Új hozzászólás Aktív témák

  • Sys85

    veterán

    válasz DevilAqua #12622 üzenetére

    Van amelyikbe nem raknak mert 1:1 utánzatot akarnak.
    Az egyik cimborám cirka 2 éve büszkén mesélte hogy vett egy Charge 3-at és milyen olcsó volt,mert “leesett a kamionról”.
    15k…
    Doboza megszólalásig hasonlított a gyárira.Amikor megláttam magát a hangszórót már akkor mondtam,hogy ez hamisítvány.
    Passzív membránok ragasztósak voltak,össze-vissza álltak (se függőben nem volt a logo,se középpen a membrán),JBL logo tamponozott műanyag az elején ami csálén is állt meg a színe se passzolt.Külső szövet minősége is hulladék volt.
    A hangját inkább nem minősíteném…
    Súlyra még ok is lett volna.Ez később kiderült miért.
    Kb 3 hónapot bírt,ami cimborám bevallása szerint kb 30-40óra használatot jelentett.Szétszedtük és igazi filléres kínai trágya munkát találtunk benne.Lepkefing hangszórók,ultragagyi kábelezés (és olyan forrasztások hogy hulla részegen bekötött szemmel sötétben és törött ujjakkal is különbet csinálok),filléres elektonika,1db kb 3x2x1cm-es felirat nélküli akku (Kb mint egy 9V-os elem),tiszta ragasztó mindenhol és a kedvencem: egy kb 10cm hosszú fél centi vastag sorjás fémdarab az aljában hogy meglegyen a súly.
    Ugye kellett valami “beltartalom” mert semmi másnak nem volt súlya a tejfölösdoboz vastagságú burkolatban. :DDD
    Ja és a hab a tortán a magyar leleményesség volt.Dobozban benne volt egy ultragagyi minőségben és ferdén lefénymásolt Invitone-os garilevél rendesen kitöltve tollal. :DD
    Gratuláltam is cimborámnak az év bizniszéhez,de jót röhögtem.

    [ Szerkesztve ]

    #Honda Hornet 600 CB600FA PC41#Ford Focus Mk3#

Új hozzászólás Aktív témák