Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz wwenigma #28726 üzenetére

    Látom, legutóbbi nekem címzett hsz-od óta sem értesz többet ezekhez a kártyákhoz. :P

    _PicuR_: Kb. 10000x derült ki, hogy a driver-hibák többsége véletlenszerűen jelenik meg (talán csak egy elírt .xor függvény v. hasonló), v. éppen környezetfüggő.
    Egyébként 11b2 hozott egy BS-t is, de nem kapcsoltam le a gépet mert defrag ment, erre kb. 5 perc múlva visszajött a kép. Talán csak várni kell... :U Lassan ébrednek ezek a karik. :)

    Apollo_21: Lehet, hogy egy tiszta telepítéssel nem lenne gondod. Tiszta rendszerre telepítve rendben van a driver, az előző is rendben volt, eltávolítás/telepítés viszont mind2-t megfektette. Szóval a telepítőben csesztek el valamit 14.8 után.
    Új CoD optimalizálás CSAK a 11b2-ben van.
    Ami viszont idegesítő, hogy az "erősebb fehér" opció már megint nem kikapcsolható. :(( Asszem, ez csak a WHQL-en van, de hogy miért... :U

    F_Zolee: 14.4-ben csak a Video Acc. volt szar, viszont sok játék támogatása csak az újabbakba került bele. Mindenesetre ez a b2 az első olyan meghajtó, amely képes jobb sebességet elérni a 13.12-nél, az összes többi lassabb.

    lehella: FC4 átlag 55-58FPS, járművön száguldva esik csak le 40 alá, ami érthető, hiszen jóval több munka a kártyának.

    tothjozsi96: Az itt-ott fellépő laggolás leggyakrabban a PC, vagy éppen a VGA tuningjának hibája (teljesítmény van, de optimalizálás nincs, pl. CPU hibajavítás) , soxor a játéké önmagában, és a legritkábban driveré (márpedig én nem hallgatnám el, ha a meghajtóé lenne :DDD ). Ha valami egyébként beakadást tud okozni, az éppen az eredeti játékok licencellenőrzése (a kényszerűen telepíttetett segédprogramokról nem is szólva), amely már CD-knél is fellépett (anno sok ilyen hibát orvosoltak a NoCD fixek), steamnél és társainál meg még jellemzőbb. Net sebesség is belejátszik, és persze ki tudja, mire használják közben a gépedet, hiszen egy SP játéknak semmi szüksége a netkapcsolatra, tehát csak a gyártójának van.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák