Hirdetés
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
- Rendszergazda topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nem rossz, de a töltés lehetne gyorsabb.
Jó vétel lehet. -
Crafter32
őstag
Kisebb mérete miatt sok embernek jobb lehet mint a Pixel 7. Kár nincs fekete színben. Magyarországon hivatalosan nem vásárolható így a garanciával is gondolom trükközni kellene. Cserébe 5 év támogatás és valószínűleg jó kamera. Nem tudom.... Ott lesz mellette az A54 és a Xperia 10 V.
[ Szerkesztve ]
-
Kawauso
aktív tag
Bíztam az Xperia 10 V-ben, de megint úgy érzem, hogy arcon lettem köpve. Szia, SD695, egymás után kétszer! (A még mindig 60Hz-es kijelző is megérne egy misét...) Egyszerűen hangyafasznyit lépett előre a 10 IV-hez képest. Új főkamera, ami nem fog csodát tenni + sztereó hangszórók. Ennyi. A méret is egy kicsit nőtt.
Lassan trend lesz, hogy azt mondom, hogy majd a következő...Nálam egyértelmű, hogy a Samu és a Pixel is jobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
Hát ez az töltési sebesség tényleg kaka
Üdv.: kóóó!
-
Crafter32
őstag
Töltés nem zavar, reggelre úgyis fel van töltve.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Felesbandi #5 üzenetére
Igen, optikailag lehet emiatt kisebb hatása ránézésre, de kézbe véve, zsebre téve stb. valójában nem kisebb.
Feel Good Inc.
-
zolikaDB
veterán
Gondolom, alzánál lesz.
Pár hónap múlva jó vétel lehet, illetve kiderülnek az esetleges hibák is.
Tehát a kezdeti árhoz (200e körül, fölött, nem emlékszem pontosan) képest a 6a is 135-140e Ft körül van náluk.[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
őstag
Amazon.de-ről már lehet rendelni (így valamilyen szinten a gari is biztosított, Amazon ebben megbízható) és elvileg így is jár hozzá a Buds pluszban? Ezt vajon az Amazon küldi a telefonnal együtt, vagy a számlával kellene kérni a Buds-t a Google Store-tól, ami nálunk nincs, tehát bukó?
Világbajnok AFA-val és legolcsóbb szállítással egyébként EUR 550,70 a vége.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
ez_meg_emaz
őstag
Ha jól értem a 7a-val sem lesz itthon 5g... ahogy a korábbi pixeleknél (6a, 7) sem volt.
-
szuladam
aktív tag
Mit is jelent pontosan akkor az új követő rendszer? Elvileg vehetek airtaget a pixel telefonomhoz? Vagy a tile-t mostantól lehet végre úgy használni mint az airtaget, azaz bárhol a világon meg tudom keresni Pl az elveszett /ellopott táskám ? Vagy annyit jelent hogy várhatóan jönni fog a valódi androidos alternatíva az airtagre?
-
werszomjas
őstag
válasz MikeWazowski #11 üzenetére
Mint minden másnak, amit az Alzából veszel.
Ha gond van vele, akkor Alzán keresztül gariztatod.
Ők pedig vagy cserélik vagy visszaadják az árát.üdv
-
MikeWazowski
veterán
válasz werszomjas #14 üzenetére
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Wesiz
tag
magyarországról meg lehet valahogy oldani az előrendeléses akciót hogy füles is jöjjön a telefon mellé?
-
ghiottone
nagyúr
válasz werszomjas #10 üzenetére
Ez nagyon jó kérdés. Múlt évben kérni kellett a vásárlás után meghatározott időintervallumban és csak akkor küldték, ha az adott országba is rendelted. Most nem látok infót erről itt sehol és ha berakod a kosárba nem adja mellé a Buds-ot, mint a Storeban.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
nfsu17
veterán
Alzánál úgy néz ki 230k huf körül fog nyitni.
[link]
Na ennyit nekem nem ér.[ Szerkesztve ]
-
Poén az, hogy Alzánál a sima 7 sem drágább.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Ganzer
aktív tag
Nagyon bejön a cucc, erősen agyalok hogy erre váltok.
-
bostone
addikt
Fura, hogy a világ egyik vezető vállalata ilyen hülyén intézi a mobileszköz értékesítést. Értem, hogy miért készülnek ezek a cuccok, hogy referencia modell és egyéb, de más cégek tök jól kezelik ezt a témát. Sőt, hasznot is hajt nekik.
-
zolikaDB
veterán
8 hónappal ezelőtti Pixel 6A ár: [link]
Mostani Pixel 6A ár, 2023.05.12: (hétvégén 135-140e körül ugrált) [kép]
Árukereső: [kép]Szóval, az nyitó árazás az inflációt figyelembe véve hasonló.
Sima 7-el kapcsolatban voltak problémák a kamera fedőüveggel, miszerint berobbant egyeseknél. Megerősíteni nem tudom, de nem biztos, hogy nyugodt lennék ennek ismeretében[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
zolikaDB
veterán
1, nincs tapasztalatom, csak megjegyeztem
2, igen, JELENLEG a sima 7 jobb választás
3, de én arról vakerálok már a 3. hsz-ben, hogy ez egy "A" kivitelű modell, ami hasonló módon viszonyul a zászlós modellekhez, mint az Iphone SE - és az árazásról, ami hónapok alatt eddig szépen beállt bőségesen értékelhető szintre (figyelembe véve a jelenlegi gazdasági viszonyokat és nagyjából, hogy alza hegemónia van a forgalmazást/értékelhető garanciát tekintve)(#27) tDr1v3r: a Google Pixel 6A itthon 200e felett nyitott, most 135-140e. És nem 6-8 éve kezdték árulni
Ennyiért szerintem jobb vétel lehet, mint pl. a Galaxy A54, mondva úgy, hogy van pár S-es Galaxym, és egy elég jól sikerült A52S 5G is van itthon. Nem hitvitát akarok kirobbantani, csak úgy elszálltak az új készülékek árai, hogy jópár gyártó alsó-közepes telefonjai is verik az én ingerküszöböm szintjét.
(Covid alatt 110e-ért vettem a Telekomnál Galaxy S10e-t.)[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
Srácok, hogy tudom ezeket a csúnya kor ikonokat lecserélni?
-
keresgo
csendes tag
Habár buds nem jár hozzá, de amazon.de-n most 550 eur a sima 7 is
-
keresgo
csendes tag
Bocsesz, világbajnok áfával nem számoltam
Igy 599re jön ki a 7. -
keresgo
csendes tag
Amazon.de rendelésnél amúgy a gari intézés hogy néz ki ? Hova kellene postázni?
-
oszi666
őstag
Az ot ev frissites az ot evnyi foverzio, vagy biztonsagi csak?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
válasz ghiottone #35 üzenetére
En most valtottam iphonera androidrol tesztjelleggel. Nagyon zavart h kb az osszes gyarto ket ev de van h hamarabb abbahagyja a foverziok kiadasat.
kivancsi vagyok, h kibirom-e igy h negy evig ne valtsak telefont. Ha igen akkor maradok, ha nem akkor pixel lesz a kovetkezoIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
ghiottone
nagyúr
Nem milyen készülékeid lehettek, mert nálam OnePlus, Motorola, Oppo, Samsung mobilok fordultak meg a Pixelek mellett, de azoknál 2 főverzió és 3 év biztonsági frissítés adott volt. Múlt évben Oppo/OnePlus váltott 3 főverzió és 4 év biztonságira, Samsung meg 4 főverzió és 5 év biztonságira. - most az Op a 11-el az Oppo pedig a Find X6-al is beállt ebbe a sorba. Szóval javul a szoftveres támogatottság android esetében.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
oszi666
őstag
-
nobela
senior tag
Többen is írták már, a 18W-os töltés (ráadásul töltőfej nélkül) egy vicc 2023-ban.
Ilyen árkülönbség mellett tényleg kérdéses a létjogosultsága a 7-eshez képest. Láttam pár összehasonlítást, a video minőségbeli különbség például igen jelentős a 7-es javára.
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
tomboy0013
veterán
Ez a 18W sok embernél mondjuk nem hátrány, meg biztosan sokan nem is foglalkoznak vele. Hosszú távú használati igény mellett (4-5 év) még egy laikus is kevesebb eséllyel amortizálja le 1-2 év alatt az akkut, ha lehetősége sincs a gyorsabb töltésre. Emellett meg van olyan szempont ami pl nem jellemző a kategória átlagra, pl a vezetéknélküli töltés megléte vagy az IP védettség. Az ára meg úgy is gyorsan fog esni úgy ahogy a többi Pixel telefonnak is. Ha még most nem is a legtutibb vétel, egy fél éven belül az lesz.
Az meg hogy töltő fejez nem adnak ez meg pont jellemző az elmúlt évekre a nem kínai gyártók esetén. Ebben nincs semmi meglepő.[ Szerkesztve ]
-
VZsoltie95
újonc
Én még 2019 nyarán vettem az S10e-t a telekomtól 200 ezerért, a mai napig meg van, igaz már a harmadik akksi van benne és 1 óra 30 akárhány perccel 20% alá merül, ami vicc. Egyébként a telefon a mai napig tökéletes és gyors, viszont már új korában gyenge volt az akksi idő, amit szerintem az S széria legkisebb tagjai maradandó hibái is a 20-23-ig végig. Most jutottam el a váltáshoz és ennél a kisebb méretnél maradva a Pixel 7a jó választásnak tűnik, majd meglátjuk mennyiért adják itthon.
-
nababika
aktív tag
A youtube vanced felejtős ezzel a telefonnal? Vagy van megoldás?
-
nababika
aktív tag
válasz ghiottone #43 üzenetére
Köszönöm a tippet, de sehogyan sem tudom ezt működésre bírni. Valaki el tudná nekem magyarázni hogy ezt hogy kell telepíteni? Úgy tűnik hogy az angol tudásom nem elegendő ehhez. Egyszerűen nem értem hogy mit kell betallózni, A már telepített YouTube alkalmazást nem engedi, ha pedig a telepítő APK-t tallózóm be azt hibát dob folyamatosan patchelés közben, A végén pedig nem hajlandó telepíteni rootra hivatkozva. A lényeg, nem tudom, hogy kell használni, légyszi segítsetek.
-
ghiottone
nagyúr
Szerda körül lesz nálam egy 7-es. Ha addigra nem oldódik meg a problémád majd jelentkezem, mert én is minden androidos eszközömön használok vancedet.
Ezt a manager alkalmazást elvileg, ha feltelepíted, akkor utána engedélyezni kell neki, hogy telepíthesse az appokat - microg majd a revanced yt app."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
nababika
aktív tag
Megoldódott, simán én voltam nyomtalan. Egyszerűen rossz verziót próbáltam telepíteni. Ez a revanced se kellett hozzá. Legalábbis egyelőre nincsenek reklámok. Igazából nem is tudom mire való ez a revanced. Azért köszönöm hogy próbáltál segíteni.
-
maross
veterán
Van mar vodafone halozat tapasztalat? A 6a minosithetetlen volt vodan, csak ezert nem vettem.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Jinx L. Joke
csendes tag
Nekem egyenlőre rémes Vodefone-on, abban bízom, hogy a VoLTE bekapcsolásával ez megoldódik, de a hosszú hétvége előtt már nem volt időm bekapcsoltatni velük.
Hívás indításnál az első sosem működik, a második hívás általában már kimegy, és fel is tudják venni, csak percenként kb 5 másodpercet nem hallom a túloldalt. (De nem szakad meg a hívás.) A hívás fogadásban nem figyeltem meg még semmilyen logikát, de az is rémes...
-
maross
veterán
válasz Jinx L. Joke #48 üzenetére
Akkor ennyike, nagyon szepen koszi az infot. Poco X5 pro lesz belole.
szerk: ha szamhordozas+mas halozat jatszik, meglepheted, meg fog javulni.[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen