- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Aktív témák
-
Széltoló
tag
Na ez az, így érdemes szerintem.
Vállalni kell, hogy mi az a rendszeres összeg, ami alatt nem igazán éri meg ügyféllel bíbelődni.Folyton csak a szerencsétlen átvert ügyfél oldalát olvasom itt, de mi van ha komoly hozamokat realizál? A rendszer miatt ez még mindig csak az ügyfélnek éri meg anyagilag, míg a tanácsadónak marad az erkölcsi elismerés.
Hogy megy a carbon c?
-
privi
csendes tag
Zozo írta
Eddigi számításaim szerint - nem céges szerződésnél - az ügyfél mindig akkor járt a legjobban, ha minimál díjjal kötötte meg a szerződést, és a többit esetire tette. Ha a bónusznál nem a kezdeti díjat veszik figyelembe, hanem az átlagos éves díjat, akkor a 3. vagy 4. évtől már lehet emelni az éves díjat, mivel abból már nem vonnak kezdeti költséget. A CIG megoldásai nem ilyenek.Ezt is a zozo írta
Nekem is meg kell élnem valamiből , így 400 000 alá nem igen szoktam menni.Ez valahogy nem stimmel! Nem ellentmondásos?
Én írom!
Biztos, hogy annak is 400 000Ft szerződést kell kötni aki nem tudja fizetni? Mert neked is meg kell élned valamiból, vagy valakiből?
Hát ezért nem kell nekünk közületek való! Még akkor sem ha nálunk nincs visszaírás!
-
_zozo
tag
Figyelj: SZÖVEGÉRTÉS!
Próbáld levenni a csőszemüvegedet, és értelmezni az általam leírtakat!
Hol írtam én olyat, hogy 400 000 Ft-os éves díjnál kisebb összegű szerződést nem vagyok hajlandó kötni?
Alapvetően az ügyfél elérendő célja határozza meg az éves díjat! Ha a számítások alapján az jön ki, hogy számára elegendő egy évi 250-300 000 Ft-os szerződés, akkor olyat javaslok és ha számára elfogadható, akkor olyat is kötök. De a többség számára nem elegendő egy ekkora összegű szerződés!!!De ha már az én "erkölcsi normáimat" kezdted el firtatni, akkor magyarázd már meg, a főnököd miért 600 ezres szerződést kötött, miért nem minimális 150 000 Ft-osat?
És ha a szerződést ő kötötte, akkor miért te kaptad a jutalékot?"Hát ezért nem kell nekünk közületek való! Még akkor sem ha nálunk nincs visszaírás!" - ez a mondatod számomra azt jelzi, hogy te vagy a főnököd, és a saját cégedet próbálod itt propagálni!
-
privi
csendes tag
6159 zozo írta
Hol írtam én olyat, hogy 400 000 Ft-os éves díjnál kisebb összegű szerződést nem vagyok hajlandó kötni?6151 zozo írta
Nekem is meg kell élnem valamiből , így 400 000 alá nem igen szoktam menni.6159 zozo írta
De ha már az én "erkölcsi normáimat" kezdted el firtatni, akkor magyarázd már meg, a főnököd miért 600 ezres szerződést kötött, miért nem minimális 150 000 Ft-osat?
És ha a szerződést ő kötötte, akkor miért te kaptad a jutalékot?Én írom: Kisérő üzleti beszélgetés, tudod nálatok is van.
Hogy miért 600 000? Azért mert az ügyfél tudja hogy, pár éven belül az esetit elkölti.
A 600 000Ft éves díjhoz viszont nem nyúlhat így ebből tudunk csak egy tőkejövedelmet felépíteni . 150 000Ft ből mint építesz fel kedves tanácsadó!
Vajon hányas pozícióban lehetsz? 2-vagy 3. és ezt hány év alatt érted el?
Majdnem talált, de mégsem. Viszont én úgy kezelem és úgy beszélek a erről a cégről mintha az enyém lenne, úgy is érzek iránta. -
_zozo
tag
Kísérő ÜB: Ki a tanácsadó és ki figyel, kísér?
Ha a főnököd vezette a beszélgetést és ő kötötte a szerződést, akkor ha az ügyfelet te hoztad, akkor neked "csak" mint ajánlónak jár a jutalék egy része. Ez jogosan "jár" neked a teljes jutalék.Korábban azt írtad, hogy milyen etikus volt a főnöködtől, hogy milliós szerződés helyett csak egy 600 ezreset kötött, mivel az kedvezőbb az ügyfél számára. Erre kérdeztem én, hogy miért nem a minimál díjasat kötöttétek meg, mivel az még kedvezőbb.
Erre ezt válaszolod: "A 600 000Ft éves díjhoz viszont nem nyúlhat így ebből tudunk csak egy tőkejövedelmet felépíteni . 150 000Ft ből mint építesz fel kedves tanácsadó!"
Ki mondta, hogy az ügyfél nem fizetheti be a különbözetet eseti számlára?Vicces olvasni, hogy azt a gyakorlatot kéred rajtam számon, amit ti is követtek!
Talán először a saját házatok táján kellene rendet rakni! -
-
Agyzuzo
addikt
Nah, úgy látszik már kedvenc bloggerem, Nyilasi szerint is közel van a forduló:
"2012.03.20. Sándor, József, Benedek... a tőzsde csak emelkedhet (?)
Menetrendszerűen robbant be a tavasz és a meleg Sándor, József és Benedek napján. A népi megfigyeléshez még hozzátehetjük, hogy a tőzsde pedig csakis emelkedhet. 10 napból 9 emelkedés + 1 nap mínusz nulla. És ez megy 5-6 hónapja, 30-40-50%-ot szárnyaltak ezalatt a tőzsdék a semmire alapozva. A tegnapi nap volt talán az első olyan jel, ami klasszikusan a rally kimerülését mutathatja, beindult ugyanis a ROTÁCIÓ, azaz erőteljesen különböző mozgást mutattak a részvénypiaci szegmensek belülről. (Ilyen korábban nem volt, a részvénypiac részvényei nagyjából együtt mozogtak, az egyedi részvények sokasága az indexeket követve egyszerre, egyirányba mozdult. Ez az átfogó bikapiac jellemzője, nem nézik mi micsoda, mindent vesznek ész nélkül, tök mindegy mi az.) A tegnapi nap viszont élesen eltérő mozgások voltak a (vezető) amerikai részvénypiacon, az indexek lapos minusz nullája mögött valójában erőteljes részvény- és szektormozgások húzódtak meg, tömeges plusz/mínusz 2-3-4-5%-os árváltozásokkal. Tömören összegezve, a tegnapi nap elég sok részvénybe durván beleadtak, és a likvidált tőke egy részét pénzügyi és tech részvényekbe forgatták át. Tehát csak a bivalyerős információ-technológiát és a kitárazásos döngölés után erőteljesen visszapattanó pénzügyi szektort vették. Már csak azt veszik, amiben még töretlen a lendület, minden mást pedig elkezdtek kitárazni. Most az erős erőssebb lesz, a gyenge viszont gyengébb. Ez a ROTÁCIÓ végre talán egy jó jel lehet, hogy kifullad a rally. A bankok emelkedése már limitáltnak tűnik, óriasit rallyztak, 50-100%-ot szárnyaltak pár hónap alatt, JP Morgan, Wells Fargo abszolút csúcsközelbe került, a Bank of America és a Citibank részvényei pedig újra 100 milliárd feletti kapitalizációs értéken tartózkodnak. Ezek már a banki aranykort idéző értékelések, miközben továbbra is az elmúlt félszáz év legnagyobb bankválságának közepén vagyunk. Az információ-technológiai részvények értékeltsége pedig a milleniumi Nasdaq lufit idézik. Ezen két szektorban talán már nem sok kakaó maradt, a többi részvényt pedig mintha elkezdték volna önteni: kifulladás jeleit mutatja a részvénypiac."
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
_zozo
tag
válasz Josefernando #6170 üzenetére
Akkor most kell venned!
-
_zozo
tag
válasz Josefernando #6170 üzenetére
Egyelőre nem sokat lehet tudni az új konstrukcióról.
Amit hallottam: forradalmian új biztosításmatematikai alapokra épül, nem igényli a viszontbiztosítók részvételét. Ennek következtében lényegesen olcsóbb lesz, mint a jelenleg piacon levő konstrukciók.
A matematikai alapokat a CIG az egész világon levédette, így ha a konkurensek hasonló termékkel akarnak megjelenni, akkor meg kell vásárolniuk a licencet!!!
Ha ez valóban igaz, és a termék beválik, akkor szerinted hogy fog változni a CIG árfolyama, ha minden egyes, a konkurensek által értékesített termék után kap jutalékot?
Azt mondják, maga Kostevcz Péter volt a termék szellemi atyja, és a kidolgozásában is tevékenyen részt vett. -
Josefernando
csendes tag
Egy érdekes cikk az unit-linked-ről:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/az_ugyfelek_megkopasztasa_volt_a_cel_mit_mond_a_magyar_biztositovezer.164781.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
CIG-et ütik tovább mint a szart, már kutya sem bízik benne. Valami konkrétumot is fel kéne már mutatniuk, mert ez így karcsú lesz. És a bunkó tulajoknak sem kéne talán dobálniuk a 0 Ft-on vett papírjaikat.
-
andzsin73
tag
Elolvastam az utolsó 100 hsz-t kb.
Sok itt a hülyeség.
Egyrészt nézzetek körül a városban, amikor a vasalt gatyás külföldi nyugdíjasok kiszállnak a taxiból és belibbennek 75 évesen a Sofitelbe. Úgy tudják ezt megtenni, hogy nyugaton az emberek 2/3-ának van megtakarítása, nem 5 évre, hanem 20-25 évre.
Tegye fel a kezét, akinek van 20 éves szerződése és bukott rajta? A Bux 20 éve 1000-ről indult, ma 18000-nél tart. ha valaki berakott volna 1 millát húsz éve, annak most 18 millája lenne. Pedig ez csak a Bux, nem egy külföldi piac.
Akik éppen most szállnak ki a befektetéseikből, a lehető legrosszabb döntést hozzák meg. Lsd. Kondratyev-ciklus, a gazdasági válságok 80 évente ismétlik magukat (1847-48, 1929-30, 2008-09), ilyen válság nem lesz még legalább 70 évig. Akik 1931-ben bevásároltak 2-3 éven belül 600%-os hozamot realizáltak.
Hogy miért unit link? Sokan szidják, mert fogalmuk sincsen miért van életbiztosításba csomagolva a befeketetés. Egyszerű: hogy adómentes legyen. Megéri? Meg.
Warren Buffet azt mondja, ha ma reggel veszek egy Coca-Cola részvényt és másnap reggel eladom, ez egy nagyon kockázatos üzlet. ha ugyanezt 10 év távlatában teszem, a kockázat 0.
Aki nem akar a kockázatosabb befektetési alapokba tenni (hosszú távon ez éri meg), az tegye egy növekedési vagy egy likviditási alapba, az is hoz stabilan 5-9%-ot.
Ez a piac is állandóan változik, a biztosítók versenyeznek. Jelenleg a CIG NOVA a legjobb befektetés, hihetetlennek tűnik, pedig igaz: a folyamatos díjra biztosító évente rápakol 10%-ot, az eesetire 20%-ot, 2 év után a konstrukció rugalmas, aki nem fizeti nem fizeti, nem történik semmi. Az esetit teljesen likvid. A 15. év után még kap 15%-ot. Akárhogy számolom, ez a legrosszabb esetben is évi 15% biztos hozam (ha valaki a legbiztonságosabb alapokat választja.) Egy évi 300.000-as befizetésnél ez 22Milla forint, az eseti nélkül, ha valaki az esetire is pakolgat, akkor egy 30-40 millával tuti számolhat. Ebből már el lehet tengeni nyugdíjas éveinkben.
Az hogy mi kockázatos vagy mi nem, álljon itt a PSZÁF tájékoztató egy mondata: "Már most leszögezzük,
hogy nem az alapok növekvő arányú részvénybefektetései ellen kívánunk szólni, hiszen azok
optimális piaci körülmények között az ügyfelek hosszú távú megtakarítási célját megfelelő
módon szolgálják." -
_zozo
tag
válasz andzsin73 #6174 üzenetére
Mielőtt el kezded propagálni, illene alaposan megismerkedni vele! Sajnos(?) az eseti befizetésre nincs semmilyen rápakolás a biztosító által. Amire te utalsz, az az un. bónusz befizetés!
A konstrukció valóban nem rossz, de azért nem fogja megváltani a világot! Már csak azért sem,mert a hivatalos TKM-je 20 évre 3-5% között van, ami nem egy világbajnok érték. Tudom, ügyesen trükközve és kihasználva az összes lehetőséget, amit a konstrukció kínál ez az érték állítólag 1% körülire csökkenthető.Azért azt jó ha tudatosítod magadban, hogy rendszeres díjfizetés esetén a biztosító a teljes befizetett összegre kb. 13,4% bónuószt (garantált "kamatot") ad, aminek a felét azonnal jóváírják, a másik felét pedig előjegyzik, majd a 10., 15., 20, .... évi befizetést követően írják jóvá.
Az eseti és bónusz befizetésekkel valóban ügyesen lehet trükközni, ami egyúttal nagyfokú rugalmasságot is ad az ügyfeleknek.
Azért évi 600 000 Ft-nál és fölőtte én a VIP II-t jobbnak tartom.
Különösen szimpatikus, hogy a palettán a forintos alapok mellett euros és dolláros alapok is szerepelnek, és átváltás esetén az adott napi MNB keresztárfolyamot veszik figyelembe.És akárcsak a Nova, ez is 10 éves díjfizetésre van optimalizálva.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Warren Buffet ha ma lenne 20 éves lehet bebukná a pénzét. Kicsit más a piac.
(Amit te írtál kiválóan működött a 90-es évek előtt).Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
mywx
csendes tag
Aki bármilyen szerződést köt a
brokernettel, számolnia kell azzal,
hogy 2 éven keresztül csak költségeket
fizet, tehát nem a saját megtakarítását
gyarapítja, hanem az ügynök, a
piramisrendszer és a biztosító zsebét
tömi, hisz a brokernet ügynökei 10-20
milliós kocsikkal járnak, sokan közülük
2-3 milliót, vagy ennél többet keresnek
havonta. Szemét hazug banda, ígérnek
évi 40-50%-os hozamot, a végén pedig
magyarázzák h mért volt több milliós
veszteség. Semmit se garantálhatnak,
hisz nem tőke és hozamgarantált
eszközökbe fektetnek be. Félrevezetik,
becsapják és megkárosítják az
embereket. -
mywx
csendes tag
Az összes unit-linked-el az a célja a biztosítónak, hogy sokáig kezelje az ügyfelek pénzét és az alapkezelők sosem a saját tőkéjüket kockáztatják, a veszteséget mindig áthárítják, a nyereséget lenyúlják, eleve csak ők járnak jól, ők nem szenvednek veszteséget, csak az ügyfelek.
-
mywx
csendes tag
Az összes brokernet szerződésnél 3 évig azért fizeted a díjakat, hogy jó fizetése legyen az ügynöknek és jó sokat zsebeljen be a biztosító, tehát mindenki járjon jól csak az ügyfél ne és ha veszteség van az csak az ügyfelet érintse, ez a mottójuk. Több mint 2-3 milliót vágnak zsebre a brokernet ügynökei, és csak a jó marketingnek köszönhetik hogy szerződést kötnek, alaposan megkárosítva ügyfeleiket.
-
mywx
csendes tag
Azért járnak 20-30 milliós kocsikkal, mert az ügyfelek elúszott pénzéből gazdagodnak meg.
Ígérnek évi 40-50% hozamot, de ha utánanéztek, minden eszközalapjuk veszteséges kivétel nélkül. Különben sem olyan befektetés kell, hogy évtizedek múlva kapok majd vmennyit, hanem hétről-hétre több pénz áll rendelkezésre, ezért kell a tőzsdével foglalkozni, és rövid távon spekulálni, nem pedig másokat gazdagítani azáltal, hogy veszteséget eredményezünk magunknak. -
_zozo
tag
válasz Josefernando #6181 üzenetére
Már érzi a válság végét a Brokernet:
http://www.portfolio.hu/video/play.tdp?id=143
-
Széltoló
tag
Sok itt a hülyeség.
Egyet értek, de egyel több lett:-)Tegye fel a kezét, akinek van 20 éves szerződése és bukott rajta?
Neked hány éves a szerződésed?A Bux 20 éve 1000-ről indult, ma 18000-nél tart. ha valaki berakott volna 1 millát húsz éve, annak most 18 millája lenne.
Te hány millát raktál be 20 évvel ezelőtt?
Grafikonokkal([link]) ([link]) bárki dobálózhat meg azzal is, hogy mi lett volna ha, de villantani a véleményem szerint csak realizált hozammal érdemes - azzal, amit magad játszottál. (a japán tőzsdét is ajánlom a példád alapján- megérhet egy misét:-))Akik éppen most szállnak ki a befektetéseikből, a lehető legrosszabb döntést hozzák meg.
Ezek alapján hetente sokan akár kétszer is rossz döntést hoznak, csak valahogy a számok az ellenkezőjét mutatják.
Kicsit nagyobb tiszteletet a volatilis piacnak, valamint a tiedtől eltérő véleményű embereknek is.Egyszerű: hogy adómentes legyen. Megéri? Meg.
Akár meg is érheti, annak aki minimum hat évben gondolkodik, hisz tudomásom szerint annyi idő után lesz a pplusz hozamadómentes. A rendszeres hozamadómentessége szemben a rút költségekkel, már több mint meggondolandó.Egész jól nyomod a cig nova piárját, de engem az érdekelne csupán, hogy mikor lesz már végre egy szaros netes felülete az áthelyezésekhez, mert addig igencsak komolytalan eresztés.
A PSZÁF aztán valóban vágja a tutit... Esetleg rá is bízhatnál pár millt:-)
Nem sokkal előtted, valaki hozzád hasonlóan megmondta az irányt, csak sajnos ezt más pénzén játszotta meg. Bukj el pár millt a sajátodból, aztán legalább el kezded keresni a helyed...(bármennyire is hihetetlen, de ez jókívánság volt)
-
mywx
csendes tag
válasz Széltoló #6185 üzenetére
A brokernet 12 éve alakult, miből gondolod, hogy jó lesz egy 20 éves befektetés, ami egy akkor jónak tűnő eszközbe fektetett, de vajon 2020-ra az még versenyképes lesz?
Ha jó befektetést akarsz, akkor otp részvényt veszel, vagy certifikátot, amely napi 50%-ot is hozhat, vagy többet, csak tudni kell milyen tényezők befolyásolják az árfolyam alakulását, és meg is van a helyes irány. -
mywx
csendes tag
válasz Széltoló #6185 üzenetére
A brokernet 12 éve alakult, miből gondolod, hogy jó lesz egy 20 éves befektetés, ami egy akkor jónak tűnő eszközbe fektetett, de vajon 2020-ra az még versenyképes lesz?
Ha jó befektetést akarsz, akkor otp részvényt veszel, vagy certifikátot, amely napi 50%-ot is hozhat, vagy többet, csak tudni kell milyen tényezők befolyásolják az árfolyam alakulását, és meg is van a helyes irány. -
mywx
csendes tag
A brokeri díj pedig 0,1%, határidősnél 50Ft
www.randomcapital.hu
www.tozsdezz.hu
www.randomfx.hu
Nézzétek meg. -
Agyzuzo
addikt
válasz Széltoló #6191 üzenetére
Nagyon szeretem ezeket a levegőbe dobált elképesztő %-okat. Nem kétlem, hogy vannak jó szerencsejátékosok, de nem a felső tízezerben.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
qsq
újonc
Leszámolt és megölte G Tamást a Bnet egyik magas vezetőjét!
Keresik az elkövetőt
Szerző: vehir.hu | Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság | tegnap | 9 hozzászólásTesti sértés történt 2012. március 31-én éjjel egy badacsonyi szállodában rendezett születésnapi összejövetelen. A sértett később a kórházban életét vesztette.
2012. március 30-án egy badacsonyi szállodában egy vállalkozó ünnepelte születésnapját. A több naposra tervezett mulatság ideje alatt, 2012. 03. 31-én hajnali egy óra után a szálloda emeleti részén – ahol a vendégeket elszállásolták – az egyik fiatalember korábbi vélt sérelme miatt szóváltásba keveredett egy másik meghívottal. A folyosón a 25 éves oroszlányi illetékességű Szabó Tamás ököllel arcon ütötte vitapartnerét, melynek következtében a sértett a tarkóját a liftajtóba ütötte. Az eszméletlen sérültet a mentősök az ajkai, majd később a győri kórházba szállították, de 2012. 04. 02-án életét vesztette. Az elkövető a cselekmény után ismeretlen helyre távozott.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást Szabó Tamás ellen, jelenleg a nyomozás már halált okozó testi sértés miatt folyik.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható Szabó Tamás (szül.: Tatabánya, 1987.03.22., an.: Likerecz Ilona) tartózkodási helyét ismeri, vagy vele kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, munkaidőn túl a főkapitányság ügyeletén. Telefonon a 88/428-022-es számon (13-59-es mellék), illetve munkaidőn túl a 107-es, 112-es segélyhívószámon vagy a rendőr-főkapitányság ügyeletén lehet bejelentést tenni. Állandóan hívható zöld szám: 06-80/949-149.
-
mywx
csendes tag
A tőzsdén a szakmai tapasztalat, a tudás a garancia, hogy tudd mibe fektetsz bele, hisz a brokernetes termékek esetén az ügyfél azt se tudja, milyen mögöttes tényezők dominálnak, de pl egy otp esetén tudod, h pl országkockázat, stb. Most alulértékelt az otp, szóval érdemes megnézni: www.tozsdezz.hu ez a legolcsóbb és legjobb brókercég, nézd meg a demo számlát, érdeklődj.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest