Új hozzászólás Aktív témák

  • MARV6969

    tag

    válasz BandiHUN #6092 üzenetére

    EDITOR-os téma jön...

    tényleg jónak tűnik az új dlc, de majd ha már játszunk vele, biztosat tudunk.... vártam egy-két játékot, és aztán akkora bukta lett belőle.... (RAGE....) Az egyben az tényleg jobban tetszett nekem is, hogy bárhonnan eshetett bármilyen cuccos. Többek között ezért is gyilkoltuk annyit Crawmerax-ot.
    A tárhely tényleg kicsi, konkrétan sokáig nem akartam elhinni, hogy nem bővíthető tovább...
    Szerintem azért csökkenthették le a tárhelyet (azon kívül, hogy eldöntötték hogyan is kellene játszani a kettővel), mert kellett a memória a sok fajta skin-nek, meg head-nek, meg jármű skin-nek. Xboxon ha négyen vagyunk, akkor semmilyen extra dolog nem kell ahhoz, hogy egy idő után lefagyjon. Nem tudom pc-n mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban, de a box az könnyen beadja a kulcsot. Sokkal könnyebben, mint az 1-nél!
    Arról már ne is beszéljünk, hogy egyszerre nem tanácsos kidobálni több száz cuccot (bár a kisbarátok mindet szeretnék és azonnal...), mert akkor tuti vége a játéknak. Az egynél ezret is kidobhattál, és nem volt semmi probléma. Mondjuk ott nem volt meglepő a 6000 férőhelyes backpack (és akkor a bankot nem is említettük). Az egyben nem tudtam fegyvereket készíteni, minden amim volt, vagy találtam, vagy másoktól kaptam, és utána a haverokkal duplikáltuk.
    A kettőben is lehet elvileg akárhány férőhelyed, de ha több van, mint ami engedélyezett, akkor amit kidobsz, nem tudod visszavenni. A kettőben az editorral bármennyi fegyvert készíthetsz elvileg, hiába 33 (?) a lehetséges tárhely, azokat eltárolja a gép. Ha egyet kidobtál, akkor csak úgy tudod visszavenni, ha egy épp a kezedben levő fegyvert kidobsz és erre kicserélve fel tudod venni. A bankba is elvileg annyi fegyvert készíthetsz és így tárolhatsz, amennyit akarsz. Tapasztalat, hogy kb 700-nál az xbox megadja magát: lefagy még mielőtt végig tudnád nézni az arzenált...
    Az tetszik, hogy sok fajta harcmódot alakíthatsz ki, mert az egyes fegyver gyártókhoz kiválaszthatsz relic-et, a skill-ekkel és class módokkal is el lehet szórakozni, az sem mindegy milyen a pajzs, a gránát mód. Az egyes gyártók fegyverei is jól megkülönböztethető tulajdonságokkal rendelkeznek, és tetszik az is, hogy egy dolognak nem csak előnyös, ha nem hátrányos tulajdonságai is vannak (többnyire), és ezekkel az előnyökkel-hátrányokkal is jól el lehet szöszmötölni....Az egynél sem csak a fegyvereken volt a hangsúly, de a kettőben szerintem a fegyver-class mod-relic-gránát-pajzs-skillek jobban "összefüggnek" jobban kiegészítik egymást.
    Az lehet, hogy nincs annyi fajta narancs fegyver, mint az egyben, de itt is több száz, vagy ezer a variációk száma, mert ugye függ a fegyver tulajdonsága, attól hogy melyik gyártótól származik a csöve, a grip-je, a távcsöve, a stock-ja, elementálos vagy sem....? A seraph és pearl fegyverek között is akad amelyiket néha használok, de az unique és legendary-k szerintem jobban sikerültek...

    [ Szerkesztve ]

    "Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

Új hozzászólás Aktív témák