Új hozzászólás Aktív témák

  • Petyuska111

    tag

    DOSS Soundbox XL tapasztalatok. Kb. 4 hónapja használom, nagyon elégedett vagyok vele, újra ezt venném! Nagyon szépen szól, neutrális („flat”) hangzás, kiegyensúlyozott, barátságos hangkép. Nincs túlhúzva a basszus, mint pl. a JBL-eknél. Telón lévő zenékhez (mp3) jetAudio Plus lejátszót használok, aminél jobb egyszerűen nincs, nagyon sokat dob a hangzáson, érdemes kipróbálni. A spéci hanghatásai (X-Wide, Terem, stb.) az ingyenes verzióban is benne vannak, a fizetősben meg továbbiakat lehet venni, tényleg hihetetlen módon feljavítja a hangzást, aki nem hiszi járjon utána. A jetAudio lejátszó így együtt a DOSS-sal, nagyon rendben van!

    - Akku: teljesen jó, 10 óra körül (nem mértem, csak sacc)
    - Hordozhatóság: lakáson belül nem gond, kirándulásra már nehéz
    - Negatívum: akku merülését sehogy nem jelzi és töltésnél sem lehet tudni, hol tart; full hangerőn (vagy ahhoz közelítve) torzít, de ebben a kategóriában melyik nem? Én max. 50%-on vagy alatta hallgatom (társasház...), így ez nem érint. Más negatívum nincs!

    Szvsz ennek nincs igazán konkurenciája ebben az árkategóriában (kb. 20e), annyival jobb bárminél (hordozhatóság nekem nem szempont). Jóval több pénzért 50-60e körül Denon Envaya 250, 100e felett meg valamelyik Vifa ajánlott. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák