-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Már félve mondom tudom noob de megint kettesben nyomtuk le az áramost de Tóni az első vadász aki túlélte. Mondjuk megint úgy mentem hogy semmi esélye ezért vittem poénból. Sikerült bemennem a jelszós ajtón is mondjuk nem tudom honnan tudom. Az is jó gusztustalan pálya
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
Jelenleg két dolgot nem tudok hova tenni. Egyik a hunter dream öreg hiánya csak a papír van hogy menjek az odeon kápolnába. Másik meg a lecture building meg előtte a pók.. Ugye az őriz valamit egy üzenet szerint. Azt hittem qrvara okos leszek és odamentem student ruhában. Hát nem
-
Woodslave
félisten
Ja és mai tapasztalat pro tipp ahogy mondanátok. soha ne játszak bedugott kontrollerrel
-
Woodslave
félisten
aki a lecture épületbe "dob" be. Kapok egy frenzyt korábban mindig meghaltam tőle nem tudom hogy később miért nem. Aztán mondja amygdala trallala és olyan mint egy hatalmas pók.
Gehram meg azért foglalkoztat mert olyan mintha valamit nem csináltam volna meg amit kell. De lehet itt nem így megy
-
Woodslave
félisten
amúgy csúcs ez a játék, hogy még csak most jöttem rá a gurulás kisfegyverből nagyfegyver váltás is egy támadás. Mondjuk és a fogas fegyverrel nyomom, bár most megvettem a kard kalapácsot, az milyen már...
Ami kérdés és nem mindig jön össze a belezés stun után sima R1? vagy kart is nyomni kell vele? Esetleg hosszabban nyomni? vagy egy csak a beleélés miatt gondolom?
-
Woodslave
félisten
kösz srácok. Komolyan mondom ez a játék egy műalkotás.
A korábbihoz meg nem baxom oda a kontrollert mert amikor meghalok azt mindig magamnak köszönhetem mert nem figyelek meg türelmetlen vagyok Nem tudok haragudni rá
-
-
törölt tag
-
Woodslave
félisten
nézegettem pár gameplay videót (csak amíg én is eljutottam). Érdekes lehet ez az üzenet hagyás a többi játékosnak meg látom ilyen szellemalakban megjelennek.
-
v450
tag
Újra van kedvem játszani, hétvégén előveszem, új karakterrel mindig más fegyverel szoktam végigvinni amivel nem voltam.
Valamikor majd folytatom NG+10-et.
Látom új játékosok yt néznek ami a nagy hiba.Sekirot várom már nagyon! Szabadságot is kiveszem!
[ Szerkesztve ]
-
hanyi00
tag
Nincs két hete, hogy "végigszenvedtem" magam a teljes játékon. Azóta már NG+2-ben vagyok (ott is már a játék 2/3 része pipa). Írtátok itt a 'vajazót', hogy milyen klassz fegyver. Gondoltam kipróbálom a sok str-es "vacak" után.. Ez nem klassz, hanem egyenesen gusztustalan!
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Ha van egy gem ami +144 fire damage az akkor él ha fire papert használok jól gondolom?
-
Woodslave
félisten
Na gondolom ez a one reborn nem egy nagy szám mert sikerült elsőre. Imádom amikor naivan bemegyek egy tuti boss lesz helyre...
-
törölt tag
válasz hanyi00 #3381 üzenetére
LOL!
Annyira "gusztustalan", hogy gyakorlatilag mindkét faszt legyalultad vele úgy, hogy köpni nyelni nem tudtak.
Amúgy milyenek a statjaid? Mert elég erősnek tűnik ez a karakter nekem.
érdekes amúgy, hogy én szinte sosem használom kinyitva a vajazót, mindig összecsukva kenem vele a kenyeret...
[ Szerkesztve ]
-
hanyi00
tag
válasz #10186752 #3388 üzenetére
Amikor ez történt 50 str + 30 skill volt kb. Meg annyi arcane, hogy a Beast roar-t tudjam használni. Faternál azért annyi mákom volt, hogy nem adta be neki a parryt, pedig többször belém lőtt a fa tövében. ( milyen romantikus ) A Cleric tényleg nem jutott szóhoz.
A fegyvert többnyire csukva használom én is, de a beasthoodot sokkal gyorsabban növeli, ha az első ütés után csak nyitogatod a fegyvert.(R1+L1+L1) -
Woodslave
félisten
válasz #10186752 #3389 üzenetére
akkor azt nem találtam meg. Lehet akkor eltévedtem mert a pálya végén a 3 árnyék volt.
na mindegy szóval tegnap haladtam azért. Bár még ennyi játék után is híres utolsó mondatok kategória a "de szép nagy tér nézzük mi lehet itt 3 blood viallal"
Szóval a három árnyalak. Tudom hogy nem így kell stb de mivel úgy érzem amúgy megkapom a törődést a játéktól ezért ha adja a lehetőség akkor használom amit ad még akkor is ha nem biztos hogy könnyít. Szerintem itt 3 vs 3 meccs azért egyszerűbb volt. (így lett másodikra meg gyakorlatilag)
Aztán ugye jött Bergengócia meg a végén a pók. Hát itt semmit nem értek a nps hunterek talán csak annyit hogy nem minden jégesőt én kaptam. Gondolkoztam hogy mindig leverem a kispókokat, de aztán feleslegesnek tűnt. Igaz itt sikerült a döntetlenre hoznom, szerencsére én újraéledtem ő nem.
Újra yahargul némileg megváltozott városképpel. Na ez nem tetszett, hogy pont azt vette el amit szeretek. Az oké hogy ha meghalok mindenki visszatér legyen. De amikor folyamatosan van valami stresszfaktor amit nem lehet (legalábbis nem tudok) kiküszöbölni és ez a felfedezés rovására megy az nem annyira tetszik. De legalább megint úgy éreztem magam kis túlzással mint az elején. És akkor one reborn. Annyira büszke lehetek magamra, hogy a korábbi teslakutya után direktbe mentem a lábára mert akkor valóban összezuhant, bár jobb lett volna ha nem szinte mindig rám esik mert akkor a fejét jobban tudtam volna ütni, de legnagyobb meglepetésemre elsőre meglett.
Ja és a három hunter akik nem nagyon akarnak 1v1-et bár a robot külsejűt sikerült elcsalni azt meg is csaptam, de kettő az már sok volt éjjel.
És akkor megint lecture building és megint egy rémálom. Nem tudom jól csinálta-e de a beszélő pókembert azonnal levertem. Amilyen ez a játék csoda hogy az npc-k túlélik mert egyből ütök aztán kérdezek
A rémálom meg megint nagyon xar, a végén a pókok
-
Woodslave
félisten
válasz hanyi00 #3393 üzenetére
első karimmal a kétkezes fejszével mentem minél messzebb legyenek. Aztán a második (nem ng hanem újrakezdem) ott ez a vajazó, de kinyitva előbbi okból. Aztán elkezdtem becsukva használni azóta annyira lassúnak tűnik kinyitva hogy nem bírom
-
hanyi00
tag
válasz Woodslave #3395 üzenetére
Detto. Alig bírtam elengedni a fejszét, de már nem használom, mert összecsukva is lassúnak tartom.
A vajazót csak szűk helyeken használom kinyitva, mert ugye sebez ütéskor, de mikor visszafelé rántja akkor is. Ha 3-4 kutyát sikerül összehúzni chalicekben, ott hasznos. Páratlan a játék fegyvertára, de számomra mókás, hogy az egyik legerősebb már rögtön az elején elérhető.[ Szerkesztve ]
-
YAKEN
aktív tag
No vagy 10-10 alkalommal megpróbáltam megszerezni a legjobb hp és stamina rúnát a megfelelő chalice pályán és semmi. Ez így elég vicc offline módban. Csessze meg lehet előfizetek 1hónapra, mert így elég halott ügynek tűnik, hogy nem tudok glyph kódokat bepötyögni a hunter worldben.
Ha már szó volt az áramos dögről chaliceben mintha sokkal agresszívabb lenne. Ahogy a lábánál vagyok már nyomja is be az áramrobbanást és nagyon gyakran csinálja. Olyankor szenvedés legyőzni, máskor meg elsőre simán megvan mert "nyugisabban" viselkedik. Viszont jól kicombosodtam a chalicekben mert még a végső bosshoz nem is mentem plusz a dlc még nincs meg de már 220-as szinten vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest