Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laceszgamer

    addikt

    Hát azért még egy rekord lett ennél a résznél. Sikerült megalkotniuk a legidegesítőbb, legeltoltabb, legszemetebb és még sorolhatnám dízájnt az egyik pályán.

    Valószínű könnyebb nehézségen nem ilyen rossz, de veteranon, hát szerintem több mint fél órát és vagy 50 újrakezdést toltam ott ha nem többet.
    Nem akarok spoilerezni, így csak annyit írok, hogy hajós-konténeres, aki ott lesz szerintem úgy is felismeri, de tényleg ennyire elbaltázott tervezést még nem láttam CoD-ban. Fedezékbe se lehet vonulni rendesen mert mozog minden, checkpoint is csak a szakasz végén van, és a tetejébe ha nem figyelsz a fedezék lesz ami megöl... Egyedül annyi a baj, hogy 360 fokban nem látni és mellé azt sem lehet kiszámolni, hogy pontosan hova fog mozdulni.

    Ha minden igaz 3-4 map maradt, az volt a terv, hogy végigtolom, de az a rész egyrészt elvitt egy jó adag időt, másrészt ami utána van szakasz is mondjuk úgy nem túl akciódús, ja és új feature CoD-ban is lehet craftolni, nem vicc. :D

    Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés