Új hozzászólás Aktív témák

  • Multi13

    tag

    Sziasztok

    Októberben lesz, hogy egy éve játszok a játékkal és egy elég specifikus problémával küzdök jelenleg. Körülbelül egy hónapja vásároltam egy Samsung Galaxy S3-at, és az a problémám a készülékkel, hogy ha hosszabb ideig játszok rajta a Clashel, majd leteszem pihenni a készüléket, akkor utána nem tudom már feléleszteni a készüléket. Olyan mint ha csak a képernyő és a hang fagyna meg a készüléken, mert ha felhívom, akkor kicsörög, de teljesen néma és sötét a képernyő. Ilyenkor mindig újra kell indítanom a készüléket. Az S3 mellett tableten ill. a korábbi telefonomnál sem volt ilyen probléma.
    Annyit sikerült kiderítenem, hogy feltehetően a készülék melegedése okozhatja a problémát, mert ha csak fellépek lefarmolni a bányákat stb., akkor nem fagy le. Viszont ha 2-3 percnél tovább megy a játék, akkor a készülék alja igencsak felforrósodik és ilyenkor ha kilépek a játékból és kikapcsolom a képernyőt, akkor az úgy is marad.

    A kérdésem annyi lenne, hogy tapasztalt e vki hasonló problémát ill. van e ötletetek, hogy hogyan lehetne ezt orvosolni?

    Azt már korábban (más készülékeknél) is tapasztaltam, hogy a Supercell játékok iszonyatosan megpörgetik a procit, úgy néz ki, hogy az S3-am ezt nem nagyon tolerálja. Csak ennél ill. a Boom Beachnél melegszik ennyire a készülék, más komolyabb 3D-s játékoknál érdekes módon nem.

    Köszi előre is a segítséget! ;)

    Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24

Új hozzászólás Aktív témák