Aktív témák

  • mickemoto

    őstag

    A blue net és blue net plus csomagok külföldön is használhatók?Mennyi használható fel például az 1 Gb - os blue netplus - ból? Csak mert a leírásban a honlapont ellent mondanak egymásnak a szövegben.

    További részletek
    Internetezzen mobiltelefonján már az EU-ban is!

    A 🙄blue net plusz adatdíjcsomag már nem csak belföldön, hanem EU roaming helyzetben is igénybe vehető🙄.

    A blue net plusz adatdíjcsomag 1GB adatmennyiséget tartalmaz, amelyet 1190 Ft-ért az aktiválástól számított 30 napon belül használhat fel belföldön és EU roaming helyzetben. A 30 napos időszak lejárta után a szolgáltatás automatikusan megújul és a következő 30 napra vonatkozó időszaki díj egyenlegéből automatikusan levonásra kerül. Amennyiben a fordulónapon egyenlegén nem áll rendelkezésre elegendő összeg az időszaki díj levonásához, a blue net plusz szolgáltatás felfüggesztésre kerül a következő feltöltésig.

    Adategyenlegének 30 napos időszakon belüli felhasználása esetén vásárolja meg egyszeri (30 napig érvényes) adategyenleg bővítő szolgáltatásunkat, a blue net extrát, amely további 500 MB belföldön és EU roaming helyzetben felhasználható adatmennyiséget tesz elérhetővé az Ön számára, 640 Ft-ért, adatdíjcsomag váltás nélkül.

    A blue net plusz adatdíjcsomagban túlforgalmazási díj nincs, a benne foglalt adatmennyiség túllépése esetén a letöltési/feltöltési sebesség értéke legfeljebb 32 kbit/s a 30 napos időszak végéig.

    Felhívjuk figyelmét, hogy ezen adatdíjcsomag használata esetén a blue net S, blue net M és blue net L adatdíjcsomagokra váltás nem lehetséges. 🙄A blue net plusz adatdíjcsomag nem használható internet alapú hang és video hívásokra, valamint roaming helyzetben🙄. Külföldön internetezéshez kérjük, válasszon roaming adat díjcsomagjaink közül!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák