- DIGI kábel TV
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Windows 11
- Programozás topic
- YouTube
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
-
IT café
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dazsar
aktív tag
Üdv/Sziasztok!
Tudnátok nekem adni olyan online oldalakat ahol érdemes, illettve érdemes lekötelezni magad? Answear néztem ki, ott vásárlások után kapnék hűségpontokat."Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
BoneDragon
veterán
Épp nézek páromnak cuccokat, márkanév befigyel...
Van aki esetleg szokott nézni a párjának cuccokat, vagy maga a párja? Ha igen, bedobhatna ide néha cuccokat. Vagy van esetleg erre külön topic? Mindig kéri, hogy nézzek neki valamit. -
w.miki
veterán
Decathlon Forclaz MT100-at más is ajánlotta.
De közben megrendeltem az
AboutYou ELLESSE Lombardy ANETT15 % kuponnal 18e, és a
Zalando Columbia OUT SHIELD INSULATED FULL ZIP HOODIE regisztrálós kuponnal 31e Ftért.
Meglátjuk. Melegebbet megtartom.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
margithid
veterán
Reebok Classic Leather cipők méretezéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Egyik helyen 28.2, másik helyen 29.5 cm-et írnak 45-ös méretre -
Zeki
nagyúr
Ma reggel az aboutyou appban kaptam egy 15%-os szülinapi kuponkódot. De ki kellett lépnek, most meg sehol sem találom. Ezt hogy lehet újra előszedni?
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Attila2011 #19217 üzenetére
Szia! Igen, most vásárolnék.
-
tomszli11
tag
Nekem sajnos nem volt még szerencsém Columbia cipőhöz, jelenleg meg nagyon sok cipőm van.
Viszont szerintem jól néz ki, és ennyiért jó vétel lehet.
Columbia cipő férfi -
Mclovin
senior tag
Sziasztok,
AY kabát akció kapcsán keresnék átmeneti kabátot. 10-20k között vannak már vállalható márkák? Melyik gyártók az ajánlottak ebben az ársávban?
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudnék jó árban kb. 70 körül magas gyapjú tartalmú kabátot venni?
Mr sale-en néztem volna, de nagyon lecsökkent a választék, és ami maradt, az nem jön be.
Most ezt néztem ki, de szívesen vennék egy kis segítséget.
[link]Névváltozás, korábban mustang08
-
Predator2
addikt
Helló
Jó minőségű zoknikat szeretnék vásárolni (43-44-es méretben) . Nem találkoztatok egy nagyobb akcióval mostanában? Normál felhasználásra kellene.
Köszönöm
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
blicc93
csendes tag
Sziasztok, ezzel vagy hasonló anyagú kabáttal volt már dolga valakinek a csoportból?
Meleg, de vékony kabátot szeretnék
Köszi!
-
-
rbalint88
addikt
Attol fugg, mire kell. Nekem pl az a columbia setahoz jo volt egy poloval kb 0 fokig, pulcsival -5-ig is, annal hidegebb meg nem nagyon volt a telen Bp-n. Es mivel technikai ruhazat, ha elkezdtel izzadni, azt szepen kivezette, nem fottel a sajat levedben. Ha csak allsz benne, nem mozogsz, akkor viszont hamar atfazol, a fizika nem ment ennyire szabira
-
addikt
Van most valahol gumis szárú BB melegítő nadrág?
Most Cropp-os van, de fogalmam sincs miből van, de teljesen fényesre kopott a fenekemnélSwift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
AtHoS
nagyúr
válasz blicc93 #19231 üzenetére
Én ilyet vettem: Columbia, Cascade Peak™ II Omni-Heat pihével bélelt
Egy póló+polár felsővel alatta -5...-10 fokig teljesen megfelelő volt számomra, 22k-ért sikerült 2 éve behúzniread-only mode on the forum
-
Ideg
aktív tag
Nemrég volt a topicban, de most felkerült pár új méret:
Kék G-Star RAW Loosefit Farmer - 13.990.- - minusz kupon
Mennyire passzentos ez a farmer? 33-34 es derekút szoktam hordani, de csak 32-es van. Bepróbáljam vagy esélytelen?
-
adalbert1
veterán
válasz MaddeNNNN #19177 üzenetére
Köszi, nekem kb. 28,5 cm, erre a 45 általában kicsi, a 45.5 talán jó lenne, de kicsit széles a lábam, és fél méret régebben az offline boltokban a legtöbb modellből nem volt, így megragadtam a 46-nál Nikeból.
Szerintem ebből is vagy teszek azzal a mérettel egy próbát, vagy valahol felpróbálom.Tegnap kipróbáltam a múltkor akciósan beszerzett presto utility mid-et, így elsőre sokkal kényelmesebb, mint a sima presto számomra. Ami nem tetszik, hogy cipőnként 2 cipzár is van rajta (igaz elég 1-et használni a kényelmes fel és levételnél), ez nem tudom, hogy mennyire lesz tartós.
Ideg: ezt a nadrágot én is néztem, amiért végül nem rendeltem meg, az az, hogy 100% pamut - olyan farmert már nem szívesen vennék, amiben nincs 1-2% elasztán.
[ Szerkesztve ]
-
Ajatollah
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani átmeneti softshell kabátot/felsőt, esetleg bevált márkát?
XL, utcai használat (is), nagy felirat nélkül, minőséget hajlandó vagyok megfizetni.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Egy óra, két rendszer
- DIGI kábel TV
- BestBuy topik
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok