-
IT café
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
ja az értesítések tényleg káosz, most hogy mondod ki is kapcsolom.
Kamu FB-vel én bejelentkeztem, nekem nem dobálja azóta fel. Igaz mellette(és elöszőr) a google fiókkal jelentkeztem be.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
WhiteWalker
nagyúr
Most megnéztem milyen lapjaim vannak , hegyekbe áll ami felesleges.
16 Skeleton Giant , 1000 felett a Ice Spirit, Knight, Skeleton, Goblin,Bomber,Cannon,Tesla,Fire Spirit... Csomó rare mellé 200felett pl Bb Tower,Barack...Ugy hogy előbbiek már minimum 7 lvl , az utóbbiak minimum 5lvlSzóval nem vagyok egyedül a jelenséggel , megnyugtat
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Bőven megcsinálhatod, hogy pár vereséggel leesel 3500-ra, és utána kezdesz el nyerni. Előbb-utóbb visszajutsz úgy is a "helyedre", és közben még beesik néhány 2-3 crownos win is.
Btw a legutóbbi nerfek / buffok óta változott a tournament szintű lapok erősorrendje?
Dive ever, work never.
-
addikt
Teljesen random, semmit mem számít ki mennyi koronát tess bele.
Más: Nekem ma adta az rng: clan crownchestbôl graveyard, sima crown chestbôl inferno dragon illetve 500 gemért legó ládás offert megvettem, abból meg egy miner pottyant. Ma rekord is lett 4230 trophy (:"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Amur
addikt
Ez majdnem olyan mint amivel én is megyek. Csak nekem sajna nincs log.. hiányzik is nagyon..
Valamint én az elite barbikat használom, mert most nagyon OP, aztán ha majd nerf lesz megy vmi más helyette.De úgy húztam fel level 11-re hogy egy lapot sem kellett kérnem..Még a csapból is az folyt hetekig.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
redwhite78
aktív tag
-
addikt
Én hibáztam, mert mikor 400 gemért volt bent a boltban, nem vettem meg mondván gyenge lett. A mostani faltörő kosos barbár challenge mutatta meg, hogy valójában egy elég erős lap, verem is a fejem a falba, hogy nem vettem meg..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
lkristóf
senior tag
Átérzem a helyzeted. 10esként még rosszabb ha 12est kapok.
Na de közbe meg megjött a balansz lista (2/13):
Executioner: Damage -6%, Range to 4.5 (from 5), axe hit radius -10%
Poison: Duration to 8sec (from 10sec), Damage per second +24%
Witch: Damage +6%
P.E.K.K.A: Deploy Time to 1sec (from 3sec)
Dark Prince: Hitpoints +5%
Baby Dragon: Range to 3.5 (from 3)
Skeletons: Skeleton Count to 4 (from 3)
Skeleton Army: Skeleton Count to 15 (from 16)Az az érzésem van, hogy P.E.K.K.A-t gyakrabban fogunk látni, de majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Nem csak a győzelmekről. Pont ezért tetszett meg, mert a 12 wines sorozatából pl. kiemelte a veszteseket, és kielemezte hogy miért bukta el.
Én is videózom, és úgy nézem ezeket a vidiket kritikus szemmel.(én pl. sosem visszajátszásokat kommentelek le, hanem akkor játszom le a meccset "élőben" amikor felveszem, ezért elég sok vesztes meccs is felkerül. Ezzel semmi gond, így reális a kép.)
Egy szó mint száz, nem védeni akarom a srácot, de nagyon sokat magyaráz, és tényleg megismered a decket, elég jó tippeket ad. Nem kezdő. Amikor utoljára néztem local 12. volt.
Messze vagyok attól hogy rajongója legyek, de értékelem azokat a játékosokat akik mögött játéktudás van.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
lkristóf
senior tag
Engem is folyton 12esek ellen rak össze, most valahogy 4600 körül ingázok. Mondjuk én annyira nem idegeskedek mikor egy nagyobb szintű és ráadásul még jobb kártyákkal sikerül legyőznie, mert az nem a skillre utal. Azért season végére szeretném elérni a 4900at, hogy meglegyen a master 1 draft láda.
-
F-ECT$
titán
Egy csomószor felmerült már hasonló játékoknál (talán itt is) ez a "szándékosan ad countert". Nem mondom, hogy egyik cég sem csinálja, de:
1. Nincs rá szükség, a ladder miatt előbb-utóbb magától is jönni fog a lose széria.
2. Ha kiderül, az sokkal nagyobb bukó, mint amennyi plusz bevételhez jut így a cég.
3. Túl kicsi mintából vontok le túl nagy következtetéseket. Több ezer meccset kellene kielemezni, nem néhány ember érzésére alapozni. (És ahol megtették ott általában nem igazolódott a gyanú.)
4. Az ember sokkal inkább emlékszik a rosszra, mint a jóra, ez jusson eszetekbe a következő nem várt win szériánál(Gondolom azért kapsz lvl 12-13-asokat, mert a lvl 11-es létedhez képest magas a trophy számod.)
Dive ever, work never.
-
szabolcs77
tag
r0by: pedig akár hiszed, akár nem F-ECT$ teljesen jól leírta. Annak a valószínűsége, hogy ebarbit tesz le, te nálad meg nincs amivel meg tudod fogni, hát ez pl attól is függ, hogy a 8 lapból mennyi van amivel meg tudod fogni. kombinatórikával ki lehet számolni, ha érdekel nézz utána.
ellenfél deck milyensége: oké, tételezzük fel hogy manipulálják az ellenfeleket és még a kapott lapokat is. Kérdés az, hogy miért? ha valaki csak counter decket kap folymatosan, abból kb soha nem az a gondolat lesz hogy jó akkor veszek gem-et és akkor jó ellenfeleket kapok. Nincs értelme ilyennel trükközni, ha jó a deck úgyis mész felfelé.
korábban poker elméletben is feljött ez, hogy manipulálják stb, de aztán kijött, hogy a teremnek tök mind1, hogy ki nyer, hiszen így is úgy is ugyanannyi a jutaléka. ráadásul ott nagyságrendekkel több pénz van bent.
Szóval megérzésre lehet az, hogy úgy érzed, hogy "csak" couter deck-et kapsz és "soha" nincs ott az a kezdő lapok között amivel meg tudnád állítani, de akkor nézz vissza 100 meccset amit lejátszottál és abból mennyi counter deck volt. Az ebarbi meg mivel sokan játszanak vele, elég sűrűn jöhet szembe. Az hogy 5 meccsen keresztül csak olyanokat kapsz, hát majd a következő 5ben meg kevesebb lesz.
-
F-ECT$
titán
hogy egymás után jópár nagyobb ellenfelet vagy counter decket kapok. És itt most nem két meccsre hanem 3, 4, 5, stb-re gondolok
Ha az ellenfél deckjeit counter / nem counter kategóriákba osztod be, akkor annak esélye, hogy 5x egymás után countert kapj ~3% (1/2^5). Nem sok, de nem is 0, szóval ha előfordul, abban semmi rendellenes nincs.De belőlem ez nem a gem vétel váltja ki
Ahogy írod is, ha a játék direkt szívatna, akkor az egy csomó embernél a játék abbahagyását eredményezné, nem gem vásárlást.De például sokszor volt olyan is, amikor az ebarbi felkapott lett, hogy szinte mindig azzal kezdett az ellenfél, és nem tudtam rá mit lerakni
Nézz ki egy lapot, amit szeretnél kezdőkézben látni. Játssz le 100 meccset, és írd le, hogy hányszor volt az adott kap kezdőkézben. Nem azt mondom, hogy pont 50-50% lesz (8 lapból 4-et kapsz kézbe, így 50% az esély arra, hogy ott legyen), de meglepődnék, ha ettől nagyon eltérne (mondjuk 40-60-nál jobban).Dive ever, work never.
-
redwhite78
aktív tag
Az ok egyszerű. Azért nehezebb a level 11-es ellen játszani, mert többnyire magasabb szintűek a lapjai (főleg a commonok). Mivel kevesebbet osztogatott el, ezért több lap maradt nála, ergo hamarabb fejleszthette. Később level 12-13 között majd megszívja, mert a donatolást nem kerülheti el, ha fejleszteni akar, különben nem lesz rá aranya. (Persze ha f2p játékról beszélünk.)
Én is level 12 vagyok, de a deckben vannak a szinthez képest tök alacsony lapjaim is.Nem gond amúgy ha erősebb deckkel jönnek amúgy, mert így legalább meg kell tanulni erősebb lapok ellen játszani, ami kifizetődő lesz, ha később a lapok szintje kiegyenlítődik.
[ Szerkesztve ]
never go full retard
-
Amur
addikt
Random az csak ezek nagyon gyakoriak lettek.. Már én is káromkodom amikor hog rider decket ad megint..
Abból aztán tényleg dunát lehet rekeszteni. Pláne utálom mikor inf.tower és fire vagy ice spirit van mellette..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
WhiteWalker
nagyúr
Nah igen , de ez a cáfolat rá , hogy a kupaszam kevés.
Én úgy vagyok vele , hogy ebben a jatekban nem vagyok hajlandó fizetni.
Több oka is.
Az egyik hogy elértem ezekkel a lapokkal a határt ( 3600-3700 kupa).
Innen komoly pénz lenne a fejlesztés , hogy majd később megint elérjek egy maximális határt , ahol ismét kezdődik elölről . Ördögi kör.
Mellé jön még ez a fincsi sorsolasi rendszer.
Sajnálatos hogy a mobil játék ipar (is) erre ment el.Lerakni nem fogom a CR-t , pár meccsre és láda
nyitasig elvagyok vele. Csak a játék annak kedvez aki költ rá. Pfejjj (köpés)A Battle Bay nem fogott meg.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Mintha plusz 1-2 feltétel leprogramozásához nerm lenne elég lové..
De lenne, de nincs rá szükség. Ha valaki tournament szintű lapokkal éri el a 3000 trophy-t, más meg tournament + 1 szintűekkel, akkor az csak annyit jelent, hogy az előbbi játékos jobb. Persze kicsit frusztráló nagyobb lapok ellen játszani, de extra öröm, ha így is meg tudod verni. (Emellett ha valaki direkt bukna pár száz trophyt, akkor egy idő után nem találna neki a rendszer olyan ellenfelet, ahol a trophy és a lapok erőssége is megegyezik.)sok false értesítés sem jön
Kb 2 perc után kapcsolom ki az összes spammelő játék / app értesítéseit.és lehet, hogy placebo, de mintha a teló sem merülne annyira
Nem árt kilőni is az appot kilépés után.Battle Bay most még teljesen jól leköt
Én is szemezek vele, de szerintem az nem fog tudni hosszú hónapokra lekötni. Emellett nekem napi 4-5 meccs bőven elég belőle, sokszor lenne időm tolni valamit, és akkor nem a BB jut eszembe.Dive ever, work never.
-
Amur
addikt
Elég messze vagyok attól hogy megunjam..
Inkább nem próbálom ki, így a képek alapján azért ez más kategória.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- C# programozás
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG V30 - vezércsel
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest