- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThySoul
senior tag
Már tárgytalan, mert ez is meglett :"DNegyedik próbálkozásra csak sikerült.
Viszont kissé csalódott vagyok a nehézséget illetően.
Ludwig tényleg az volt, laurence egy kis türelemmel simán legyűrhető, ez az utolsó sem volt ám valami nehéz, max annyiban hogy igen érdekes hitbox van az ütéseinél, meg a második fázisban mikor felugrik nem látni merre érkezik. Sőt, szerintem a második fázis könnyebb mint az első.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Kingcold #2985 üzenetére
Ja attól nem kell vért kéregetni és akkor nem öli meg az apáca. Vagy ha nincs meg az apáca az is segit neki élletben maradni.
De egyébként a tulélők közül kb a faszi az egyetlen aki nem tervez megölni senkit.
Dehát a nők már csak ipyenek ősszezárva nem?Ez az előtte vag utána játszódik nekem nem egyértelmű.
Ugyanis ez, igen arra utal, plusz ott van ugye amelia is még emberi formában, de az hogy yharnam romokban van meg szerintem olyan mintha jövőkép lenne."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kingcold
aktív tag
válasz Kvelstadt #3002 üzenetére
Baxus... Nem is figyeltem Ameliat a DLC ben. Ő hol volt?
Meg ugye itt ott Amygdala maradványokba boltunkba, ami megen egyfajta jövőkép. Lehet inkább zernativ valóság?
Adella akkor is bekattan, ha Arianne vére az első játékból maradt nálam? Mindegy is, mert discard oltam.
Amúgy iszonyú kínszenvedés volt, de partik lettünk Djura val.
A biztos menet: eljutuni a vérfarkasokig gyilok nélkül.
Majd ott azt és úgy tehet az ember ami tetszik.
Megölni a BSB t. Ezután Hunters Dream, majd keresni a Ward nál vagy a Foreszt ben egy Zsákost.
Az visz Unseen V. be.
Kinyirni DB t (kapu Old Yharnamba kinyit, ez opcionális)
Vissza HD be ( tán ez is OP)
Majd vissza hátulról Djura hoz.
Bármely korábbi pont kihagyása ellenségesé teszi végleg.Amugy neki mit érdemes felelni a nyugodt közös jövő érdekében?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Mai termés:
-Rom the Vacuous Spider: [link] Vele szenvedtem eddig a legtöbbet. De nem is értem magamat, hogy miért. Elég könnyű fight. Úgy is voltam vele, hogy e hamar meglesz. De nem, annyira lazára vettem, hogy a végén már magamra haragudtam.
-Bloody Crown of Cainhurst: [link] Nem volt nehéz. Talán harmadjára lett meg. Kétszer megviccelt a fight végén egy visceral attack-kel.
-The One Reborn :[link] Elsőre leesett, hogy a csengettyűket kellene leverni előbb. Másodjára meg is lett.
Nézi egyébként valaki ezeket a videókat? Mert nem nagyon reagáltok rájuk. Magam szórakoztatásából meg nem fogom feltöltögetni őket.
(#3002) Kvelstadt Ez a hol/mikor vagyunk, ez nekem is talány. És a Dream-et sem értem. Az egészet álmodja vagy mi van? Meg ugrálunk az időben ide-oda. Erről nincs valami írás?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ki akartam próbálni, hogy kijön e a kapun. De nem sikerült. Ez a cheeselés jelenti a kite-olást BB-ben?
Miért? Egyébként ott a lépcsőn könnyebb megölni?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz psycroptic #3005 üzenetére
Én is csak most kezdtem nemrég. Te mikor?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kingcold
aktív tag
Egyes Gem eknél olvasom: ATK vs The Kin. Ez mit jelent? ATK: attack, de a másik?
-
.LnB
titán
Egyébként így állok most:
Ez így szerintem nagyon frankó build. Most a Skill-t felnyomom 25-re. Onnan térjek vissza növelni a vitality-t, vagy inkább az Arcane-t toljam fel 15-re a plusz dmg miatt? Az Arcane buffolja a Holy Blade sebzését ugye jól tudom? Vélemény?
Egyébként most megint nem tudom, hogy mi következik, merre tovább? Voltam a Nightmare-ben, gondolom arra kell majd haladni.
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Kb. egy hete játszom vele, eddig olyan 13-15 órám van benne és még csak most öltem meg a boszorkákat...
Még azt próbálom kideríteni, hogy a fegyvereknél mit jelentenek a betűk. A B jelzésű erősebb, mint a C-s vagy fordítva? Szóval vannak hiányosságok nálam keményen...
PSNID: Tomy83PS
-
.LnB
titán
válasz psycroptic #3011 üzenetére
Akkor csak egy nappal vagyok előtted. Nem tudok minden nap játszani. Legutóbb a Hip Hop Boyz-t vertem le én is. Ma meg azt a hármat amit linkeltem.
-
.LnB
titán
válasz psycroptic #3013 üzenetére
Redőny...
Én is tudtam volna ma egész nap játszani. De egyszerűen elég egy idő után nekem. Fárasztó ez az állandó koncentráció azért. Ha leülök egy boss is elég lenne. Ma meg 2+1-et lenyomtam. Legutóbb is kettőt. Ezzel nem tudok egész nap játszani, márcsak a hangulata miatt sem.
Szépen beosztom, annyira nem rohanok.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kingcold
aktív tag
válasz psycroptic #3015 üzenetére
Bal kéz lőfegyver/fáklya/pajzs/lángszóró. Jobb kéz: minden trükkös fegyver.
-
.LnB
titán
válasz psycroptic #3017 üzenetére
Gondolom mert az adott fegyver sebzését veszi, gemekkel meg minden. És nem ugyan annyit sebez a két fegyver.
R1 holy bladw
R2 Axe[ Szerkesztve ]
-
Kingcold
aktív tag
3 turha+, 3. menet, FIGHT:
[link] -
.LnB
titán
válasz Kingcold #3020 üzenetére
Milyen frankó poszt-apokaliptikus rucid van. Majd megnézem nekem ez megvan e.
Most megnéztem a te videód után az enyémet is. Te kicsit passzívabb voltál. Én mentem az arcukba folyamatosan. Érdekes így megnézni a kettőnk harcát.
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Ha a Forbidden woodsban lévő NPC-t elküldöm klinikára, akkor megölik egymást az ottani nővel?
-
Kingcold
aktív tag
válasz psycroptic #3022 üzenetére
Nem, csak ő öl meg mindenkit. Próbáld megölni, de ne lepődj meg mikor megmutatja az igazi arcát.
.Lnb
A ruci a DLC utolsó szakaszán található. Nagyon bejön.
A 3 túra az agyamra ment, az első játékban idejük se volt velem szemben, h átalakuljanak. Most meg szivattak rendesen NG+ on. -
törölt tag
válasz psycroptic #3015 üzenetére
Nincs választási lehetőség, a játék magától leosztja, melyik kézben mit tart.
-
törölt tag
válasz psycroptic #3011 üzenetére
A betűk a fegyverek skálázódását jelentik.
-
törölt tag
Ezt a taktikát Romnál, miszerint odarohansz a törzséhez, és megvárod, míg homorít és detonál, felejtsd el, ha mész NG+ban és még tovább, mert instant kill lesz ott már. Egyszer megcsinálod, aztán kezdheted is újra a fightot.
A kis pókokat meg ne üsd szemből, mert páncélozott a fejük, simán leszedhetők oldalról és hátulról, nem kell hozzá pazarolni a beast blood pelletet!
-
Kvelstadt
veterán
válasz Kingcold #3003 üzenetére
Van az a rész mikor a dlcbe a liften lévő csontvázba visdzaraksz valamit hogy elinduljon a lift. Na ott előtte megtámad három npc,és a fehér ruhás amelia. Én se szúrtam ki. Neten lattam videót amiben elmondják,meg a pendant is ott van a kezébe akkor is.
Lnb
Teóriák vannak, de nem tudom hogy van e teljesen megmagyarázott.
Én kb úgy tekintem mintha az álmok afféle alternatív valóságok lennének."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
psycroptic
őstag
Ha a Black Church szettet már eladtam, akkor nem tudom a későbbiek folyamán valahol visszavenni?
-
Kingcold
aktív tag
válasz Kvelstadt #3030 üzenetére
Most mondhatbám keményen, h:
"nem élt addig, h észrevegyem kivel is harcolok"
Amugy történet kapcsán, anno itt valaki linkelte, de ez egy kiemelkedően jó magyarázat/összegzés:
[link]
Természetes SPOILER alert keretein belül ajánlott olvasmány!psycroptic
Minden ruha/eszköz/fegyver megvásárpható később is HD szökőkutjában, vagy egyes "Dungeon okban" is.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Kingcold #3032 üzenetére
Én ezt olvasta: [link]
Leszámítva a 8. fejezetet a spoilerek miatt. Nem akarom tudni, hogy mi lesz a játék vége.
Ez borzasztó részletes leírás.
Viszont a dream, az, hogy mikor/hol vagyunk az nincs részletezve ebben sem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
sp8787
addikt
Illett volna inkabb az eredetit elolvasni a sok foditasi "hiba" ..etc. miatt meg ugya az mar rendesen update-elve lett azota.
-
ThySoul
senior tag
Valakinek volt már BL4-es karaktere? Most gondolkodtam rajta hogy kezdenék egyet, és szívesen fogadnék ötleteket.
-
sp8787
addikt
válasz ThySoul #3036 üzenetére
Ja van BL*4-es. BL54-es de az a valami kinszenvedes volt a chalice-ekben.
Viszont ha most ezzel bemegyek barhova az a fulltwink ennel twinkebb mar egy ugyanilyen BT build lenne de az meg szinten kinszenvedes. Mondjuk most csinalok egy BL120-as BT buildet utana ha lesz kedvem egy ARC buildet.BL4-hez sztem oket nezd.
SquillaKilla
Neki van olyan ahol a BL4-essel 1!!!! kezzel ment vegig az osszes azaz a DLC bossokon is.Mindkettonel talalsz olyan videokat ahol kommentelik a strategiakat ,hogy mit miert ......etc.
@Kingcold
BL=Blood Level
[ Szerkesztve ]
-
Kingcold
aktív tag
BL után a számok mit jelölnek?
-
.LnB
titán
Elkezdtem nézni a nohit run-t. Hát ez a pali eszméletlen.. Mondjuk tud is trükköket. Pl BSB-nél és Rom-nál se semmi amit csinál.
-
sp8787
addikt
Osszeszedem en neked ide az osszeset ha valaha arra vetemednel ,hogy nem csak a BB-t probalod ki.
SquillaKilla
Sztem a legjobb soulsborne videoi vannak.Nagyon jol kommentel kozben.Faraaz Khan
O a masik nagyon jo soulsborne-os.The Happy Hob
Az elso emberke aki a DS-t nohitre megcsinalta. Sot megcsinalta nohitre egyhuzamban az osszes DS-t.Nemz38
Az egyik legjobb DS3 speedrunolo.LobosJr
Ez egy orult.Whitegoat
A legjobb Nioh jatekos szinte biztosan. Lvl-ezes nelkul met vegig mindenen az osszes fokozaton es az Abysson-on is.Ezt meg senki nem csinalta meg rajta kivul.rayneasd
Egy masik nagyon jo Nioh jatekos. -
Kingcold
aktív tag
Értem, csak bezavrat a kijelentés, h "szint lépés nélkül"
Ha vért szenvedek is, de megszerzem a platinát. Kis pihi gyanánt folytatom az épphogy csaj megkezdett GoW NG+ t. Majd jöhet a DS3.
Ha már trófeák.... Van olyan trophy a BB ben, ami csengőhöz kötött? Van egy néhány rejtett is.Amúgy: Boldog Karácsonyt Srácok! A vér legyen veletek!
[ Szerkesztve ]
-
Kingcold
aktív tag
Baxxus... most olvasom a szkeptikus emberke leírását. Ha Odeon ba küldtem, akkor ment klinikára. Akkor ő ott már halott/vagy átalakult lesz?
-
psycroptic
őstag
Van pl. A Holy Blade aminek nincs extra sebzése(fire, bolt...stb.), abba rakok egy Gem-t ami tűzsebzéssel ruházza fel a kardot, akkor miért veszti el a fizikai sebzését? Attól, hogy tűz is van még kellenne a fizikai alap sebzést produkálnia nem?
(#3048) Kingcold: valószínű, hogy már átalakult.
-
Kingcold
aktív tag
válasz psycroptic #3049 üzenetére
Ajaj... Megmentettem volna. Ha Jol olvastam van quest je. Sokat vesztettem a csokával a történet menetét nézve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest