Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    Sziasztok,
    kissé megtorpantam. Van egy Sardine SDY-019 kínai csodám, amit közel 7 évvel ezelőtt vettem, nagyon rég volt szó róla ebben a fórumban is. Igen csak a végét járja, és a hangzása is elég tré (nekem anno sem tetszett). Ajándékba vennék egy újat, mert a párom gyakran hallgat otthon zenét a nappali-konyhában (33m2) és van, hogy átviszi a hálóba (17m2). Olvasgattam, hogy a Motion+ és a Motion boom ajánlott mostanában. Illetve, azt írjátok, hogy a Motion+-nak szebb a hangzása (és beltérben inkább ez a javasolt), a Boom pedig hangosabb és több a basszus.
    Viszont megnéztem az árakat, most akciósan a Motion+ 99€, a Boom pedig 85€. Így az SDY-019 után, aminek se basszusa, se szép magasa nincs, jó lenne valami normálisabb hangzású cucc. A szívem inkább a Boom felé húz, egyrészt, mert olcsóbb, másrészt mert van benne tartalék, ha esetleg néha kint a teraszon hallgatnánk. De nem akarom feláldozni a szép hangzást emiatt.
    De lehet, hogy nem vettem figyelembe minden körülményt...erre az esetre mit tanácsolnátok inkább, maradjak a Motion+-nál, vagy jobban megéri a Boom? A legjobb lenne persze hallani a különbséget :))
    Esetleg eggyel kisebb árkategóriában mi az ajánlott (mondjuk 25ezerig)?

Új hozzászólás Aktív témák