Új hozzászólás Aktív témák

  • afterburner_

    őstag

    válasz betty405 #3007 üzenetére

    verbatimból ami szép az a glossy szerintem, sajnos a többi verba az elég hitvány, a tdk is sajnos átvette a verba féle smirglis nyomtatható réteget... azokon nálam is fakók, undorítóak a színek. a régi tdk-nal gyönyörű felülete volt, olyan volt mint a traxdata-é vagy mint a riteké, csak hát azok 8x-es lemezek.
    Ebben nem vagyok annyira jártas de majd kijavítanak a kollégák melyik a szuperül nyomtatható felületű lemez:-)) de én a tdk, verba párostól egyenesen írtózom... írás szempontjából viszont a verba biztos hogy nagyon jó.

    próbáld meg nyomtatásnál a beállításoknál szín/intenzitás -nál hogy a fényességet sötétre rakod, vagy az intenzitáson sötétítesz
    valszeg azért barnás a nyomat mert a fület amire nyomsz kicsit fakóbban jeleníti meg a "szineket" , nem lehet hogy inkább amikor tdkra váltottál akkor lettek barnásak a nyomatok? mert a nagy fekete patronnak köze sincs hozzá:-)

    utángyártott chippeket meg nem ismerem.

    létezik resetter, amivel le tudod nullázni a tintaszintjét a chipnek, így újból teliről indul, az eredeti patront meg azért jobb tölteni mert a szivacsa kicsit strapabíróbb mint egy utángyártottnak, mellesleg az eredetinél elég egy furat, és megfelelő hosszúságú tűvel pillanatok alatt fel lehet tölteni, úgy hogy nem kell ragasztgatni meg semmi. ezzel a megoldással egy patron feltöltése 100 Ft. igaz venni kell tintát + resettert ha akarod a tintaszintet figyelni, ez benne van egy 10-esben, de utána olcsó a nyomtatás

    [ Szerkesztve ]

    >>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<

Új hozzászólás Aktív témák