Új hozzászólás Aktív témák

  • adamssss

    veterán

    válasz Jakuu #22852 üzenetére

    Abban egyetértek, hogy az a része pofátlan a dolognak, hogy lassan szeptembert írunk, s a legújabb WHQL áprilisban jött ki. Ennek így tényleg nem lesz jó vége, mert a hivatalos support a béka segge alatt van, ez tiszta sor.

    Viszont a beta driverek szép számmal jönnek. Én kb két éve kaptam rá a beta-zasra, és eddig semmi gondom nem volt velük. Ez köszönhető annak, hogy minden egyes install előtt még az írmagját is kiirtom az előző drivernek, és sohasem csak magát az eszközmeghajtót teszem újra hanem az egész AMD-s SW pakkot. Ezt még itt is viszonylag kevesen csinálják, aztán csodálkoznak, hogy minden akad mindennel. A másik meg az, hogy nincs CF-em, ami meg pluszban megnehezíti a dolgokat.
    Szóval nem igaz, hogy nem jók azok a beta driverek, csak körültekintően kell velük bánni. Persze azt sem állítom, hogy tökéletesek, mert ez is távol áll az igazságtól.

    A WHQL-ről meg annyit, hogy az egész procedúra 2-3 hét. Rengeteg idő, és pénz. Nem hiába kezdte el az AMD ritkítani a kiadásukat. Sajnos persze ez azt is jelentheti, hogy nem állnak a legjobban anyagilag, de tényleg háromszor is érdemes végiggondolni mielőtt elkezdenék az eljárást.

    Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

Új hozzászólás Aktív témák