Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz TESCO-Zsömle #7626 üzenetére

    na, legalább felélénkült kicsit a topik :)

    a legtöbb dologgal, amit írtál, részben egyetértek. nézzük:

    hangulat terén a firestone-agglomeráció valóban verhetetlen, de utána a dahl heaedland és a new haven egyáltalán nem volt olyan ütős. a két rust commons-t nagyon élveztem, de annyira meg már vannak jók a BL2 helyszínei is.

    nehézség terén nekem jobban passzolt a 2, mint az 1, az első bőven túl könnyű volt, a második pont jó lenne, ha nem lenne loot dolog, amivel totál egyetértek.

    a sniperes dolog szerintem is bénaság, csak engem személy szerint a gunzerkerrel nem zavar. az elsőt a és a hunterrel és a szirénnel vittem végig, ott anyáztam volna miatta.

    optimalizálás: ezt én 95%-ban a physx számlájára írom. akár low, akár high, nagyon fogyasztja a CPU-t, és nem éppen jeleskedik a több mag használatában. az egyetlen megoldás az órajel egekbe emelése, attól valóban gyorsul. VGA-t hiába teszel alá bármilyet.

    sztori: itt nálam annyival nyer a kettes, hogy a vége nem egy ész nélkül összecsapott katyvasz, egy végletesen röhejes boss-szal. az volt az első rész egyetlen igazán gyenge pontja.

    DLC-kben egyetértek. az egyesben az 1-3 DLC-k mind önálló karakterrel rendelkeztek, és mindegyiket volt miért szeretni. a 4-es sokkal gyengébb lett - és kb. ennyire lett jó a scarlett a kettesben, ami a 4 közül kimagaslóan a legjobb. oh well.

    @Lorenzo: én pl. imádom a robotos részek nagyobb részét. egyfelől megunhatatlan humorforrás az állandó nyafogásuk, másfelől látványban sem utolsó, ha rárontasz 2 tucat robotra 2 corrosive fegyverrel :D

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák