Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog (1)

    válasz bandus #64775 üzenetére

    Félreértesz: nem a bankot hibáztatom, hanem az államot. Amiért kényszerít a bank használatára. Utalni akarok? Ott a WU. De mindenre van alternatív olcsóbb megoldás.
    Az sms-ra meg annyit, hogy a nagy felhasználóknak már 1999-ben 2-5 ft között volt /db az ára. Számolj utána akár ezzel, hogy mennyit kaszál a bank csak ezzel a "szolgáltatással".
    A helyzet a következő, az én olvasatomban: van egy szolgáltatás ami a többségnél jellemzően csak extra kiadást generál, de az államnak jó pénzbehúzás és ezért KELL használni. End of story.

    Az meg hogy Te , aki fiatal vagy már nem tudsz létezni a bankszámlád nélkül, teljesen érthető. Ebbe nőttél bele. Ezért lesz sok középkorú és idősödő túlélője a zombi apokalipszisnek: mert ugye lájkolással nem lehet megúszni egy '84 nélküli világot ;]

    (#64783) DeFranco : Ez magánszámla. Van céges is. Annak 20€/ db a havi költsége függetlenül attól, hogy milyen fizetőeszköz, és sokkal többe van rajta bármi mocorgás. Deal with it.

    Különben nem értem én ezt. Mennyi időt töltöttél verseny szférában, önmagad uraként? Én 1996 óta valamilyen formában vállalkozó vagyok. Természetesen vannak hullámvölgyeim, de azt gondolom, sokak nem tudnak feszt 200%on pörögni. Évente egyszer megnézem hogy aktuálisan hol és milyen feltételek a nekem legkedvezőbbek. De nem vagyok hajlandó naponta azzal tölteni az időmet, hogy az összes pénzintézet ÁSZF-jét böngészem.

    Az autóválasztásom szubjektív, a leellenőrizhető ráfordítások engem igazolnak, bármennyire is ökölbe szorított fenékkel küzdesz a tény ellen: nekem nem volt még olyan ami miatt fejre kellett volna állnom ezen a téren, pedig elmondható h "keresem a bajt" a többség szerint.

    Ennyire zavar hogy a véleményem és a tapasztalataim nem egyeznek a Tieiddel?

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák