg a buff helyett, mert az előbbi hónapok gyűjtését vágja kukába.
    De engem már nem is nagyon érdekel, mivel ma reggel annyira felhúzott, hogy meghoztam a nehéz döntést :) Könnyebb volt, mert megtaláltam az utódot a Battle Bay személyében.

• Hunmugli

aktív tag

válasz WhiteWalker #1877 üzenetére

Nem volt semmilyen hog buff. Én személy szerint pénzhiányban szenvedek, a hog lapok gyűjtése pedig kifizetődőnek tűnik: ha donatolom, akkor hoz a konyhára, jó alternatíva lehet, ha behal a deckem és sok idő, mire összejön a kellő mennyiség (lévén hogy rare).

xenom0rph: ahogy látom vannak gyengébb és erősebb lapjaid. Mindenképpen lava köré építenék, mert a lvl1 legendek olyan szintű lapokkal vannak párban, amik neked még nincsenek. (epic4-rare7-common9). De megpróbálhatsz egyéb deckeket is: giant/pekka/golem beatdown (vagy mi :) ), 3 muskétás, esetleg valamilyen goblin barrel alapú vegzáló deck.

Én a te esetedben a legtöbb fantáziát egy hog-battle ram kombóban látom. Hatosra felhúzod őket és lehet csapatni. (De arra készülj fel, hogy a 2500on és a 4000en álló játékosokat csak a tudás választja el, nem a lapok szintje. Gondolom lentebb is így van, úgyhogy nem lesz könnyű. Mi clanbattle-ben is így toljuk néha, minerrel, zappel, loggal, knighttal, hasonlókkal megtámogatva. 3,2-3,6 körül látok neki ideális értéket.)

A tombstone-t szokás előre lerakni, hogy ne gyűljön fel az elixír + idegesítse az ellenfelet + esetlegesen megfogja a firespiriteket/goblinokat a spannerekből. Eseti védekezésre nyilván nagyon ajánlott, pl hog vagy prince ellen. Volt egy deckem, amiben TS-nal szedtem a princesseket. Persze nem szabad túl korán lerakni ilyenkor. Amondó vagyok, hogy nyugodtan tedd le előre, csak tűzgolyóval fogják leszedni, ami neked +1 elixír. Középre a gyengébbik oldal/enemy spanner felé tedd, azt hiszem 3 távolságra a főtoronytól, de én mindig érzésre teszem, azaz: "Nem túl előre, de nem is túl hátra" :))

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák