Új hozzászólás Aktív témák

  • szab120

    tag

    válasz <Adamsky> #13825 üzenetére

    "Az más kérdés, hogy nekem a kinézete miatt ennyit nem ér, vagy legalábbis most nincs rá égető szükségem." pont ez a bajom nekem is :)

    "az pont nem kell hozzá." az xb43-at a közel 3 kg-os súlyával pont ezért nem szerettem annyira, és ezért jobb megoldás az univerzális usb-c. Erdőben szoktunk néha (elég dombos részen) tábortűz melletti dumálgatós partit tartani, oda cucc nélkül is kifullad az ember, mire felér, 4 1.5 literes víz tömegével megegyező hangcucc felcipelése után nem lenne természetes a mosolyom. (pláne, hogy a folyadékok is tetemes súlyt képviselnek) :)
    "Ööö... azért ne legyünk már telhetetlenek!" én az vagyok :DD , mivel ki akarom majd egyszer próbálni/összehasonlítani, ezért remélem legkésőbb bf-en lesz rá nagy akció.

    "sajnos a passzív membránok megszorulása abszolút nem kamu": az a baj, hogy nincs olyan technikai termék, aminél ne tudnának ilyet felhozni. Biztos vagyok benne, hogy a Tribitnél is kihoznak majd valamit, és véletlenül pont az Ankert ajánlják majd... Erről mindig az jut eszembe, mikor kinéztem egy bizonyos Sony tv-t, volt pár külföldi yt videó, ahol taglalták, hogy pár hónap múlva csíkozódik a képe, de a tv azóta is jól van. (10 éve). Tehát ezek nem olyan rendszerszintű hibák, mint mondjuk a Takata légzsákok esetén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák