- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dud998
őstag
válasz perge666 #1602 üzenetére
Remélem nem lesz semmi gond.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Picit az eladót is furcsálom,elég szűkszavúan értekezett…..
V-I-D-A : Tegnap írtam az eladónak hogy egy csomagszámot adjon már nekem mert megyek be a postára munka után,látta az üzenetet de nem válaszolt.
Mikor hazajöttem a postáról akkor is írtam neki hogy semmi hír a küldeményröl,na ezt már meg se nézte,szép egy eladó.
Azon vacillálok hogy lehet fel sem adta csak hazudgál,de nem tudom miért,azóta már a hirdetést is törölte!
Az is megfordult a fejemben azóta hogy mivan ha feladta de az óra helyett egy darab követ tett bele?
Agyalok hogyha véletlenül küldött is valamit és jövőhéten meghoznák vegyem e át?Nem szeretem az ilyen lesz*rom stílusu eladókat,bár az órájára igényt tartanék.Solaire : Nekem már nagyon sok postai adás-vételem zajlott le és összesen 1 csomagom veszett el amit ki is fizettek. ( elég jól,az érték 3X-osa )
Tizenpár éve a PS3 játékokat megvettem lemezesen,kijátszottam és adtam el,hetente minimum 2X jártam postára és legalább ennyiszer hozott is csomagot a posta és 1X keveredett el,szerintem ez jó arány. ( aki nem csinál semmit csak az nem hibázik )DPD-vel nem sok dolgom volt,maximum 10,ebből egyik csomagom eltűnt,a másik pedig dobozsérülten,hiányosan jött meg 2 hét alatt,na én meg őket nem ajánlom.
Kinek a pap,kinek a papné……..nekem a lánya.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz perge666 #1610 üzenetére
Közben értekeztem az eladóval,és írta hogy szombaton visszaküldte neki a posta valami hiba miatt,oké benyeltem.
Megígérte hogy feladja újra,azóta 2X írtam rá és semmi reakció.
Szóval biztos nem a posta hibázott!Ilyen emberbe ne fusson bele senki,nem ajánlom,az ottani felhasználónevét nagy ívbe kerülöm.
Egyébként egy Gulfmant szerettem volna venni tőle.
Ezzel csak az a baj hogy jelenleg sehol máshol nem találok.
Lehet végül csak egy Mudmant kell így vennem. -
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni magnak egy Casio órát, de sajnos a hazai importok nem tudják beszerezni. Van egy online shop ahol lehet viszont kapni. Szerintetek megvehetem itt?
Elvileg egy napon belül jönne is.Webshop: timestore.hu
10 ezer vélemény , 96% pozitívSzerk:
Bizonytalanság: Szlovákok, fordítás több helyen béna, a FB és az Insta gomb nem mutat sehova. Vélemények jók , de sokan csak OK meg Igen stb. Esetleg rendelt már innen valaki?[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1613 üzenetére
Szia!
Én kétszer rendeltem tőlük (tavaly és tavalyelőtt), rendben volt minden, gyorsan meg is érkezett a csomag mindkét alkalommal.
-
tc2014
aktív tag
Én múlt héten rendeltem tőlük és minden rendben volt!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm szépen srácok!
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
tboldi
nagyúr
Az én M5610-esem is tőlük van, szintén minden rendben volt.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #1618 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #1620 üzenetére
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
Megrendeltem az órát. A webshopon lévő képek nem egyértelműek. Honnan lehet tudni, hogy eredeti Casio?
Google azt írja kell legyen a hátlapon egy hologram matrica amin QR kód is van, valamint sorozatszám.Ezen felül lehet még valami ami az eredetiséget igazolja?
Külföldi oldalakon ránéztem stimmel az ár is, tehát nem adják nagyon furcsán olcsóbban. Az akció nyilván marketing. Szerintetek? [link]Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
BloodRay
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1624 üzenetére
Miért ne lenne eredeti? Mások is írták már, hogy OK a bolt.
Egyedül a garanciális ügyintézésről hallottam legutóbb egy kellemetlen sztorit az órás topikban."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz BloodRay #1625 üzenetére
Igen az egy webshop esetében mindig körülményes.
Igazából csak szeretek biztosra menni, és pont a webshopon lévő kép a fake hátlapos
Na de majd kedd környékén kiderül.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
BloodRay
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1626 üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy hamis órát árulnának.
Mitől fake hátlapos amúgy?"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
dud998
őstag
válasz jackal79 #1628 üzenetére
Igen az új Edifice szériák nagyon szépek lettek és vannak köztük carbon tokos változatok is hasonlóan a G-Shock Carbon-Core-hoz.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz BloodRay #1627 üzenetére
A képen nem egyértelmű nekem csak. De válaszoltak nagyon gyorsan, azt írják eredeti termékeket árulnak, és nyugodtan nézessem meg független szakértővel
jackal79
Igen nagyon szépek, azért sem szeretném a saját élményem lerombolni.
Egy a gond, vannak ritkábbak, vannak amit nem tudnak beszerezni ki tudja miért. Ezt onnan tudom, hogy négy hazai importőrrel is beszéltem. Szóval érdekes, hogy nincs egy cég sem itthon aki közvetlen a gyártótól tud rendelni. Könyörgöm ez egy nyavajás óra, nem egy Ferrari.
De ez van.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
tboldi
nagyúr
Na, nyeltem egy nagyot és megrendeltem a B5600BC-t az Irismótól, ezt találtam a legolcsóbbnak, várhatóan 20-án szállítják.
-
dud998
őstag
Ahogy mennek az árak felfele, inkább essél túl rajta. Kíváncsian várom a fejleményeket! 😉
-
dud998
őstag
-
-
dud998
őstag
😂
Sok sikert, remélem lesz. 😊“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Hétfőre meg is érkezik . Mikor én rendeltem ettől az üzlettől 3 nap alatt itt volt.
Nem kötekedés képen kérdem , de nem úgy volt hogy 5610-et fogod “fémesíteni” egy másik típussal amit majd a műtét után tovább adsz?
Vagy ez nagyobb vágyat fedett le ?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #1637 üzenetére
Kósza gondolatként felmerült a fémesítés, de az aliexpresses bezel lett volna, a GMW-B5000D-1ER bezelje amúgy sem megy rá az 5610-re.
A másik típus megvétele és eladása csak a composite bracelet kapcsán került szóba.
-
tboldi
nagyúr
Hát nincs már, megszűnt évekkel ezelőtt, úgyhogy impulzusvásároltam.
-
dud998
őstag
Na vettél OLED Switchet? Én nagyon szeretem, szintén a fehér Joy-Con-al van.
-
dud998
őstag
Nem baj, használd egészséggel!
-
Halihó.
Megérkezett a következő G-Shock karórám,igaz nem ilyennel szemeztem de megtetszett a mérete miatt,és ez is fényevő.
A következő képen jól látható hogy a B2100-nál is kisebb egy kicsit,de szerintem mutatós darab.
Egyedül a világításába tudok belekötni,mert csak az analóg idő látszik semmi más,de üsse kavics.
-
-
dud998
őstag
válasz Luck Dragon #1644 üzenetére
Na és melyik lesz az?
Én most a GW-9400 Rangeman-re vagyok ráizgulva.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
dud998
őstag
válasz Luck Dragon #1646 üzenetére
-
-
blg
senior tag
válasz Luck Dragon #1646 üzenetére
ez egy kicsit hasonlít rá: MTP-E133L-2EEF [link]
-
dud998
őstag
válasz perge666 #1648 üzenetére
Remélem ezúttal gond nélkül meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest