- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas3400
friss újonc
Sziasztok lenne egy kérdésem találtam egy nem kész labirintust de aza bökenö hogy nem tudok kilépni belöle meg egy ből a boss hoz dobot be
-
mttssz
senior tag
válasz Farkas3400 #4302 üzenetére
-
consono
nagyúr
Hát Két hete nem volt időm játszani, de ma itthon vagyok. Sikerült összetalálkoznom Gascoigne-nyal. Hááááát Elsőre nem jött össze, de kb. a harmadáig azért levertem. Úgy látom megvan a hétvégére az éjszakai programom
Viszont a csatornában az az óriási disznó az nagy volt. Meglepődtem rendesen. Ja, azt nem meséltem még, hogy én úgy álltam neki a Bloodborne-nak, hogy minimálisat tudok a játékról, csak a megjelenés előtt ami kijött fél órás gameplay videó volt amit láttam, onnantól kerültem minden infót. Itt sem mertem visszaolvasni...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
wierra
senior tag
válasz consono #4313 üzenetére
BB-ban egész jól be lehet gyakorolni a parry-t, jó szolgálatot tesz az egész játék folyamán.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
consono
nagyúr
-
-
Kvelstadt
veterán
válasz hombre[EU] #4318 üzenetére
Annak mondjuk nem úgy kéne történnie de igen, vannolyan hogy eltalál miközbe bekapja a parryt.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #4320 üzenetére
Hát igen, mikor nem sikerül nekem is ez a bajom, még mindig parázok:) De egyre többször sikerül.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
wierra
senior tag
válasz Kvelstadt #4322 üzenetére
Jah, DS-ben kénytelen voltam átállni a 'rollin-rollin-rollin' helyett a pajzshasználatra. Mondanám, hogy egyszerűen ment...de inkább nem hazudok
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
consono
nagyúr
válasz odinkain #4324 üzenetére
Jogos Ma sikerült Gascoigne-t parry-znem, örültem, mint majom a farkának De eddig 3-0 neki... Miután átalakul mindig sikeresen beragadok valahova és cseszhetem az egészet. Pedig nem sok híja van, látszik, hogy menni fog, ha kitartó vagyok.
-
consono
nagyúr
válasz Oppenheimer #4326 üzenetére
Ez mondjuk jó ötlet No, majd ha lefeküdtek a gyerekek próbálkozom!
-
Kvelstadt
veterán
válasz odinkain #4324 üzenetére
Volt egy menet mikor elég sokat szívtam logariussal a tetőn, de sztán rájötte hofy ő parryzhető és onnantól
Consono
Souls játékokban mint ahogy ez is, hiába ez borne sokszor nem is a boss a boss hanem a terep ahova össze vagy zárva vele.
Ugye dark souls-os capra demon?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
robogo81
senior tag
válasz Kvelstadt #4328 üzenetére
Capra demon:amikor már eleged volt és elkezdted a kapu előttről dobálni a bombákat befelé a kapu felett,és ha jó volt az ív, akkor csak az elveszett hp jelzését figyelted.
A Demon souls-ban is volt egy boss,most nem emlékszem hogy hívják,még a játék vége felé lehetett,amihez fel kellett menni egy liften(amit élőhalottak tekertek),és miután kiszálltál a liftből,de nem mentél előre pár lépést(az arénába),onnan lehetett mérgezett nyílvesszővel lőni,kissé időigényes volt,de működött azért.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Kvelstadt
veterán
válasz robogo81 #4329 üzenetére
Mikor én a ds1-et toltam anno nem néztem utána semminek a neten de ilyen kiskapukat meg végképp nem használtam hanem ezek helyett inkább meghaltam sokszor.
még a mai napig is vannak olyan trükkök amiket kihasználva könnyű egy boss én meg nem is tudtam hogy lehet olyat.pl itt gascoigne is allergiás a
de én ezt sem tudtam a parry mellett.tűzre "Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
robogo81
senior tag
Nem mintha olyan régen játszanék ezzel a játékkal de csak most vettem észre,hogy ha az álomban a lány babának nyomunk egy gesztust arra mindig reagál valamit,vagy meghajol,vagy tapsol,vagy csak vállat von(legalábbis eddig ennyit sikerült behozni).
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
mttssz
senior tag
-
-
SemmerFH
tag
Üdv!
Kérdés: Blunt gem-eket hol érdemes farmolni? Alap játékot párszor végigszenvedtem, de most elhatároztam, hogy a DLC bossok is hullani fognak. Sima Saw Cleaver helyett (amit eddig mindig is hasznátam) most viszont Beast Cutter-el nyomulok. Ehhez kellenének jó Blunt gem-ek. Cursed/Rotted Chalice most még nem játszana nálam Annyi hajam meg időm már nem igen van
PSN: SemmerFH
-
Kvelstadt
veterán
-
-
BOBAKILL
őstag
válasz SemmerFH #4343 üzenetére
Nem teszteltem sose de ez talán jó lehet neked:
Anti-Clockwise T3 (max stamina+20%) : h3up6y2d (sinister lower loran root chalice, ezt a lower loran layer 3-on lehet megvenni a boltban a pre-lamp side area-ban)
Clawmark T3 (visceral ATK +30%) : gz9mmj7y (Foetid+Rotted Lower Loran Root Chalice, Layer 1 pre-lamp side area)
Csillag alakú blood gem farm(PHYSICAL ATK+27.2%): pwmf22gu (Foetid+Rotted+Cursed Pthumeru Ihyll Root, Layer 1 boss)
Háromszög alakú blood gem farm(PHYSICAL ATK+27.2%): ufhdmw6p (F+R+C Isz Root, Layer 1 boss)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- NVIDIA® driverek topikja
- Kés topik
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest