- C++ programozás
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Biztonsági okokból fogná vissza a befektetéseket az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gmail
- Windows 11
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
addikt
Újabb "Star Wars Outlaws", ahol kötelező a raytracing? Mert félrevezető lehet a táblázat, de a jobb oldali azt írja, hogy "Full Ray Tracing Requirements", viszont ha megnézitek, még a bal oldali 1080p minimumnál is ott van alul az additional notes-nál, hogy "GPU Hardware Ray Tracing Required". Ez instant nem jó előjel, és magyarázat a hardware igények furcsaságára is. Remélem nem ez lesz a standard, de persze tudom, hogy ez az irány. Legalábbis pár játéknak tuti bukni kell még ahhoz, hogy átgondolják ezt a "kötelezőséget".
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
NyalokAA
aktív tag
Igen adtak ki hivatalos értesítést , hogy csak a pre build tartalmaz denuvot a leakek elkerülése végett.
Aztán , hogy a népfelháborodás miatt kerül e ki belőle vagy eleve így gondolták azt döntse el mindenki maga , de ha még denuvoval se kell számolni és úgy ekkora a gépigény az megint felvet pár kérdést az optimalizációval kapcsolatosan. -
MikeWazowski
veterán
Hát ez gépigény alapján nekem felejtős...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
k-adi
nagyúr
tejóég elég combos gépigény
-
Terek
tag
Nem az én stílusom szóval kihagyós,pláne amint megláttam,hogy RT alap.Köszi,de köszi nem.Elhiszem,hogy kell az nGreedAI-nak a reklám,de ennyire erőltetni egy benchmark szintű dolgot.Elképesztő.Már 3 vga generáció óta erőltetik és még a sebesség semmit sem javult.SŐT......
-
Low Noise
senior tag
Remelem nem igaz, hogy 1440p ben egy RTX 4080 al csak 60FPS lesz, az gyalázatosan kevés.
-
NyalokAA
aktív tag
Nagy kópék a Bethesdas fiúk. A gépigény mellé még meghintették egy kis denuvoval is release előtt 2 nappal , hogy igazán finom legyen az élmény Nembaj 14 nap game pass most 350Ft
-
aktív tag
Vicces, hogy ez ugyanaz az id Tech 7 motor, mint a Doom Eternal alatt, mégis ég és föld a követelmény... 4080, hogy FullHD-ban meglegyen a 60 fps RT alatt, szánalom.
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
Újabb vicc gépigény...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
George85
tag
Hardver igény egy kicsit sok, vagy az én laptopom kevés,
ezt ki se próbálom, ráadásul nem is third person a nézet...I'm always one card short!
-
Bad Pritt
félisten
Előtöltve, szerintem a Halo Infinite óta nem vártam ennyire Xbox játékot, remélem méltó lesz az eredeti trilógiához (a többi nem létezik ). Meg amúgy szerettem a régebbi Indy játékokat, Fate of Atlantishoz nem nyúlnék már vissza, de az Infernal Machine megvan GOG-on, az Emperor's Tombot pedig Games with Gold játékként megkaptuk még 2021-ben, azt végig is vittem, kellemes kis nosztalgia trip volt. Kíváncsi leszek, a MachineGames vissza tud-e térni a régi formájához.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G513QM 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P15v Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Yoga Slim 7 Pro 14IAP7 27% 14" 2.5K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- DELL Precision 5560 (I7 11850H 16X4800Mhz, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, Nvidia T1200 4GB DDR6 128bit)
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!