Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    Üdv, van egy 4200-asunk, ami a fúvókateszten a nagy fekete patron mintájából (kicsit dőlt vonalú rácsozat) nem nyomtat semmit, és szöveget sem. Csináltam fúvóka tisztítást, símát, fokozottat is, kiszedtem a patronokat, kiszedtem a nyomtatófejet, átmostam, de semmi.

    Eddig még nem szedtem ki a fejet sosem, úgy láttam van egy kisebb fúvókarész 5 sávval, ezek lehetnek a színes részek, és van egy nagyobb fúvókarész, 1 nagy sávval. Ez utóbbiról gondolom, hogy a PGBK-hoz tartozhat, gondolom, hogy 2 sort is tudjon egyszerre nyomtatni, hogy gyorsabb legyen.

    Ha az átmosáskor a fúvókarészre folyatott víz átszivárgott oda, ahol beveszi a PGBK-ból a tintát, és fordítva, a PGBK csatlkozási részéhez folyatott víz megjelent a nyomtatófej fúvóka oldalán, akkor kizárható, hogy el legyen tömítődve, és valami más probléma lehet, vagy vegyek tisztító folyadékot és áztassam be / vigyem szerelőhöz?

    A patron utángyártott, de kb 2 éve használom ilyennel, eddig nem volt gond vele, a C - M - Y és a kisebb fekete nem csinál ilyet.

    [ Szerkesztve ]

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák