Új hozzászólás Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    Sziasztok!
    Gigabyte HD6850 videókártyám van, Win10-et használok. Szeretném megkérdezni, hogy ehhez a pároshoz az új Crimson Edition mennyire működőképes? Érdemes lehet feltenni? Bár ahogy látom még csak beta.
    Ritkán játszom, viszont van egy zavaró hibám.
    Időnként az egérkurzor mögött/mellett egy fekete téglalap jelenik meg kb fél másodpercre. Ez főleg az egérkurzor változásánál figyelhető meg. Úgy a legkönnyebb reprodukálni, ha megnyitok egy Jegyzettömböt, és az ablak aljára húzom az egeret, de még az ablakon belül vagyok. Itt ugye szövegkijelőlő a kurzor. Ha lejjebb húzom, akkor ablakátméretező, ha még lejjebb, amikor kijövök az ablakból, akkor már rendes, normál kurzor. Ha gyorsan fel-le mozgatom az egeret, hogy ez a három kurzor gyorsan változzon, akkor nagyon könnyű reprodukálni ezt a hibát, a fekete téglalap elég gyakran megjelenik.
    Win7-en az újabb driverekkel csinálta ezt, talán a 13.12 volt az utolsó Win7-en, amivel nem jelentkezett a hiba. A Win8.1 gyárilag felrakta magának a legújabb drivert, de azzal nem jelentkezett a hiba. A Win10 is gyárilag felrakja a legújabb drivert, de azzal viszont előjön a hiba. Ha én kézileg rakom fel az AMD oldaláról letöltött drivert, azzal is ugyanúgy előjön ez a bug.
    Nem olyan nagy tragédia, látom, hogy a 6850-hez még csak beta driver van, tehát hogyha nem érdemes kockáztatni, akkor nem próbálom ki az új Crimsont. De ha teljesen stabil, és valószínűleg megoldja ezt a gondod, akkor tennék vele egy próbát. :)
    Köszönöm a válaszokat, és remélem érthető volt amit írtam. :)

Új hozzászólás Aktív témák