Új hozzászólás Aktív témák

  • fero02

    veterán

    válasz LógaGéza #27165 üzenetére

    Múlthéten szerdán kaptam meg és még aznap jeleztem a problémákat. Azóta csak hümmögés van.

    Hétfőn beszéltem a nővel, aki eddig kábított és mondtam neki, hogy már nem kell a gép, mert elegem van lett. Adják vissza a pénzt. Ezt is megírtam nekik:

    "Tisztelt X Y!

    Mivel Ön többszöri megkeresésemre sem reagál, illetve a kolléganője által adott nem kielégítő információk után arra a döntésre jutottam, hogy elállok a vásárlástól.

    Úgy gondolom, hogy a 38.000 Ft-os vételár kifizetése után az Önök által tanúsított magatartás és "ügyintézés" minősíthetetlen és kritikán aluli. A hirdetésben szereplő telefonszámot a hölgy rendszeresen nem veszi fel, a beszélgetéseket és az "ügyintézést"másik 3 készülék használatával sikerült csak valamelyest elérni.

    Kérem, hogy az általam kifizetett összeget (38.000 Ft) a bankszámlaszámomra (adataim) legkésőbb szerda 16:00-ig utalja át, valamint a közlemény rovatba tüntesse fel a nevét és posta címét, hogy a készüléket az Önök által elküldött állapotban vissza tudjam küldeni. Ennek költségét magamra vállalom.

    Amennyiben ez nem történik meg rendőrségi feljelentést fogok tenni, valamint panasszal fogok élni a Fogyasztóvédelmi hatóságnál és a NAV-nál is."

    Tegnap felhívott egy másik nő, hogy kell neki a nevem és a címem. Miután megkérdeztem tőle, hogy ugyan mire fel szeretné ő azt tudni, akkor mondta, hogy van egy cserekészülék és azt küldené. Neki is mondtam, hogy nem tartok igényt másik gépre, a pénzt küldjék vissza.

Új hozzászólás Aktív témák