Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz Tomics #1953 üzenetére

    Cumi... van ilyen. Én a matek2-vel szopok. Nincs belőle keresztfélév, újrafelvétel miatt törlődött az aláírásom, vizsgakurzusra nem tudom felvenni, szakirányos tárgyaim nem tudom felvenni, bár teljesen mindegy, mert csak automatikára vennének vissza, és műszerre való szakirányválasztás csak őszi félév végén van.
    Hiába vesznek vissza szakirányra, nincs már olyan szakirányos tárgyam, aminek nem lenne alapja egy matek2-re épülő tárgy :)

    Jah, és csomó tárgyam még nem is lett akreditálva, mert jelenleg úgysem tudok felvenni olyan tárgyat ami arra épül, illetve nincs is olyan ami arra épül. Pl angol nyelvű tárgyak, anyagismeret labor, stb...

    (#1955) Cicoo hehe, tesi... Van aki azért nem kap diplomát, mert nincs meg a 2 félévnyi tesije. Holott, ha tudnák, hogy elég kiváltani egy amatőr pályakerékpáros versenyzői licenszet a millin 1500 ft-ért egy évre... kiváltja a tesit.
    A reghétre kiírt tárgy, és kurzusmódosítási időszak lejárt már pár napja... Nekem 8 órám maradt felvenni a tárgyakat, mire átment minden tárgyam az akreditálási bizottságon, és 0. félévre be lett írva.
    Ilyen undorító órarendem sem volt még... Nem baj. Szerdán 8-tól 1-ig dolgozhatok, utána fél 2-től 4-ig méréstech 2 labor Bakával, majd mehetek 6tól 9-ig elektro2 laborra Molnárhoz, szóval fél 10 előtt nem szabadulok.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák