Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Cyborg #13651 üzenetére

    " ... ahol grafikonnal magyarázzák a hallottakat, és megemlítik a negatívumokat is ... "
    Azért van egy(-két) olyan reviewer is, akinek legalább a cucca (mikrofon) jó. Ilyen a DLX Willington csatorna. Érdemes meghallgatni az ő összehasonlító videóját is. Itt, ill. 5:15 → 5:25 körül szerintem elég jól hallani (tessék jó minőségű fülessel v. fejhallgatóval hallgatni!) azt, ami a gondot okozza.

    #13652 carl18
    " ... van basszus, de nem a Harman Kardon színten." - de vajon miért nem? Ez itt a nagy kérdés!
    Darabra (2×2 hangszóró) és méretre (90 mm és 20 mm) mindene megvan, ami a Go + Play-nek. Ehhez képest szvsz. nagyon el van maradva tőle. Én - lehet kissé túl optimistán - azt gondoltam, hogy ennyi év elteltével a Go + Play "szintje" most már - akár olcsóbban is - hozható.

    "Nyilván egy Motion Boom csak tovább fejlesztve ... " - sajnos perpillanat ez sem igaz. Láttad Alan tesztjét, én is betettem ide a grafikonokat, és hallani is. Nem tiszta, nem szól szebben, csak hangosabban.

    "Mikor nekem Motion Boom volt ... " - attól te elég hamar megszabadultál. Miért?

    #13654 szab120
    "Go+ play teszt valóban már másnak tűnik, viszont itt is az a MB+ előnye, hogy hordozható, míg mondjuk a go+-t nem viszed ki tábortűz mellé ... "
    Jogos! Viszont, én azt gondolom, hogy ma már abszolút nem földtől elrugaszkodott elvárás, hogy egy hangszóró mindkét felhasználási módnak megfeleljen. A Boom Plus méretéből (ld. amit carl18-nak írtam) adódóan hoznia kellene a gettoblaster-t (ezt mondjuk tudja is), és ezzel párhuzamosan szólhatna tisztán is (minek akkor a hozzáadott szoftver, a szuper testreszabhatóság?)

    "Ráadásul a HK-nak nagy hátránya ... " - OK, de mikori cucc? Ezért mondom, hogy - lehet az én elvárásom volt túl nagy, de - ennyi idő elteltével a Soundcore-nak minimum illett volna megszorongatnia.

    " ... a basszust kikapcsolták rajta, vagy live módba tették ... " - az a tesztelő, amelyik csak default beállításokkal képes tesztelni - főleg úgy, hogy van lehetőség cust. EQ-ra, - az az én szememben nem igazi tesztelő. Tessék tesztelni így is, úgy is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák