Új hozzászólás Aktív témák

  • szab120

    tag

    Egyébként akinek a Vifa Oslo nem jön be, és JBL-el példálózik, az kb olyan, mintha nekem a Ferrari nem jönne be, és bármelyik középkategóriás autóval dobálóznék, hogy az mennyivel jobb, mert az előbbi nem bírja a hazai utakat.
    Nyilván a 160-200 ezres ár nem a magyar piacra lett kitalálva, hanem azon nyugati országokra, ahol ennek alsó hangon az ötszörösét keresi egy átlagpolgár.
    Aki JBL-en tolatja az átlag elektronikus zenét a Balaton közepén a vízibiciklin, meg a hátizsákjában, annak valóban nem kell más, sőt igazából még JBL sem.
    Ráadásul utóbbi márka népszerűségét nem is értem, mert a Sony is keresztbe lenyeli, legyen szó az XB vagy az XG szériáról.
    Nyilván az sem mindegy (mert az Oslo nagyon megérzi az alacsony bitrátájú, tömörített zenét), hogy milyen készülékről továbbítod a zenét, ráadásul a legtöbb ember még boostert is használ a még több basszus érdekében.
    Tidal Hifi Masterről úgy szólalt meg a Pink Floyd, Al di Meola vagy bármelyik műfajú zene, hogy tátva maradt a szám. Elképesztő mérnöki csoda, hogy egy ilyen kis hangszóróan ekkora erő és hangzásvilág van.
    A HK Onyx széria és a Go+Play is vicc kategória e mellett (pláne az akksijuk kapacitása és élettartama).
    Nyilván ezt nem kacsáztatod meg pecázás közben, és gond, ha a haverok feldöntik mondjuk egy erdei buli idején.
    Aki azt mondja, hogy ennek 90 környékén lenne a reális ára, akkor a JBL Charge 5-nek, Flip 6-nak hol, 10 ezer forint környékén?
    Nyilván egy 800 ezer forintos B&O Balance árába is bele lehet kötni, de teljesen felesleges.

Új hozzászólás Aktív témák