Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Thrawn #23377 üzenetére

    Nem kell bármit beleképzelni abba, amit írok, mert az maga a probléma. (Értsd: Nincs Virtu, másképp nem is kérdeztem volna rá, hogy próbáljam-e...)
    Az uninstallert éppen arra találták ki, hogy ne kelljen a szoftver eltávolítót használni (mert azzal voltak gondok), és eddig nem volt gondja. nV-nál a rátelepítéssel sincs egyébként gond. 10b2-t feltelepítettem, majd ha lesz frissebb, kiderül, hogy a b1-gyel volt gebasz, vagy valami más a gond.

    Sok régi játéknál fordul elő, hogy több RAM-mal szerelt VGA esetében a kép színes krikszkrakszok formájában jelenik meg, már akkor is megtörtént, amikor anno 2-ről 4MB-ra nőtt a kapacitás (S3, stb). Ezért gondoltam, hogy ha Virtut felteszem, akkor VGA-ra kötve a monitort fordítva működik (ezt tudom), akkor pl. a VRAm-ot mondjuk 128MB-ra állítva helyre jöhet, ha csak nem maga a driver van elszarva a régi programokat illetően, ami sajnos nem először fordulna elő. Tapasztalat híján legföljebb majd tesztelem. Az érdekes az, hogy az említett programok egyébként nem használnak 3D-s támogatást (ill. NFS2 Voodoo emulátort használhatna, csak eddig eggyel sem működött, így marad a kriksz + krasz).

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák